Ja se ne brinem, jer mi uvijek igramo loše u prijateljskim prije nekog velikog natjecanja, valjda nemaju motivacija, takvi smo mi balkanci. Kada dođe EURO biti će to bolje, vidili ste EURO 2008
ne, igramo loše već 4 godine. to me brine. 
ja na to gledam ovako. igrali smo dobro dvije godine, a loša (bolje rečeno, s puno sreće) igra naš je forte zadnjih 12 godina. možda i više.
vjerujte, nismo ništa bolji bili niti 96' niti 98' a to je svima zapisano kao vrijeme kad smo igrali DOBRO. ne, imao si šukera koji je zabio svaki put kad je puknuo na gol. i to je to. igrali smo manje više na kontre i tu smo ubijali. 96' smo pobijedili jedino dance da smo ih nadigrali. portugal nas je ubio. s turcima je moglo either way. nijemci su nas malo pokrali, ali i mi smo trebali dobit crveni kad je bilić nogom na podu udario igrača. ubili su nas.
1998. smo protiv jamajke igrali derpasto sve do 70-e minute kad je prosinečki zabio gol koji se viđa jednom u 100 utakmica. tim golom nas je opustio pa smo počeli ležernije se dodavat i sve. japanci su nas nadtrčali na 35 stupnjeva i općenito im nismo mogli ništa dok šuker nije zabio iz jedne prave prilike koju smo imali.
od argentine smo brutalno spušili. da, bilo je 1:0, ali je trebalo bit i puno više za njih.
rumunje smo dobili sumnjivim penalom. nismo bili pretežito bolji. njemačku smo dobili tako što je jarni zabio prvi gol u povijesti reprezentacije u 45 nastupa. i to nakon što je njemačkoj isključen igrač. i to nakon što su nas nijemci stisnuli u svoju polovicu da smo samo ispucavali loptu naprijed.
dobro smo igrali protiv francuza, ali smo isto tako spušili zbog grešaka zbog kojih se današnji STRINIĆ i PRANJIĆ razapinju na križ. s tim da njih dvojica nikad nisu imali takve krucijalne greške u važnim utakmicama. poraženi smo dvaput od engleza jer nas je u prvoj ubilo random isključenje kovača i činjenica da pranjić nije brži i bolji igrač od walcotta. u drugoj utakmici na lijevom beku je igrao -----> POKRIVAČ. modrić je bio ozlijeđen. nuff said. to su jedina dva poraza kad smo nadigrani i ubijeni, ali i tad je to bilo zbog očitih lošosti.
utakmica protiv nizozemske (SP1998), protivno svačijem mišljenju, je bio takav neviđen masakr pred našim golom da nezz. kluivert je imao barem dvije stopostotne, ali ladić je skidao neviđeno. mi smo zabili dva gola iz tri prilike. prvi je gol prosinečkog kroz noge, drugi je gol šukera, kroz noge. sreća neviđena.
prestanite srat. mi smo uvijek igrali ok, prosječno, a tek smo za vrijeme bilića (možda i kranjčara u nekim tekmama) počeli igrati tako da dominiramo utakmicom. jebiga, nekad pobijediš, nekad ne. činjenica je da nemamo igrača poput šukera više koji zabija 90 % golova repke i tu vidim razloge poraza. eduardo je dobar, ali eto, tek odnedavno, nije ga bilo 2 godine da nas plasira na svjetsko. inače, ako se sjećate dudu je bio strijelac 11 puta u kvalama za euro 2008. nije da smo igrali nešto spektakularno, jer realno primali smo dva gola po tekmi. ali je ovaj majstor trpao više. dvaput nismo zabili gol rusima, izgubili smo od MAKEDONIJE, a doma ju jedva pobijedili u zadnjim minutama. protiv izraela također dvaput jedva. nezz, nismo ni tad igrali dobro, ali smo pobjeđivali, sretno, spretno.
tako da. uopće se ne brinem zbog "loše" igre jer mi smo uvijek igrali loše, ali nas je mazila sreća pa smo pobjeđivali i kad možda nismo zaslužili. a to ljudi zaboravljaju i mogu to vidjet jedino kad nakon par godina opet pogledaju te tekme.
vjerujte ja sam to radio zadnjih mjesec dana. vidio sam skoro sve golove repke u povijesti, a neke tekme poput nizozemske i njemačke 1998. sam gledao cijele i mislim da sam u pravu.