HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 400982 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #1125 : 27. Travanj, 2012., 23:22 »
a nez ono kaj to znači. pa baš u zagrebu ima smisla imat to jer je nepodnošljivo vozit normalan bicikl i općenito hodat po vani pošto hej živim u centru.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1126 : 27. Travanj, 2012., 23:26 »
 :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: !!!

nezz, zagreb je ravan, jarun, guzice  :hiha:

ured:

pa dobro kralju ako ti je do skidanja kalorija sobni rula. više sam mislio kao nešto za prijevoz. po rijeci je to nemoguća misija npr., u zgu se može =) i u virovitici xD

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1127 : 27. Travanj, 2012., 23:29 »
mae imam i normalan bajs, al za mjesta di idem mi je dovoljan tramvaj uvijek. živcira me vjetar i vrućina  :hiha:
znam da su u rijeci brda i tako  :hiha:
a i općenito prezirem takvu vrstu treninga pa mi je najlakše istrpit doma fino upalim si nešto i deri,,

« Odgovori #1128 : 27. Travanj, 2012., 23:34 »
To je istina. Razmišljam da progutam ponos i utiliziram orbitrek od tetke koji je u garaži mi :hiha:

Inače nezz, poslušao savjete, iza treninga ostanem još 10ak minuta na onoj orbitrek-like spravi, oznojim se ko stoka, rula :wildboy:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1129 : 27. Travanj, 2012., 23:38 »
S Dragsterom sam oko ovoga. Dok sam živio u Zagrebu (a živio sam u uskom centru, kraj Cibone) vozikao sam se svaki dan na bikeu gdjegod je trebalo. Do dućana, do faksa, menze, itd.
Najdraže su mi vožnje oko ponoć-jedan bile, u ovo vrijeme, četvrti mjesec nadalje. Povjetarac piri, nema nikoga osim rolera i biciklista, prazne ulice u čitavom centru.
Čak i kad zanemariš sve ceste u centru koje postoje, opet imaš Jarun, Sljeme, i sve ostalo.

Kupit sobni bike u takvim uvjetima, kad već imaš cestovni, mi je glupost.

Sad u Kostreni nemam zašto i ne mogu vozit bike...jer hej, živim u brdu i trebalo bi mi pol sata u jednom smjeru do grada i natrag, a kardio ne radim ionako.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1130 : 27. Travanj, 2012., 23:40 »
hejteri.  :kava:

« Odgovori #1131 : 27. Travanj, 2012., 23:44 »
A ono, sjebano je nešto radit vanka jer uvik ima 12323 faktora koji utječu i koji će te u konačnici spriječit da ideš radit to. Loše vrijeme npr. Ili hej izgledam šporko, trebao bi se otuširati, ali onda ću se oznojiti pa ću se opet morat tuširati. Što da radim???

Idem gledati fantasy football stvari.  :hiha2:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1132 : 27. Travanj, 2012., 23:46 »
upravo to.  :wildboy:
ono...dignem se ujutro i kao IDEM KARDIO NEŠTO LOL naravno da neću otić jer a)izgledam koda me voda donjela b)vani je vruće i puše dosadni vjetar i onda ..ne odem.  :hiha: ovak nez odma iz kreveta upalim seriju i odradim to bez osjećaja da moram gubit pecto vremena, jer ono, nije da mi je to neki poseban gušt il nešto.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1133 : 27. Travanj, 2012., 23:50 »
South of VAG ljudi   :tired:

« Odgovori #1134 : 27. Travanj, 2012., 23:52 »
Mislim meni iskreno rula to na otvorenom i sve, al ako je primarni cilj KARDIO onda je sobni bicikl dosta solidno rješenje, bar mi pari.

novi post:::: VAG?

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1135 : 27. Travanj, 2012., 23:56 »
To je neka paverlifting fora al nez  :solidus:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1136 : 28. Travanj, 2012., 00:02 »
Wendlera čitajte  :wildboy:

North of VAG, ovo ono.

« Odgovori #1137 : 28. Travanj, 2012., 00:46 »
Super objašnjenje  :hiha:
« Zadnja izmjena: 28. Travanj, 2012., 00:48 nije_zvone »

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #1138 : 28. Travanj, 2012., 09:56 »
Vag kao vagina mislim. Trebalo mi je pecto da to skuzim :hihi: Iako, nemam pojma zasto je south lose a north dobro, kad ni jedno ni drugo nije zapravo VAG :solidus: Semanticki gledano :kava:

pa dobro kralju ako ti je do skidanja kalorija sobni rula. više sam mislio kao nešto za prijevoz.
Pa i tu sobni rula :hiha:
Meni kod bicikla zivcira sto je... prelose kod nas ovdje. Nema staza nigdje, pecto ljudi svugdje osim ak je nezz, kisa pa ionako ne mozes vozit, ako zelis po ulicama vozit bices UBIVEN brzo... Ko prijevoz naravno, ne za kalorije lol., :hiha2:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1139 : 28. Travanj, 2012., 15:19 »
Note to self: ne radit dvije serije dedlifta više nego inače nakon skoro dva tjedna pauze. Invalidnost.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9