HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 406737 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #390 : 05. Prosinac, 2010., 02:55 »
http://www.das-gesunde-plus.de/webEdition/_bilder/aktivsein/produkte_gross/eiweiss90_vanille_170x220.jpg

zrula skroz.
ljudi hejtaju te dm proteine ali ovi su neki novi i jako su kvalitetni. 90g kazein/wheya u 100g i manje od 2g masti. 50 kuna 350g, a kazeini inače nejdu ispod 200 kn/kg. ono, traje mi 4-5 dana pa se prošetam do dma i kupim novi. to mi kul.

nisam nikad od toga ništa. Vitamine uvijek zaboravim uzet tak da mi stoje godinu dana  :wildboy:. Za kreatin sam vidio od dosta ljudi koji se malo vieš kuže po novom da je opet u modi punjenje/pražnjenje, iako su govorili da to nema smisla. Glutamin nisam ni razmatrao jer sam čitao kako je jako niska apsorpcija oralnim uzimanjem.

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #391 : 05. Prosinac, 2010., 03:04 »
Kako je odlična cijena. Pogledat ću u ponedeljak ovo. Valjda ga ima, jer ima hrpa DM-ova po ovom Mostaru. Hvala na preporuci. Tražio sam nešto jeftinije ovako, a da je tu i tamo kvaliteta. Ne troši mi se Optima u dane kada ne treniram bezveze, pun kurac je preskupa. ;(

Uzimao od Dymatize Elita whey jedno vrijeme, nisu bili skupi, a veoma kvalitetan je bio.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #392 : 05. Prosinac, 2010., 10:19 »
Pa hladnije bude ujutro isusa mu  :ave: Mislim na ujutro tipa 6 ujutro, ionako kasnije ne mogu zbog mrljavog faksa... mislim apsolutno je isto navečer ili rano ujutro, samo što je ujutro hladnije i to dosta  :wildboy:

edit: falio pejđ  :(

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #393 : 06. Prosinac, 2010., 00:51 »
Bilderi, jedemo li žitarice ili je to sranje? :(

:užasno_jadan_pokušaj_bivanja_ontopik:

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #394 : 06. Prosinac, 2010., 05:52 »
Čuj, "fitness žitarice".  :geek:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #395 : 06. Prosinac, 2010., 08:07 »
Da, zobene. Najgadnija stvar ikad, ne znam zasto ih jedem uopce, ionako ne jedem nista drugo :wildboy:

Tj. ne, jucer sam opet jeo, mozda cu i danas :hiha:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #396 : 06. Prosinac, 2010., 13:09 »
Kako je odlična cijena. Pogledat ću u ponedeljak ovo. Valjda ga ima, jer ima hrpa DM-ova po ovom Mostaru. Hvala na preporuci. Tražio sam nešto jeftinije ovako, a da je tu i tamo kvaliteta. Ne troši mi se Optima u dane kada ne treniram bezveze, pun kurac je preskupa. ;(

Uzimao od Dymatize Elita whey jedno vrijeme, nisu bili skupi, a veoma kvalitetan je bio.

Imaš tri DM-a sveukupno. Umjesto da ideš do svakog, imaš telefone i nazovi. Tako ja radim kad me nešto zanima  ;)

@dibek. Kako ti zobene mogu fejlat? Kako ih uopće ti praviš? Ja ih stavim u mlijeko (nekad čokoladno a nekad dodam kakao u prahu u ono 1.5 mm ) i kuham jedno 15 min na laganoj temp uz mješanje sve dok ne počne mlijeko prokuhavat i onda ih ostavim sa strane još par min dok se ohlade i slegnu. Onda potarem  :ementaler:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #397 : 06. Prosinac, 2010., 13:27 »
hardcore zobene se u vodi kuhaju, bebice  :wildboy:

i da govno skuvaš u čokoladnom mleku bilo bi fino  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #398 : 06. Prosinac, 2010., 13:29 »
hardkore zobene se NE kuhaju.  :hihi:

ali kuhane zobene tj zobena kaša rulaju. u mlijeku jel. kad mi se da radit, što je u 2% slučajeva.  :wildboy:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #399 : 06. Prosinac, 2010., 13:31 »
Ne moraš ih ni kuhat uopće, onako friške odmah ha!

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #400 : 06. Prosinac, 2010., 17:37 »

Imaš tri DM-a sveukupno. Umjesto da ideš do svakog, imaš telefone i nazovi. Tako ja radim kad me nešto zanima  ;)

To mostarac moj. D: Ma nije mi mrsko prošetat, moram u Sportix ovih dana nabavit neke opreme raji. xD Nego, di bildaš, Estetik predpostavljam?

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #401 : 07. Prosinac, 2010., 13:21 »
Aha. Najbliže mi je, cijena povoljna, dobra ekipa, sprave nove. Što pitaš? Gdje si ti?

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #402 : 07. Prosinac, 2010., 13:31 »
Planirao sam i ja u nju, samo ne znam kakva je? Cijena je ono 30-35KM? Prepuno ili prazno? Ima li žena? hihi.

A idem ponekad u Zaliku u ovu jednu underground. Abnormalno jeftina. Baš ono, ghetto gym nekakav + ova tri s faxa idu ponekad, pa mi je to nekako win. U Estetik mi ide drug Rezo, možda ga znaš. Isto mostarac, živi odma tu kraj Estetika.  :piva:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #403 : 07. Prosinac, 2010., 14:07 »
Cijena je ili 35 (ako ćeš od 10h do 18h doć) ili 40 pa možeš kad god hoćeš sve do 22h. Nešto su pričali da će snižavat cijene pa vidi ti. Što se tiče gužve, to ti sve ovisi. Nekad ima nekad nema. Ako hoćeš izbjeć gužvu najbolje je doć do 15h, jer se već poslije počinje punit. I da, ima žena  :mrgreen:   Onako, dobra je. Najbolje doć pa provjerit sam jer ne znam šta te zanima.

Rezo? Jel to onaj fotograf ili?

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #404 : 07. Prosinac, 2010., 14:39 »
Gledao sam preko neta. Sprave su mi iste kao i onoj mojoj iz rodnog rada, što lajkam puno. Hmm, vidiš ovaj ghetto gym je 20KM mjesečna. xD Ideš i dolaziš kad hoćeš.

To mi je odlično vrijeme. Oko 14:00 ili 15:00. Vjerujem da ću i ja u Estetik dok se ovo vrijeme popravi, kada krene malo toplije i to. Previše frke sada na faxu, pa ne mogu posvetiti se treningu, ipak školovanje > trening. Kakva je raja? Ima li nabrijanih nacionalista i to? :(

Da, taj fotograf, ali ja se družim s burazom njegovoim on tu trenira isto u Estetiku.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9