HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 405280 Hitova
*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Fiskultura
« Odgovori #3000 : 26. Travanj, 2013., 08:26 »
idemo pričat o finoći tune na osnovu konzerve u kojoj ima hrpa začina/ulja/nečeg.,,, Čisti file je suhoparan i bezukusan do bola ako ćemo realno. Tu je losos žestoko bije. Osim toga, ko ima vremena da bilda s ribama xD

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #3001 : 26. Travanj, 2013., 08:32 »
Ak zelis prilog sa proteinima uzmi lecu, ima 30tak na 100g :hihi:

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #3002 : 26. Travanj, 2013., 08:40 »
Pa to je skupo :wildboy: XL jaja recimo, karton od 10 kosta oko 12-13kn, ima 100tinjak grama proteina. I da, odvratna je tuna, jedino mozda rio mare nije al to je tek ekstremno skupo.
jedno jaje ima 6g. :tired:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #3003 : 26. Travanj, 2013., 08:49 »
Ak jedes HOMO jaja :mrs: Pricam o XL, iznad 73g kod nas.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3004 : 26. Travanj, 2013., 09:35 »
HEJ FRIEND, JA JEDEM XL JAJA I TUNU SAMO, KOLIKO SI TI PROTONA DANAS UNIO U SEBE?!?

nez, znas sto je puno proteina i jedes kolko god toga mozes, nikad nisam racunao koliko mi svaki filet pilecih prsa ima proteina. Znam kolko mogu pojest, napravim si otprilike sest fileta + neki prilog (ne patim od uh, pa cesto bude pasta) i politre mlijeka uz to. Trening i onda nakon treninga drugu polovicu mlijeka sa zobenim i gg. to bi bila neka moja vecernja rutina.

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #3005 : 26. Travanj, 2013., 20:16 »
zbog ovakvih ko ti ljudi kmeče da ne mogu dobit ili izgubit kile. bitno je brojat kalorije i proeteine. bar imat neku sliku približno.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3006 : 27. Travanj, 2013., 00:42 »
Dobro, ja za svoj slučaj govorim. Ne trebam toliko pazit koliko unosim očito, jer zadnjih sedam mjeseci ne brojim i dobio sam kile + izgledam dobro (nisam se usalio uopće). Stvar je u tome što IMAM tu približnu sliku. To i kažem, znam koliko proteina ima nez, 400 grama piletine koliko ću pojest za večeru. A uz to ću uzet paštu jer volim jest paštu i kcal i uh me ne brinu zato što me zasad ne debljaju ružno.

Il ti hoćeš reć da ako ja uzmem 400 grama pilećih prsa i to pojedem jer sam gladan neću dobit na kilaži koliko i ti koji si pojeo istu stvar, al si ju prije toga na OSOBNOJ vagici vagao i preračunavao nut. vrij.?

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #3007 : 27. Travanj, 2013., 00:52 »
ne, oću reć da ne treba ismijavat nekog ko broji kalorije i nutritivne vrijednosti.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3008 : 27. Travanj, 2013., 01:02 »
aono, ovisi o situaciji. Ako imaš 20 kila viška, i oćeš ih zamijenit MIŠIĆIMA, broji oboje, održavaj deficit i suficit, sve to stoji.

Ako si lulz koji na metar pecto ima 65 kila žderi kolko god možeš hrane napumpane proteinima, ne opterećuj se računanjem, bit će vremena za to. :)

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3009 : 27. Travanj, 2013., 03:11 »
ne opterećuj se računanjem, žderi kolko možeš i postani debela svinja, dobar plan. :hiha:

ne postoji taj organizam koji nakon mjesec dana overeatanja neće izgledat i osjećat se ko hrpa smeća.
Izgradnja mišića je proces koji traje zilijon tisuća godina i to samo u posebnim uvjetima. ne treba brzat ništa. mislim, generalno govorim, ne osobno il nešto jer ja tako ne radim samo da se zna. al to def nije dobro.
« Zadnja izmjena: 27. Travanj, 2013., 03:15 Jadran »

*

dibek

• 3270
« Odgovori #3010 : 27. Travanj, 2013., 08:39 »
Isto tu je ono da kad trebas dobit kilazu, ono >jedi koliko mozes< nikad nije dovoljno, a kad trebas smrsat, >jedi manje< obicno nije dovoljno malo :wildboy:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #3011 : 27. Travanj, 2013., 08:41 »
Oduvijek sam htio ić u teretanu i vodit zdrav život ali sam skužio po frendovima da ili odustanu nakon mjesec-dva ili postanu fanatici koji broje kalorije i znaju koliko grama vitamina ima u žlici čaja. Premda nemam vremena ni mjesta u mozgu da pamtim ta sranja, a ne volim ni odustajat od stvari - odlučio sam ne ić u teretanu i odustat od odustajanja.

Hvala što ste potvrdili moju teoriju o brojanju kalorija i gramima proteina. Užasno dosadne živote imate ako to gledate ali jebiga...zdravi ste apoloni, gg :hiha2:

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #3012 : 27. Travanj, 2013., 08:58 »
pa dobro nije sad tako kralju. znaš šta je proteinska hrana, znaš kolko šta ima kalorija, kolko moraš pojest otprilike i vrtiš ta jela stalno. nije da brojim proteine 2h dnevno.
« Zadnja izmjena: 27. Travanj, 2013., 09:01 lulz »

*

disc0

• 3069
« Odgovori #3013 : 27. Travanj, 2013., 09:20 »
Ja kalorije uopce ne brojim, samo ne jedem sranja, ali proteine ipak brojim :ementaler:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3014 : 27. Travanj, 2013., 12:12 »
ne postoji taj organizam koji nakon mjesec dana overeatanja neće izgledat i osjećat se ko hrpa smeća.

jel ovo stvarno istina? :wildboy:

Jer kažem ti stvarno, žderem 3-4 puta u danu i tad se dobrano najedem, da do idućeg obroka ne budem gladan. Pogotovo večere, pojedem porciju za dvoje ljudi minimalno. I tako od 10. mjeseca. Dobio sam kojih 10 kila, zgodan sam i dobro se osjećam :)

Naravno u toj mojoj rutini nisu obroci tipa da za ručak jedem ŠTRUKLE. Forsiram meso svugdje, meso i mlijeko najviše, ali svejedno pojedem svašta. Jedino ne jedem kruh (to sam se kao odreko pred godinu i nešto dana) ni slatko (to nikad nisam ni volio) ili grickalice (isto nikad nisam bio lud)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9