HCL.HR

Spamm mail

• 3 Odgovora
  • 2758 Hitova
*

bule_himself

• 873
  • Tehnička služba
    • Webstudio Emma
Spamm mail
« : 01. Siječanj, 2008., 12:44 »
Ugl, ukratko. Starom mi na mail dnevno dode jedno 50ak spamm mailova (on ih stavlja u bezvriejdnu postu i tak, al nis koristi) i vec ga iritira. Outlook ne prebacuju automatski u bezvrijedndu postu ni nista. Ja imam 15ak mail adresa i nemam takvih problema uopce.

Ima netko kakvu ideju??

*

vilim

• 1270
Re: Spamm mail
« Odgovori #1 : 02. Siječanj, 2008., 10:52 »
Znam da sam na iskonovom mailu imao istih problema, i oni bi trebali imati neku zaštitu od spama, treba pogledat. Tu te jedino mail provider može zaštititi. Jedino znam da na Gmailu on automatski razvrstava spamove i nakon par dana ih briše tako da nikada problema na gmailu nemam.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #2 : 12. Siječanj, 2008., 01:32 »
Ugl, ukratko. Starom mi na mail dnevno dode jedno 50ak spamm mailova (on ih stavlja u bezvriejdnu postu i tak, al nis koristi) i vec ga iritira. Outlook ne prebacuju automatski u bezvrijedndu postu ni nista. Ja imam 15ak mail adresa i nemam takvih problema uopce.

Ima netko kakvu ideju??

chain mailovi, reganje na stranice sumnjivog sadrzaja, objavljivanje mejla na javnim forumima, reci starom da to vise ne radi, a nakon toga si uzmi pol sata slobodnog vremena i otvori svaki spam mejl i na kraju njega bi trebao imat link da se makne tvoja adresa sa popisa ( unsubscribe , tak nest)

to klikni i makni njegovu adresu, tak sam bar ja svoje rjesavao.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #3 : 12. Siječanj, 2008., 14:46 »
pa nod32 ti ima anitspam module?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9