RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Danas još malo SIGURNIH dobitaka. Čak ću i ukratko napisati razloge oklada. Dakle, ono što me privuklo u kladionicu danas:Novara - Udinese 2 2.00@Domaćin je praktički već ispao iz lige, a Udinese polako vraća formu otkako im se oporavio TOP3 napadač Serie a, Di Natale. Jedino uz kojekakav bunker domaćin može izvući punat iz ove utakmice, premda bi i to bilo čudo. Gosti su izuzetno fizička momčad i s lakoćom rješavaju male ekipe poput Novare, i stoga mi je koeficijent 2.00@ na Udinese itekakav value.
Cleveland(-8,5) - Houston 2 1.30@Dakle, kontrahendikep na goste, koji su po svemu prikazanome u dosadašnjem dijelu NBA sezone bolja i kvalitetnija momčad. Gosti, iako ne u bajnoj formi, imaju dosta širu klupu od domaćina i Dragić i co. će LAGANINI riješit utakmicu, usprkos činjenici da su domaćini s(p)retno dobili Oklahomu u prošlom kolu. I da se dogodi iznenađenje, Cleveland ovo neće dobiti s 9 razlike.Allen manje od 15,5 1.85@Taj frajer realno nije zabio nikad više od 15 koševa.
City ziher prolazi, evo ja danas odigrao ovo:Bayern - Basel f+2Chelsea - Napoli više od 1.5Real - CSKA f+2Bilbao - United oba daju golCity - Sporting f+2Schalke - Twente više od 1.5Na 20kn 233 dobitak, a ja uložio samo 10kn(Stanleybet)