HCL.HR

Koji sport trenirate?

• 38 Odgovora
  • 6594 Hitova
*

blaster32

• Gost
Re: Koji sport trenirate?
« Odgovori #15 : 13. Ožujak, 2007., 21:37 »
ping pong rekreativno..

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #16 : 14. Ožujak, 2007., 14:09 »
trenutno ništa.. nisam neki sportski tip, a i prelijen sam  :kingmortal:

Trenirao pun kurac sportova prije...

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #17 : 14. Ožujak, 2007., 14:55 »
danas, nakon pola godine treniranja, postao registrirani igrač bejzbola u hrvatskoj i tehnički mogu bit pozvan u repku.

ane :kingmortal:

« Odgovori #18 : 14. Ožujak, 2007., 22:54 »
držimo ti fige :clap:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #19 : 15. Ožujak, 2007., 00:08 »
danas, nakon pola godine treniranja, postao registrirani igrač bejzbola u hrvatskoj i tehnički mogu bit pozvan u repku.

ane :kingmortal:

:clap: :clap:

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #20 : 15. Ožujak, 2007., 13:53 »
go biver... :ementaler:

inače, kako je bejzbol zastupljen u hr., koliko ima klubova i to?

*

pilip

• 1598
« Odgovori #21 : 15. Ožujak, 2007., 18:53 »
U Varazdinu je veoma popularan. Jedan lik iz razreda trenira, ide u Italiju i tako...

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #22 : 15. Ožujak, 2007., 20:23 »
pa imaš recimo tri velka bejzbol centra tj grada di se jako ful trenira. to su ti zagreb sa svojih negdi 10 ili 11 klubova (al nemaju svi neseniorske pogone, moj recimo ima), onda imaš u karlovcu, tamo je bjzbol valjda svetinja ili neš, ljudi ga štuju ko božanstvo. prosječnu tekmu dolazi gledat 500 ljudi. što je puno čak i za neke tekme prvoligaškog nogometa.

treći grad di se jako hala jest dalmacija, dobro to nije grad već regija i tu po zastupljenosti sporta prednjače zadar i split. za varaždin stvarno ne znam.

za sada postoje tri prava originalna bejzbol stadiona u hrvatskoj. jedan je stadion mog kluba, jedan je u karlovcu i jedan mislim u zadru. mislim da još jedan ima na jarunu ali isto nisam ziher. al kad kažem stadion ne mislim na stadion. mislim na teren koji je uvijek cijelu godinu isti i koji oko sebe ima nekih 100 mjesta na tribinama. ostali klubovi posuđuju terene od nogometaša, ili recimo iznajmljuju od mog kluba ili prvog u blizini.

trenutačno imam lika u klubu koji je osvojio stipendiju hrvatskog bejzbol saveza i ovo ljeto putuje u ameriku u neki probni kamp di će biti potencijali iz cijelog svijeta, skauti i te pipice i ako ga zamijete možda se dečec proslavi. al općenito gledajući fakat je lik dobar, isto smo godište, lik rula u skillu i općenito je jedan od najkul likova tamo gledajući karakter.

evo nadam se da sam vam malo bolje predočio stanje bejzbola u kroješi. :clap:

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #23 : 15. Ožujak, 2007., 20:29 »
hm...ovo lijepo zvuči, nisam znao da je tako dobro zastupljen... :ementaler:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #24 : 16. Ožujak, 2007., 20:28 »
Veslanje  :jede:

prije kick-boxing i košarku  :thumbs:

*

gray_fox

• *
  • 19
  • hobi monalize
« Odgovori #25 : 18. Ožujak, 2007., 10:24 »
nogomet,kosarka,s.tenis

« Odgovori #26 : 18. Ožujak, 2007., 11:41 »
to sve treniras?

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #27 : 18. Ožujak, 2007., 12:20 »
e Dragster..objasni mi..taj kick boxing..malo više o njemu ovako ,kako su ljudi, svi samo mrcine ili ima sićušnih smečća  :winknkiss:

*

gray_fox

• *
  • 19
  • hobi monalize
« Odgovori #28 : 18. Ožujak, 2007., 12:26 »
to sve treniras?
da.nogomet treniram vec mjesec dana,s.tenis 2  godine,kosarku sam prije 7 dana poceo (al prije sam treniro al sam odustao)

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #29 : 18. Ožujak, 2007., 13:16 »
pa imaš recimo tri velka bejzbol centra tj grada di se jako ful trenira. to su ti zagreb sa svojih negdi 10 ili 11 klubova (al nemaju svi neseniorske pogone, moj recimo ima), onda imaš u karlovcu, tamo je bjzbol valjda svetinja ili neš, ljudi ga štuju ko božanstvo. prosječnu tekmu dolazi gledat 500 ljudi. što je puno čak i za neke tekme prvoligaškog nogometa.

treći grad di se jako hala jest dalmacija, dobro to nije grad već regija i tu po zastupljenosti sporta prednjače zadar i split. za varaždin stvarno ne znam.

za sada postoje tri prava originalna bejzbol stadiona u hrvatskoj. jedan je stadion mog kluba, jedan je u karlovcu i jedan mislim u zadru. mislim da još jedan ima na jarunu ali isto nisam ziher. al kad kažem stadion ne mislim na stadion. mislim na teren koji je uvijek cijelu godinu isti i koji oko sebe ima nekih 100 mjesta na tribinama. ostali klubovi posuđuju terene od nogometaša, ili recimo iznajmljuju od mog kluba ili prvog u blizini.

trenutačno imam lika u klubu koji je osvojio stipendiju hrvatskog bejzbol saveza i ovo ljeto putuje u ameriku u neki probni kamp di će biti potencijali iz cijelog svijeta, skauti i te pipice i ako ga zamijete možda se dečec proslavi. al općenito gledajući fakat je lik dobar, isto smo godište, lik rula u skillu i općenito je jedan od najkul likova tamo gledajući karakter.

evo nadam se da sam vam malo bolje predočio stanje bejzbola u kroješi. :clap:

Meni je to dosta kul sport.. cak nije ni tal losa situacija u hr :) .. onako, undergraund sport  :hihi:

Mozes malo pravila pojasnit?

Imas neke baze, neki home il sta.. sam znam da kad udaris moras to sve pretrcati do posljednje baze prije neg ovi vrate loptu?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9