RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
jedno pitanjce....frend mi ima Compaq Presario CQ71-330EM ..i stavio bi ovaj x64 ultimate...ali nazalost na HPovoj stranici drivere ima samo za win 7 pro x64 ...mislite da ce mu raditi koji driver na ultimate verziji? posto ce mu trebati barem bluetooth drivers
maknuo library iz explorera itd.
Citat: X-Plosiv - 28. Studeni, 2009., 10:54maknuo library iz explorera itd.omg zašto? vjerojatno najkorisniji dio novih windowsa?
Neda mi se čitat ovih deset strana pa nek mi samo netko kaže dali ima onih zahtijevnosti za igre kao i kod viste, jer nemam neki uber precool jak komp (Intel Core 2 Duo 2,66×2, Nvidia 8800 GT, 2 gb rama)?
Koji office koristite?Ima netko riješenje za stare igre, tipa da mi grafika bude malo fucked up. S lijeve i desne strane monitora nekih 5-8cm prema sredini mi je sve crno, i tek tada grafika od igre bude. Jedino ako stavim rezoluciju 1440x900, onda je OK, ali neke igre nemaju tu rezoluciju
Citat: X-Plosiv - 30. Studeni, 2009., 08:21Koji office koristite?Ima netko riješenje za stare igre, tipa da mi grafika bude malo fucked up. S lijeve i desne strane monitora nekih 5-8cm prema sredini mi je sve crno, i tek tada grafika od igre bude. Jedino ako stavim rezoluciju 1440x900, onda je OK, ali neke igre nemaju tu rezoluciju office 2007 sp2meni sve igre rade bez problema na win7, vjerovatno je nesto u postavkama drivera poremeceno.