HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 415492 Hitova
Odg: Fiskultura
« Odgovori #135 : 23. Kolovoz, 2010., 14:37 »
Upravo sam odlučio da ću kad dođem u Zagreb upisati se u neku teretanu  :approve Uputit' ćete me vi ''meštri'' od teretane di valja  ;) ;) ;)

Ili to, ili opet neki borilački sport. Ili i jedno i drugo pa ću imati vremena za... ništa  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #136 : 23. Kolovoz, 2010., 14:52 »
jak si bogte...vjerojatno imaš šunku umjesto tricepsa.   :hihi:

Kad smo kod tricepsa  :wildboy: I općenito, al danas sam to na tricepsu radio

Valja li npr raditi 4 serije do otkaza, ali da se u svakoj sljedećoj seriji smanji kilaža a digne broj ponavljanja. Jer ono ako otkažem jednom, možda uspijem napraviti 5-6 ponavljanja (od 15 npr) u idućoj seriji s istom težinom, al to mi besmisleno nekako? Ili sam u krivu?

Ono, sad me triceps žeže dosta i osjeća se da sam trenirao danas ka

@SmaugX: A ono, ako upišeš borilački sport, ići ćeš u teretanu po defaultu, ako upišeš teretanu nećeš se borit po defaultu
« Zadnja izmjena: 23. Kolovoz, 2010., 14:53 Dragster »

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #137 : 23. Kolovoz, 2010., 14:54 »
koji kurac, odkud sad 125? počeo si jest?
to je valjda zbog expendablesa :mrgreen:

Film na mahove toliko rula da sam se naježio od testosterona. Izašao sam iz kina triput jači.  :approve

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #138 : 23. Kolovoz, 2010., 14:59 »

Valja li npr raditi 4 serije do otkaza, ali da se u svakoj sljedećoj seriji smanji kilaža a digne broj ponavljanja. Jer ono ako otkažem jednom, možda uspijem napraviti 5-6 ponavljanja (od 15 npr) u idućoj seriji s istom težinom, al to mi besmisleno nekako? Ili sam u krivu?

još više je gej smanjivati težinu...ono, daš tijelu šok na početku, i onda mu poslje, laički rečeno, to više manje ništa ne znači kad smanjiš težinu.  :wildboy:
rokaj rađe zadnju/predzadnju seriju do otkaza, a ove prije onako jedno ili 2 imaj u rezervi.  :(

mislim uvijek će te žežat kad ideš do apsolutnog otkaza..al to ne govori puno
npr ja ja rijetko do otkaza radim jer odem u kurac i počnem nazadovat.  :wildboy:

« Odgovori #139 : 23. Kolovoz, 2010., 15:01 »

@SmaugX: A ono, ako upišeš borilački sport, ići ćeš u teretanu po defaultu, ako upišeš teretanu nećeš se borit po defaultu

Ne nužno baš. Trenira sam 11 godina tekvando, a u teretani možda sve skupa proveo... 5 dana  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #140 : 23. Kolovoz, 2010., 15:06 »
 :hiha2:

Ja sam na karateu dvaput tjedno bio u teretani bez dodatnog plaćanja. Al nisam ništa radio  :hiha: :wildboy:

još više je gej smanjivati težinu...ono, daš tijelu šok na početku, i onda mu poslje, laički rečeno, to više manje ništa ne znači kad smanjiš težinu.  :wildboy:
rokaj rađe zadnju/predzadnju seriju do otkaza, a ove prije onako jedno ili 2 imaj u rezervi.  :(

mislim uvijek će te žežat kad ideš do apsolutnog otkaza..al to ne govori puno
npr ja ja rijetko do otkaza radim jer odem u kurac i počnem nazadovat.  :wildboy:

Jebemu boga.  :wildboy: Ali kužiš, gledajmo sad na skidanje kila primjerice, ono, čini mi se da je dobro iscrpsti što je moguće više wata iz mišića i onda ga nahraniti kad je mrtav, jer kao što je mišić umorniji bolje raste.  :wildboy:

Ja to zapravo ništa ne kužim, imam neku svoju teoriju iz biologije srednje škole pa mi se neki polutrener uvali u facu i kaže da ne valja to što radim pa mi kaže nešto svoje. Pa neki treći opet nešto sedmo. I onda mi frend kaže da trčim, jer će mišići sami izvirit ispod sala, mislim koji kurac

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #141 : 23. Kolovoz, 2010., 15:12 »
a gle naravno..ima milijon teorija i svaka nekom radi..naposlijetku ima ekipe šta raste od snikersa i bureka. npr ti.  :hihi:
tak da ono, radit će ti sve, brijem. nevažno je to tolko fakat.

čisto što se tiče fat lossa, veći intenzitet - veći fat loss i veće ubrzanje metabolizma. sigurno. tak da ono, jedino čega bi se ja uvijek držao su ponavljanja od 3-8, ne više. osim ak ne radiš neke izolacije itd, al ne vidim smisao za tvoje ciljeve..

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #142 : 23. Kolovoz, 2010., 15:23 »
Ma da, samo radit i držat se svog plana i slušat tijelo kako reagira na ono šta mu serviraš...

Porazgovarat ću ja s jednim čovjekom tamo iz teretane, ima kakvih 35-40 godina, a ono six pack, ručurde, listovi sve definirano i savršeno, a trči po onoj traci ko hrčak. Sudjeluje u Ironman natjecanjima čujem.  :wildboy:

Pa napišem tu šta kaže.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #143 : 23. Kolovoz, 2010., 18:09 »
ave :ave:

Sad bih te gnjavio da pocnes powerliftat :hiha:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #144 : 24. Kolovoz, 2010., 00:08 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #145 : 24. Kolovoz, 2010., 11:16 »
ave :ave:

Sad bih te gnjavio da pocnes powerliftat :hiha:

:hiha:

Al ono, ti i grga radite bez beda sa svojom kilažom ili 3 put većom LOL

Mislim grga benča ne znam, 4x5 sa 80 kg. Da ja radim to isto sa 120, ne bih se proslavio. Ekvivalent meni za tvoju razinu DL-a bi bio 360 kila  :ave: :ave: :ave:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #146 : 24. Kolovoz, 2010., 11:23 »
Pa dobro sad, za svoju tezinu. I usput ja treniram vec ne znam koliko dugo, a jos nisam stotku becnhao. Pateticno :hihi: :wildboy:

Al benchati tjelesnu tezinu sa 120 je definitivno bolje nego isto sa 80.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #147 : 24. Kolovoz, 2010., 11:27 »
pa bolje je, al opet, da dragster ima 80 kg nebi baš benčao 120 kila.
s druge strane, ja benč od 120 kg neću imat nikad, eventualno da se piknem u dupe.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #148 : 24. Kolovoz, 2010., 11:35 »
Dibeče da benčneš 70 bolji si od mene. Uvijek gledam odnos tjelesna težina/dignuto, mislim sad bi neki prasac od 150 kila trebao biti jak jer digne stotku na benču? Ono. A obično se takvi predstavljaju kao nešto najjače na svijetu...

U svakom slučaju momci, GG.  :hiha:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #149 : 24. Kolovoz, 2010., 11:37 »
To je vec sasvim druga kategorija. Recimo wilks: imas 3xBW deadlift sa 80kg. Ako sve vise i vise dodajes na BW, a deadlift ostaje 3xBW, wilks score ce se povecavati. Ak me kuzis :wildboy: I za mjesec dana treninga benchati, 122.5 x 3, predobro :hihi:

Nego, cucnjevao dobro jucer. Mozda imam sanse za 160kg na SGP-u :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9