HCL.HR

Ante Rukavina i Nikica Jelavic u repki

• 62 Odgovora
  • 9216 Hitova
Re: Ante Rukavina u repki
« Odgovori #30 : 19. Ožujak, 2007., 21:16 »
ma ono nije da je nub, nebi inače igrao u italiji. sam kažem da je u usporedbi s duduom nabina.

*

pilip

• 1598
« Odgovori #31 : 19. Ožujak, 2007., 21:20 »
Kako si los.
Budan je jedan od najuspjesnijih sttrijelaca Serie A ove sezone.
A da Silva igra u Dinamu. :tired: I postize golove u HNL-u gdje je prelagano dat gol za igraca takvog staza.
Sigurno postoji u rumunjskim, ceski, slovackim ligama strijelaca koji daju ko on.
A Budana koji je u teskoj i tvrdoj ligi gdje nije lagano pogoditi, nazivaju njubinom.
Onak...

*

Prince-Artas

• 662
  • dial-up fan
    • PCPlay Forum
« Odgovori #32 : 19. Ožujak, 2007., 21:22 »
o tome ja stalno pričam

« Odgovori #33 : 19. Ožujak, 2007., 21:26 »
ne, ne postoji u rumunjskim i drugim ligama kad već spominješ.

to šta je on jedan od najuspješnijih strjelaca serie a govori kurac. nemora bit on nikakv klasa da da par penala i 2-3 100%ne šanse.

*

Prince-Artas

• 662
  • dial-up fan
    • PCPlay Forum
« Odgovori #34 : 19. Ožujak, 2007., 21:30 »
a šta bi ti htio, 10 golova ti je malo u serie A?
a da silva je klasa šta trpa golove slavenu i cibaliji, imaš dvostruka mjerila, vjerojatno jer si dinamovac

*

pilip

• 1598
« Odgovori #35 : 19. Ožujak, 2007., 21:39 »
a šta bi ti htio, 10 golova ti je malo u serie A?
a da silva je klasa šta trpa golove slavenu i cibaliji, imaš dvostruka mjerila, vjerojatno jer si dinamovac

Tocno tako, Grga.
Totalno pokazujes neobjektivnost.
Nemozes mi dokazat da je Dinamo kvalitetniji od nekog talijanskog kluba koji je vec godinama u Serie A (iako vise nece :tired: ).
Niko ne kaze da je da Silva nekvalitetan ili sta vec. On je veoma potencijalan igrac od kojeg ocekujem da polako krene u Europu jer iskreno mislim da Dinamo nece nista napravit od projekta. Jebes kupovanje Sokote, Nowotnya i ostale mangupe staklenih koljena.
Da Silva im je najbolji igrac, istina, ali sumnjam da bi zabijao toliko kolko i Budan u Italiji.
No dobro, misljenja nam se kose, ali objektivno je da se Budan dokazao u Europi vise nego Da Silva.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #36 : 19. Ožujak, 2007., 21:42 »
fakat grga pričaš gluposti.

nitko ne kaže da je da silva loš, samo reći da je budan loš jer igra u italiji je fakat nekul. a i kolko znam budan ne izvodi penale u tom klubu tako da sumnjam da je te golove nakupio na taj način. a i s druge strane, kad igraš u klubu koji nije najjači u prvenstvu ko recimo dinamo onda je svaki gol koji daš dvostruko vrjedniji od da silvinog. a da o jačoj ligi ne govorimo.

no još jednom ponavljam, nitko ne kaže da je da silva loš zato kaj igra u dinamo tj. u slabijoj ligi. on bi se odavno prodao da je to klupska politika.

« Odgovori #37 : 19. Ožujak, 2007., 21:52 »
štagod. ja sam tog budana gledao kak igra i lik je potpuno nepokretan.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #38 : 20. Ožujak, 2007., 00:25 »
TOpic je Rukavina a ne budan :S

nego.. ne vidim sta je tolko taj Rukavina superioran da se svi tolko trgaju za njega? Sad bas citao da i Rijeka oce tog..
Zvučio kao potrošna roba

« Odgovori #39 : 20. Ožujak, 2007., 11:11 »
kad vec serete da je da silvi lako zabijat protiv slabih, sreca da on uopce ne zabija za repku, jelte :wildboy:

*

Prince-Artas

• 662
  • dial-up fan
    • PCPlay Forum
« Odgovori #40 : 29. Ožujak, 2007., 20:17 »
e sad da se vratimo mladom rukavini, zabio je 3 komada slovencima, dobro je da se diže sad kad je blizu drugi ogled s dinamom (kup)

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #41 : 30. Ožujak, 2007., 15:57 »
Ako je itko gledao s rukavinom vidi kako je mali brz...ima i tehniku..i to je ono što ga čini dobrim tolikom zvijezdom  :beer:

« Odgovori #42 : 30. Ožujak, 2007., 21:02 »
zaš onda olić nije zvijezda?

« Odgovori #43 : 30. Ožujak, 2007., 21:16 »
zato što olić nema tehniku  :tired: :dancing:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #44 : 30. Ožujak, 2007., 21:52 »