HCL.HR

MMA [Mixed Martial Arts] i ostali borilački sportovi

• 560 Odgovora
  • 93315 Hitova
*

pilip

• 1590
Odg: MMA [Mixed Martial Arts]
« Odgovori #270 : 23. Listopad, 2010., 17:59 »
Kad si ti mali saban i palis samo na spektakl i superduper poteze. Tehnika, srcanost i izdrzljivost u tvom VOKABULARU ne postoje.
Jer ono, borilacki sport nije samo nokautirati protivnika na najdavorskiji nacin pa da ti mozes svrsavati.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #271 : 23. Listopad, 2010., 18:51 »
vidim da je riječ šaban tek sad došla do prćije u kojoj živiš pa je zato tako često iskorištavaš.  :mrs:   :(

al recimo da si pogodio. želim gledat zanimljiv i zabavan sport. inače bi pratio svjetsko dvoransko prvenstvo u pletenju...

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #272 : 23. Listopad, 2010., 19:09 »
 :hihi:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #273 : 23. Listopad, 2010., 23:47 »
vidim da je riječ šaban tek sad došla do prćije u kojoj živiš pa je zato tako često iskorištavaš.  :mrs:   :(

al recimo da si pogodio. želim gledat zanimljiv i zabavan sport. inače bi pratio svjetsko dvoransko prvenstvo u pletenju...

Bravo. :tired:
Onda se vrtimo bez veze o ovoj temi. Ti gledaj super duper ULTIMEJT FAJT di ima za vidjet jako puno toga a ja cu gledat i boks i ultimate fight. Jer me zanima vise toga za razliku od tebe. :( I nije tolko dosadan boks. :tired: Forsas previse.

I saban je najbolja rjec koja te opisuje tak da ono...

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #274 : 24. Listopad, 2010., 20:32 »
Velasquez v Lesnar

Neznam, ovaj Lesnar nije pokazao ništa, osim svog zubića  :kava:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #275 : 24. Listopad, 2010., 20:44 »
Normalno. Lesnar nema nista osim hrvanja i ateticizma. Velasquez, in other hand, je najkompletniji borac u UFC HW imo. Jedino mu Dos Santos moze parirati, a to je sljedeci mec, Velasquez vs Dos Santos. Sav se jezim kakav ce biti. Dva gladna, mlada, super kompletna borca.

« Odgovori #276 : 04. Siječanj, 2011., 23:22 »

Ko malo prati zna da su ovo najveca MMA imena danasnjice. Jedine je piti to sta sve borbe nisu sigurne da ce se odrzat sta je vec poznato za Strikeforce. :wildboy:
Uglavnom, bice zanimljivo ak ce doci do toga.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #277 : 15. Siječanj, 2011., 17:11 »
Kaj propada UFC?

*

pilip

• 1590
« Odgovori #278 : 15. Siječanj, 2011., 18:12 »
Zasto? :hihi:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #279 : 15. Siječanj, 2011., 18:23 »
Pa neznam, pitam onak usput možda trefim  :hiha:

Mislim da sam nedavno odgledao neki meč u strajkforsu i bilo mi je zanimljivije od UFC-a,
pa onda čitao da će Fedor u strikeforce što dovodi do zaključka:

APOKALIPSA, RAZOR, BANKROT!1!!

Ne al ono, ljudi se vesele kad nešto propadne  pa se to isto pojavi na nekom drugom mjestu
kao nešto jače, bolje, uzbudljivije wooooohu :wildboy:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #280 : 15. Siječanj, 2011., 18:30 »
Meni je inače glupo kad ljudi kažu da gledaju UFC. UFC je samo liga (UFC - MMA = Premiership - Nogomet), i uopće ne shvaćaju da je to tako. U drugim ligama bude puno zanimljivijih mečeva iako se tuku lošiji borci. Nije bitno što su borci lošiji od ovih iz UFC ako su fizički balansirani, a razlikuju se samo po svojoj specijalizaciji u jednoj od borilačkih vještina, uvijek je zanimljivo to gledat. Kao što i boks gledam ostale mečeve, a ne samo mainstream kao super Kličko bros.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #281 : 15. Siječanj, 2011., 18:36 »
@Yoowra
Prosle godine je Strikeforce imao najbolji event godine - Strikeforce: St. Louis - Henderson vs. Babalu II. Strikeforce po meni ima najveca imane u HW kategoriji - Fedor, Overeem, Barnett, Kharitonov, Werdum i moze Rogers i Bigfoot Silva. Najveci problem SF-a je da borci nisu vezani ekskluzivnim ugovorima ko u UFC-u tj. da se mogu uz njihove evente boriti gdje hocu (Overeem je K1 i DREAM prvak uz SF-ov naslov, dok se Barnett u Japanu bori na nekom wresrtling turniru), sto automatski SF-u predstavlja problem pri slaganju meceva. Najvise problema imaju sa Fedorom cija promotorska kuca M1 zajebava i sa Overeemom koji se bori vise drugdje nego na njihovim eventima.
Sada su kao sve dogovorili - u 3. mj. mislim bice SF event i prvo cetvrtfinale turnira sa dvije borbe - Fedor vs Silva i Arlovski vs Kharitonov (neznam dal ga se ko sjeca iz vremena PRIDE-a; dosta poznat borac). Dok se za druga cetvrtfinala nezna (Overeem bi kao htio ali Werdum je ozljeden; Barnett ima problema sa dopingom pa i on nije siguran).

Uglavnom, UFC je organiziraniji i pouzdaniji od SF-a. Imaju brend, kapital i medije na svojoj strani i nema sanse da propadnu. Mislim, vrijede preko miljardu dolara. :wildboy: Strikeforce im je zasad najveca konkurancija i ovim turnirom, ako ga dovedu do kraja kroz godinu-dvije ce pokazati dali se mogu smatrati dovoljno dobrim. UFC ima borce u svim kategorijama dok je SF mrsav u drugim kategorijama osim teske. UFC doduse saksa u HW, mislim vidi najavljene borbe - Mir vs Nelson, Mirko vs Schaub, Barry vs Beltran, Hunt vs Tuscherer. :wildboy: To nije niti blizu (osim Mirka) SF-ovim imenima i borbama.
Iako, slicno je propao i Affliction (davali su vrtoglave pare borcima i bankrotirali su) pa je SF neizvjestan.

Nezz, ja se veselim ovom Grand Prixu cisto zbog Fedora i Kharitonova. Nostalgija. :(

URED:
Freddy - UFC nije liga nego promotorska kuca. Ali ono, got the point. :ementaler:

URED2:
A i to sta Freddy kaze ti dovoljno govori o snazi i popularnosti UFC-a. Ekipa ne govori da idu trenirati MMA ili mjesane borilacke vjestine nego kazu idemo na UFC. Nema sanse da UFC propadne. :wildboy:

URED3: :wildboy:
Blah i za neupucne, dosadno mi je, pa jedna kul slika:

S ljeva na desno:
Brett Rogers, Sergej Kharitonov, Antonio "Bigfoot" Silva, Fabrizio Werdum, Fedor, Andrei Arlovski, Josh Barnett i iznad njih Overeem
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2011., 18:45 Pilip »

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #282 : 15. Siječanj, 2011., 18:47 »
istina. Znam da je, ali ono sto sam rekao je po meni najlaksi nacin za opisati taj odnos  ;)
Ali da to sto ekipa prica su takve gluposti da je to užas. Baš neki dan išli frend van s frendicom i ona nas upoznaje sa svojom ekipom: '' Ovaj veliki trenira boks, a ovaj drugi se tuče i nogama on je UFC ''
I svi muški iz ekipe ono uu UFC je najbrutalniji sport  :wildboy:

EDIT:
Overeem bio kod frenda na treningu prošle godine, vidio sam ga. Čovjek je ogroman, meni svi u klubu govore da imam ruke ko medvjed, a pored njega sam stao ko anoreksicar  :(
Malo je glupav i ne prica engleski dobro koliko sam ocekivao, ali zato izgleda toliko strasno da mu se nitko za to ne usudi prigovorit :)
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2011., 18:51 Freddy »

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #283 : 15. Siječanj, 2011., 19:25 »
Onda sigurno puno jebe taj Overeem lollolo  :D

Hvala na iscrpnim postovima   :piva:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #284 : 16. Siječanj, 2011., 00:28 »
Ubereem bi svojom veličinom a i izgledom posramio 90 posto pro bildera. nezz šta je on počeo rokat zadnje godinu dvije, al pali definitivno. O_O

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9