HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 399722 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #480 : 23. Prosinac, 2010., 00:51 »
ne jebote  :hihi: vlakna + masti su smeće iza treninga. treba ti carbsa -> znači mlijeko.

« Odgovori #481 : 23. Prosinac, 2010., 00:53 »
Mlijeko, jaja i sir eventualno onda ? :wildboy:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #482 : 23. Prosinac, 2010., 10:01 »
Ne :wildboy:

Nakon treninga litra mlijeka. Mozes i cokoladno pit al ak si malo debel nemoj :hiha: Znaci to odmah kad dodjes doma. I nakon sto to popijes (sat nakon treninga recimo), mozes jesti, ak si uopce gladan.

A jaja onako... preko dana il nesto.

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #483 : 06. Siječanj, 2011., 00:40 »
Nego, pitanje il dva.

Kad radim press (military, ne bench), od prsa dižem šipku prema dolje, u istoj ravnini, ili je podižem malo zada još, iza glave, u ravnini s kralježnicom kao? Jer sam na par mjesta vidio različite informacije.

Šta se prehrane tiče, zašto ne jaja poslije treninga? Jedem puno posnog u zadnje vrijeme, lol. I nekih salama purećih. Ujutro pahuljice s mlijekom često. Voće i povrće isto često. Izbacio gazirane pizdarije, kavu tu i tamo popijem, alkohol sve rjeđe.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #484 : 06. Siječanj, 2011., 01:05 »
ne opterećuj se s tim, nije da ćeš svjesno moć to kontrolirat...jednostavno je digni i kako dižeš, glavu što više prema naprijed i to je to...recimo da to znači malo prema iza onda. sigurno ne naprijed jer buš pao.  :hiha:

jaja poslje treninga ne..mislim nije sad da će te ubit jaja poslje treninga, jedi ako nemaš nešto drugo, al generalno mlijeko/meso i kunpiri/išta je bolje od jaja nakon treninga. masti iz jaja kao "usporavaju" apsorpciju hrane koju ždereš a poslje treninga je općenito pametno da energiju obnoviš što brže/dovučeš proteine u miške.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #485 : 06. Siječanj, 2011., 10:56 »
Bas tako, malo iza glave treba biti u lockoutu. Ako mozes drzat uteg tako dosta dugo bez osobitog napora, to je ta pozicija.

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #486 : 07. Siječanj, 2011., 16:40 »
Da. 

+ ako već nisi, obavezno ga radi negdje gdje ima naslon i onda se nemaš što bojat dal radiš pravilno il ne.

« Odgovori #487 : 07. Siječanj, 2011., 18:53 »
Danas bio kod doktora,previse masnoce,malo teretane povecati intenzitet,trcanja imam dovoljno na treningu,imam veeelikih problema s grčevima,non stop me love :/
Odigram dvije utakmice i nemrem hodat stalno hvataju,doktorica rekla da ak ovak nastavim da cu imat zacepljene krvnih zila!Hej pa nisam ja neki buco,zapravo mrsav sam ( 14 godina - 175 cm visok 61 kila ) no nije vazna tezina,nego kolicina unesene masnoće
Baj,baj sendviči i čipsevi,dobar dan voce i povrće :(
Necu odmah sve odrezat jer ni to nije dobro,samo cu smanjit

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #488 : 07. Siječanj, 2011., 19:16 »
WTF  :tired:

Uhvati se domaće pite, jogurta i govedine, vozi biciklu i bavi se bauštelom.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #489 : 07. Siječanj, 2011., 20:22 »
Da. 

+ ako već nisi, obavezno ga radi negdje gdje ima naslon i onda se nemaš što bojat dal radiš pravilno il ne.
Druga vjezba je to, military press se radi stojeci.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #490 : 07. Siječanj, 2011., 21:44 »
ček tebi su krvne žile sjebane sa 14 godina? wtf?  :wildboy:

« Odgovori #491 : 07. Siječanj, 2011., 22:26 »
 :tired:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #492 : 07. Siječanj, 2011., 22:28 »
Pa ne, ne vjerujem. Jer ono, kad će jest smeće ako neće sa 14 isuse?  :wildboy: Bar nisam do 16-e jeo sve što sam našao, kakve žile i višak masti (a bio sam prasac) i ovaj sad uleti sa 15 kila manje nego što bi trebao imat i da ima viška masti u krvi? To jednostavno nije dobro...

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #493 : 10. Siječanj, 2011., 16:04 »
 :hiha:

dibek, kolko je "normalno" da čovjek od 85-90 kila Cleana sa ok iskustvom u treningu kao takvom? s poda..

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #494 : 10. Siječanj, 2011., 19:41 »
Ručka, pod dobrim osvjetljenjem doduše  :hiha:

Ono, primjećujem napredak već, iako još uvijek radim s omanjim težinama.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9