HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 400321 Hitova
*

TeraBajt

• *
  • 43
  • only spenders
Odg: Fiskultura
« Odgovori #870 : 29. Veljača, 2012., 00:18 »
dibek jak si ko bik, respect. iste smo kilaze a dizem ono punkurac manje : ))), kolko imas staza u gymu? stvarno gg ono, nekako bi mi ave moment bio kad bi uspio sa 65 kg dic 150 kg u cucnju.
ja sam sa 4 mj. staza u gymu dosao na bench 1x70, DL 90x1, SQ 90x1, MIL 50x1. 65 kg, visok 173
usput daj pojasni DL tehniku, meni se cini nekako krivo jer pigas ledja i ne koristis zadnju lozu i dupe, al mozda se varam.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #871 : 29. Veljača, 2012., 00:23 »
dibek jak si ko bik, respect. iste smo kilaze a dizem ono punkurac manje : ))), kolko imas staza u gymu? stvarno gg ono, nekako bi mi ave moment bio kad bi uspio sa 65 kg dic 150 kg u cucnju.
Pa imas na proslu stranicu, 150 x 4 :approve

Tehnika je kriva ako gledamo skolsku tehniku, ali meni pase savrseno. Jaka su mi ledja pa tako i dizem, a i nije nesto opasno realno (bar za mene). Naravno, ne bih preporucio ovo, kad dobijes iskustva doci ce tehnika i shvatit ces sto tebi pase. Staza imam puno nezz, jedno 5-6 godina sigurno. I ima oko 4 god. otkad sam dobio zadnji gram misica :hiha:

Al boli me kurac jer sam elegantan  \:D/ Nezz, idem sutra kupit odjelo i cipele il nes :hiha:

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #872 : 29. Veljača, 2012., 00:29 »
Upisat se na neki gospodski ples, engleski valcer il tako nešto  :hiha:

« Odgovori #873 : 29. Veljača, 2012., 01:31 »
@sinđir: slažem se s grgom. iako bi htio malo bolje vidjet prsa i leđa, masu ko masu si dobro obavio. po mojem ukusu možda malo previše, al ono bit će gg kad se izdefiniraš.

ja krećem s defkom od sljedećeg ponedjeljka do šestog mjeseca. prošle godine mi se to malo odužilo, tak da sad planiram sredit se u tri mjeseca da mogu bit "miran" prek ljeta.

« Odgovori #874 : 29. Veljača, 2012., 02:32 »
Rulaš Dibeče, dao bi ti da me prebiješ  :winknkiss: Zapravo jedini TERETENA MAJSTOR kojeg znam da liči u nešto čak, makar sam samo slike i videe vidija.  :solidus:

Grga  :mrs:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #875 : 29. Veljača, 2012., 06:04 »
Na dibek videu je ipak najzanimljivije kako lik iza konta piccione :hiha2:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #876 : 29. Veljača, 2012., 09:20 »
Ne nego kako dibek diže 3+ puta svoju težinu i biva megajak, a cura otraga ignoriše totalno.  :mrs:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #877 : 29. Veljača, 2012., 10:42 »

*

dibek

• 3270
« Odgovori #878 : 03. Ožujak, 2012., 22:16 »
Kako mrzim kad idem frendu nesto pokazivati u gymu, a on je jedan od onih >ja sve znam< tipova. :fpalm: Mislim, frajer je slabiji od mene u benchu a ima 30kg vise, jedva dize svoju tezinu na cucnju i nezz. Ali ono, >vi paverlifteri ne znate kako je meni, ja se samo zelim nabildat i zato smijem raditi sve tehnicki krivo<. I zato se mora radit bench sa suicide gripom jer ne znam, izolira prsa i tako kaze RONI.

Nezz, uzasan sam, zasto ne mogu jednostavno ignorirat sve :fpalm:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #879 : 03. Ožujak, 2012., 23:07 »
Suosjećam.

Ja sam jednu stvar počeo raditi, već odavno zapravo, a to je vrijeđati ih direktno ako mi kontradiktiraju NAKON što su pitali za savjet. Brzo ušute nakon toga.

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #880 : 03. Ožujak, 2012., 23:14 »
mene zanima što si mu to trebao pokazati  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #881 : 04. Ožujak, 2012., 00:19 »
ja radim benč sa suicide gripom   :(  :hiha:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #882 : 04. Ožujak, 2012., 10:53 »
Danas je bilo nesto o cucnju, pozicija sipke i to. Ima neko cudno drzanje i jako je nestabilan, cini mi se da ce mu sipka otpasti usred ponavljanja. A inace na benchu sipku drzi na vrhu dlana umjesto u korijenu pa mu to sjebava doslovno sve (laktovi bjeze, boli ga ovo i ono i nezz. Ali ne, mora bit suicide :fpalm:).

Glitch, a da, sa rendom ljudima i ja radim nesto slicno (obicno su mi odgovori neke zajebancije, a zapravo nisu :hiha:), al ovo mi je dobar prijatelj i stajaznam, zelim ga NAUCIT :hiha: :wildboy: I tako, uvijek si kazem da necu vise ulazit u te rasprave jer nema smisla, al onda ce on izvaliti nesto tipa zasto mi je bench tako slab, i ja mu onda moram reci da je jer je glup :hiha:

Grga, nije to FUNDAMENTALNO krivo, nego samo uglavnom. Uostalom, neki od najjacih benchera rade tako, ali oni su iskusni, imaju kontrolu i svjesni su moguceg rizika, a ovaj moj nije nista od toga. Nesto ko prica sa mojim deadliftom - meni rula, al necu sad nekoga savjetovat da tako radi jer ce nesto slomit :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #883 : 07. Ožujak, 2012., 12:37 »
Benč 100x6 come at me sinđir  :kava:

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs