HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 405091 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #3135 : 24. Svibanj, 2013., 16:49 »
:3

jesu, dobre su dosta. nisam se nikad baš trudio za ruke, možda najmanje od svega :wildboy: al to je ovaj sport, šta ti je zapisano da ćeš imat ćeš imat, a šta nije moš dubit na glavi za minimalne promjene.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #3136 : 24. Svibanj, 2013., 17:03 »
I daj pocni bar benchat, nemoj bit bas toliko gej :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3137 : 24. Svibanj, 2013., 17:08 »
fitnes brate :kava:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #3138 : 24. Svibanj, 2013., 18:12 »
Za "imam ruke, trap i front" ovo je super, kao što si rekao - većina neće ni gledati drugo. Noge pogotovo,ž.

ALI ovo što si napisao o tome da neke stvari nemoš dobiti nema smisla. Da, neki ljudi nikad neće dobiti listove jer hej, imaju toliko visoko postavljene tetive da ne rastu jednostavno, ali nemati podlaktice ili gornji dio prsa - a ne radiš trenutno niti jedan compound šipkom je logično. Ne mora to značiti da ćeš od heavy deadlifta dobiti podlaktice - ja nisam, ali postoji toliko različitih compounda ili izolacija šipkom i bučicama koje će pomoći u tome bolje od solo namotavanja, a nije tapija za raditi i pomoći će ti u više stvari odjednom.

Želiš podlaktice i želiš nečime srediti polovicu leđa - kroc rowsi i power shrugsi (ja bih stavio i zgibove, ali rekao si da ti ne pale, pa hajde, neću forsirati - od svih varijacija zgibova - jedna pali bilo kome).

Gornja prsa - teški benč s pauzom/teški incline benč s pauzom spariran s high rep potiscima na bučicama ili nekoj spravi za prsa koju si rekao da voliš raditi. U najgorem slučaju to je dodatak od po jedne vježbe, a promjene ćeš vidjeti odmah, čak i sad kad se režeš.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3139 : 24. Svibanj, 2013., 23:20 »
U pravu si, plus ja sigurno nisam nikad radio dovoljno dugo/teško dedliftove čak i kad sam išao najhevi, tako da nije iznenađujuće da imam te bejbi podlaktice.
ovo o zgibovima, a znaš na šta mislim, mislim sigurno oni meni gađaju nekako leđa ali kad od nečega imaš onaj savršeni filing pogađanja lata i kad ga jednom dobiješ teško se prebaciti na neku vježbu di tog nema. Ali ako ih vi već tolko hvalite i za podlaktice, mogu ih ubacit.

benč ja volim i radio bi ga, ali nekako kad manje jedem zglobovi su mi strašno osjetljivi. Nije ono da me bole dok radim nego više se šteta nadodaje tijekom vremena i stalno su bolni ako radim sa šipkama i većim težinama pressove. Ovo spariran misliš kao superset?

tnx na INPUT friend;;

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #3140 : 24. Svibanj, 2013., 23:34 »
Ako te zglobovi bole problem leži u tehnici pressanja češće nego išta drugo. Trebaš naučiti pravilno pozicionirati šipku tako da težina pada okomito na lakat, a ne pored njega. Zahtijeva malo igranja sa pozicijom. Ako ne, ubaci nešto omege 3 koja bi se trebala uzimati u bilo kojoj fazi dijete i da vidiš čuda sa bolovima zglobova.

Zgibovi na maksimalni broj ponavljanja, pogotovo kada se trudiš što jače gripati šipku, a ne imati monkey hvat stalno, će ti koristiti. Ove druge dvije stvari također, ubaciš jednu i na miru si.

*

IvanT77

• n00b
  • 4
« Odgovori #3141 : 25. Svibanj, 2013., 19:58 »
Jednostavno elegantno popunjen :piva: :thumbs:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #3142 : 25. Svibanj, 2013., 21:26 »
Frajer me pitao u teretani dal uzimam nesto. Ja sam mu odgovorio ko i uvijek "na sto mislis tocno", on je rekao proteine i to, ja sam reko ne. Znaci na kraju je ispalo ko da uzimam steroide il nesto :hihi: Samo frajer vjerojatno nije ni mislio na to, ipak je dovoljno glup da misli da sa proteinima prije treninga moze dici 100tku na benchu, bez njih maksimalno 85 (a realno ni jedno ni drugo al ae).

E da, ovo su me pitali na benchu, nesto se dogadja :hiha:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3143 : 25. Svibanj, 2013., 21:47 »
A vjerojatno je jedan od onih koji ne zna ni sam što radi u teretani, pa misli da su to normalni teretana razgovori tipičnih teretana ljudi. :hiha2:

« Odgovori #3144 : 25. Svibanj, 2013., 21:52 »
Odlučio sam kupiti si pojas. :hiha: :hiha2:
Nezz, nemam nekih problema s kičmom srećom i želim da tako ostane, osjetim da mi je dosta veliko opterećenje za leđa sad kad čučnem 110+ kg, pa ono, osjećam se sigurnije puno s time i psihički mi je lakše raditi. :wildboy:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #3145 : 25. Svibanj, 2013., 21:58 »
E da, ovo su me pitali na benchu, nesto se dogadja :hiha:

Pae. Mislim, budimo realni, nikoga ne zanima koliko dižeš na čučnju ili mrtvom dizanju. :hiha:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #3146 : 25. Svibanj, 2013., 22:00 »
:hihi:   Mene to stalno pitaju kad sam u beton fazi. :hiha: Ima jedan stariji masar (do 40 god.) koji me često priupita kao pa šta radiš od sebe, čime te hrane kući, 94. godište ccc... :hihi:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #3147 : 25. Svibanj, 2013., 22:21 »
Odlučio sam kupiti si pojas. :hiha: :hiha2:
Nezz, nemam nekih problema s kičmom srećom i želim da tako ostane, osjetim da mi je dosta veliko opterećenje za leđa sad kad čučnem 110+ kg, pa ono, osjećam se sigurnije puno s time i psihički mi je lakše raditi. :wildboy:
Jesi kupio vec ili se spremas samo? Uzmi neki PL pojas, Ninja sa teretana foruma ih prodaje mislim. Nemoj uzimat ono sto je tanko sprijeda ko remen za hlace :wildboy:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #3148 : 27. Svibanj, 2013., 20:50 »
Kontekst?

*

des3iny

• 1387
  • xD xD xD