Za "imam ruke, trap i front" ovo je super, kao što si rekao - većina neće ni gledati drugo. Noge pogotovo,ž.
ALI ovo što si napisao o tome da neke stvari nemoš dobiti nema smisla. Da, neki ljudi nikad neće dobiti listove jer hej, imaju toliko visoko postavljene tetive da ne rastu jednostavno, ali nemati podlaktice ili gornji dio prsa - a ne radiš trenutno niti jedan compound šipkom je logično. Ne mora to značiti da ćeš od heavy deadlifta dobiti podlaktice - ja nisam, ali postoji toliko različitih compounda ili izolacija šipkom i bučicama koje će pomoći u tome bolje od solo namotavanja, a nije tapija za raditi i pomoći će ti u više stvari odjednom.
Želiš podlaktice i želiš nečime srediti polovicu leđa - kroc rowsi i power shrugsi (ja bih stavio i zgibove, ali rekao si da ti ne pale, pa hajde, neću forsirati - od svih varijacija zgibova - jedna pali bilo kome).
Gornja prsa - teški benč s pauzom/teški incline benč s pauzom spariran s high rep potiscima na bučicama ili nekoj spravi za prsa koju si rekao da voliš raditi. U najgorem slučaju to je dodatak od po jedne vježbe, a promjene ćeš vidjeti odmah, čak i sad kad se režeš.