HCL.HR

NBA - Where amazing happens

• 1081 Odgovora
  • 176886 Hitova
*

Armin44

• 849
  • I'll be one tough act to follow...
Odg: NBA
« Odgovori #330 : 30. Listopad, 2014., 00:40 »
Pratim Mirzu i Bojana u ovo kasno doba,gl brooklyn

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #331 : 01. Studeni, 2014., 11:31 »
Odlična utakmica Rudeža.

http://youtu.be/DYq5340Z6D4
Te sjajna predstava LBJ

http://youtu.be/joIPGNR_E-0

*

Tomz

• *
  • 66
« Odgovori #332 : 01. Studeni, 2014., 16:02 »
-
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2015., 23:03 Tomz »

« Odgovori #333 : 01. Studeni, 2014., 17:05 »
rudež je najveće smeće. kako je taj dospio do nba to mi nikada neće biti jasno. zabio je sad 3/3 trice, ali na svj. prvenstvu i u pripremnim utakmicama mu je šut bio 20%, a predstavljen je u indiani kao neki renomirani europski šuter. izdržat će u nba-u koliko i ukić i markota - par mjeseci i to je to.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #334 : 01. Studeni, 2014., 18:30 »
Ti si vrhunski poznavatelj šice ha?
Nezz, jesi ti gledao Rudeža ikad van repke? Čovjek je dovoljno dobar da dobro odradi svoje minute.
Bojan ima priliku života. Gotovo nikad europski igrač ne uleti kao rookie u startnu petorku.

*

Tomz

• *
  • 66
« Odgovori #335 : 01. Studeni, 2014., 19:11 »
-
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2015., 23:03 Tomz »

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #336 : 02. Studeni, 2014., 00:30 »
>cole je vrsni poznavatelj košarke
>prati nba

okej,,,,,, najnevažnija liga svijeta il neš

« Odgovori #337 : 02. Studeni, 2014., 11:36 »
Ti si vrhunski poznavatelj šice ha?
Nezz, jesi ti gledao Rudeža ikad van repke? Čovjek je dovoljno dobar da dobro odradi svoje minute.
Bojan ima priliku života. Gotovo nikad europski igrač ne uleti kao rookie u startnu petorku.
Jesam.
Gledao sam ga izvan repke. Prosječan igrač, očajnih obrambenih mogućnosti, solidnog šuta. Odigrao je jednu dobru sezonu u Zaragozi, van svojih mogućnosti rekao bih i odmah otišao u NBA. Pazi što sam rekao, za par mjeseci Rudež dolazi natrag u Europu. Ja bi volio da sam u krivu, no nažalost nisam.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #338 : 02. Studeni, 2014., 11:40 »
Ček, odigrao je sezonu van svojih mogućnosti i otišao u NBA?
Gdje je ono vrijeme gdje stagnira ili ne napreduje ili mu je igra u silaznoj putanji? Aha, nema je.
Zato ne pričaj gluposti. Okej možda ćeš i biti u pravu, ali trenutno nisi. Jer lik igra trenutno dobro. Komentari na njegovu igru i treniranje u preseasonsu su jako dobri.
A ti si očito pametniji od njih.

« Odgovori #339 : 02. Studeni, 2014., 15:36 »
>cole je vrsni poznavatelj košarke
>prati nba

okej,,,,,, najnevažnija liga svijeta il neš

ak imaš takva retard mišljenja definitvno si na krivom mjestu. Jel dođem ja na štajaznam seriju A il koji kurac ti pratiš i kažem da je najnebitnija liga ikad ? Ne. ZAto daj fofaj čovječe s komentarima koji nemaju veze osim nekog omaložavanja bezveznog. Naravno da će bit poznavatelj onaj koji prati ne bit će onaj koji ni ne zna ko je Bogdanović recimo. aj bjež.

« Odgovori #340 : 02. Studeni, 2014., 15:38 »
Gle Čole nemre se svatko zadržat dugo u NBA-u. Držim fige al također imam osjećaj da će trenutno od naših u NBA-u Rudež prvi doma.

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #341 : 02. Studeni, 2014., 16:05 »
vau kralju referirao sam se na to da je u smisle košarke nba nebitna i smiješna liga

inb4

Jel dođem ja na štajaznam seriju A il koji kurac ti pratiš i kažem da je najnebitnija liga ikad ?

:hiha: :hiha:

zabavno je čitati tvoje postove, pls postaj više

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #342 : 02. Studeni, 2014., 17:06 »
Al pričaš smeća.
Nezz ne kužim kako najbolja liga na svijetu može biti smješna/nebitna u odnosu na gotovo amatersku razinu košarke u europi?
U biti ni nemoj odgovorit, jer mi je retardirano ulazit uopće u raspravu. Pretvaraš se u Ramzu, pls dont.

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #343 : 02. Studeni, 2014., 19:18 »
jesi ti upravo rekao da je košarka u europi amaterska? nez stari moj ja znam da ti univerzalno misliš kako o svemu imaš pojma, ali ovdje si se zajebao malo.
upravo je nba liga koja se bazira na marketingu i spektaklu, obrana koja se igra je smiješna, neka temeljna pravila tipa koraci se zanemaruju i općenito taktički gledano, euroliga je superiornija u odnosu na nba.

da je nba liga zanimljivija od bilokoje druge lige na svijetu se apsolutno slažem, ali ako si ti tako vrsni poznavatelj bacanja lopte kroz obruč zahvaljujući svom dugotrajnom igranju košarkaških igrica, ja ću prestat postati,,

*

Ramza

• **
  • 218
« Odgovori #344 : 02. Studeni, 2014., 20:37 »
Bravo, lijepo je viditi kako si argumetima UBIO čolu, jako sam ponosan na tebe. :approve

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9