HCL.HR

NBA - Where amazing happens

• 1081 Odgovora
  • 182231 Hitova
Odg: NBA
« Odgovori #360 : 03. Studeni, 2014., 21:28 »
Je je, imam i ja jednog takvog prijatelja.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #361 : 03. Studeni, 2014., 22:41 »
košarka lol

« Odgovori #362 : 04. Studeni, 2014., 03:14 »
Citat:
ej micek asu daj molim te nauči se izražavati i pisati pls jako mi je neugodno čitati tvoje postove

Kaže čovjek koji piše sve malim slovima ne upotrebljava zareze niti točke, piše skraćenice starnih riječi poput rekt i pls itd. lol no comment.

Citat:
zašto ne bi bio poznavaoc NBA-a  ako recimo igra 2k serijal ? Stari moj baš zbog 2k serijala još tam šta ja znam 2007 sam znao svaki rooster svakog jebenog tima napamet i znam ih dan danas i govorio ekipi koja se kladi svaki dan tkom kolko ima prosjek koševa lol. Nije da će te naučiti 2k igrat košarku ali eto za upamtit bazu podataka igrača može bit dobar jer hej isto kao i Fifa i Pes nisu izmislili igrače i njihova obilježja nego su stvarni igrači.

Citat:
a da, slažem se tu s tobom potpuno. imam 300h u call of dutyu, sljedeći put kad srbi krenu na hrvatsku ja ću biti general hrvatske vojske

Dalje šta si pisao od ovoga neću gledati niti odgovarati jer iako sam ti smanjio to na razinu laika opet si u potpunosti promašio bit i uopće nisi shvatio a vjerovatno niti pročitao s mrvicom razumijevanja. Dakle zbog svojih 300 ili 3000 sati u codu nečeš bit general vojske nego češ možda poznavati šta ja znam djelomično naoružanje jedne ili druge vojske ili bar kako dio naoružanja izgleda. Spominjao sam bazu podataka igrača, dakle podatke ne radnje ili vještine koje bi te igra mogla podučiti. Jel ti sad konačno jasno il da ti na kućnu adresu pošaljem bojanku ?

Eh i da NBA košarka dečki kužite nije uopće napunjena nikakvom taktikom niti strategijom kužite to vam je samo pick n roll strategija. Lol da zato USA osvaja skoro SVAKO jebeno zlato na Olimpijadi i svj. prvenstvima u zadnjih 30 godina jel. Zato jer su nabildane crnčuge sa pick n rollom i bez imalo mozga i taktike ? I naravno sad će valjda netko doć i napisat da olimpijada i svjetsko nisu mjerilo.
Smiješan si. I ti i tvoja druga liga.  Zašto to kažem ?
Zato jer je i naša prva smiješna a kamoli druga s jazavcima poput tebe. (i ne, nisu moje riječi nego riječi frenda kaj igra u prvoj ligi)
aj bok

i da završimo raspravu i krenemo pričat o NBA-u jer ipak je to tema:
SVAKOM, SKORO SVAKOM (ONAK 99% IGRAČA) IGRAČU IZ SVIJETA I EUROPE JE ULTIMATIVNI CILJ I SAN ZAIGRATI JEDNOGA DANA U NBA-U.
Tu zapravo dovoljno govori o svakom aspektu te lige i ta činjenica bi trebala ubiti svaku daljnju bemislenu usporedbu.
« Zadnja izmjena: 04. Studeni, 2014., 03:23 MaliMicek »

« Odgovori #363 : 04. Studeni, 2014., 03:36 »
Ti nisi normalan.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #364 : 04. Studeni, 2014., 14:32 »
Je.

*

Pajko

• 2678
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #365 : 04. Studeni, 2014., 14:40 »
vau vi ste mentalno zaostali, nema smisla išta više govoriti

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #366 : 04. Studeni, 2014., 14:59 »
Dosta.
Već sam ti rekao da si pročitaš/pročitate par članaka na točno ovu temu.
Sljedeći komentar koji će sadržavati međusobno vrijeđanje i post poput ovog gore ću brisati i sankcionirati.

Vau, nezz impresioniran sam kako popušiš foru da je euro košarka > NBA.
Bio si na par seminara, gdje ljudi očito dižu EU košarku u nebesa i gdje je taktika valjda level 10 u odnosu na NBA level 3, valjda.
Što je besmislica, al dobro. Kužim zašto ljudi veličaju, no da su objektivni i nisu.

Jedva čekam kad Spahija pobere godinu, dvije iskustva, kunem ti se ako neću naletit na neki interview oko usporedbe, da ću ga sam zatražiti.

*

Pajko

• 2678
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #367 : 04. Studeni, 2014., 15:26 »
stari moj, obrisat ćeš mi post, bolje da se ubijem odmah.

a što se tiče ovog tvojeg forsiranja da čitam rendom članke na googleu, to što je tvoj neukus i tvoje mišljenje definirano rendom člancima ne znači da svi ostali moramo biti generični,,,

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #368 : 04. Studeni, 2014., 15:36 »
Okej ajmo ovako.
Ja imam xy znanje/saznanje/iskustvo o razlici NBA/EU košarke.
Ja tvrdim jedno, ti drugo. Ja argumentiram svoje stavove, ti svoje. Dalje se ne slažemo. Okej.
Onda ti počneš pričat smeća umjesto da nastaviš ganjat svoje argumente. Ja ti kažem o svojem iskustvu koje sam dobio u razgovoru sa Šveđom.

Nakon glupih postova, odlučim pronač i pročitat par članaka upravo o tome, kako EU košarka nije loša, dapače, da je popravila i unaprijedila NBA ligu, no da sama liga je daleko bolja u svemu.
I šta sad dalje? Imaj glupe i nezrele opaske, tj postove i neće mi ni najmanje biti teško brisat ih. No argumenti zašto je NBA liga smješna i nevažna su ti smeće.

« Odgovori #369 : 04. Studeni, 2014., 18:09 »
Čole bila bi to lijepa i kvalitetna rasprava da su nabacili koji valjani argument osim; vau vi ste retardirani ili rektalni anus.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #370 : 04. Studeni, 2014., 18:48 »
Kakva tekma Bojana uf.
Razbili OKC s 31 košem razlike.

Bojan Bogdanovic 12 Points/1 Dunk Full Highlights (11/3/2014) - YouTube

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #371 : 04. Studeni, 2014., 19:18 »
nije da pratim košarku al šta nije da USA na svaku mrljavu olimpijadu pošalju hrpu lvl. 2 šabana koji razbucaju sve europljane kao da su predškolska djeca?

*

Ramza

• **
  • 218
« Odgovori #372 : 04. Studeni, 2014., 20:22 »
Je lol, ali nije u tome bit, niti je rasprava oko toga, iako cole i ostali njegove sorte oko toga raspravljaju. :wildboy:
Stvar s NBAom i zašto je najbolja liga je što ima najbolje igrače, najbolji sustav/strukturu da se ti igrači oforme (kao i ostali top SAD sportovi,,), da klubovi teoretski mogu kroz pametno poslovanje ostvariti uspjeh, dobru infrastrukturu, bla bla bla, zbilja postoji xy razloga zašto je najbolja liga.

Ali to ne znači da >košarkaški< element nije cirkusantski katkad, počevši od obrane (koja se uozbilji u playofu, kojeg dosta ljudi i smatra jedinim bitnim dijelom NBAa lol), manjka taktiziranja (oslanjanje na individualne kvalitete umjesto na TIM XD) pa do toleriranja kršenja pravila i posebnog odnosa prema superstarovima. Mislim, ok, prosječnom šabanu to možda i je zanimljivije i to prodaje ligu, ali iz tog razloga NBA jest izgubila određen dio kredibiliteta.

Pajko je očito pretjeravao s tim da je NBA SMEĆE LOL i onda dođe Cole koji kaže ful ozbiljno da je sve pored NBA amaterski (a nije i to je jedino ključno, i eto, kasnije se jest malo ispravi) i mali micek koji je doslovno nerazumljiv i eto lude rasprave. :D

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #373 : 09. Studeni, 2014., 23:53 »
Career High za Bojana Bogdanovića.
Netsi - Orlando 104:96, Bojan rasturio cijelu tekmu.
Baš gledao na streamu čitavu utakmicu.

Za 32 minute ubacio 22 poena (2-3 3pt) 9-12 FG, 6 skokova, 2 asistencije.
Čovjek se totalno aklimatizirao. Po igri i reakcijama igrača na njega i akcijama u kojima sudjeluje ili idu na njega čini se kao da igra godinama u NBA-u i u toj ekipi.

Magic at Nets - November 9, 2014 - Game Preview, Play by Play, Scores and Recap on NBA.com

Stavim kasnije kada dignu njegove highlightse.
Napokon imamo hrvata koji će izgleda zrulati ligu. Mislim da je Giriček morao daleko više napraviti nego što jest.
Gira je imao period gdije je bio najbolji europljanin i doslovno se osjećao kao najbolji na terenu, no vrlo kratki period.
Bravo Bojane. <3

« Odgovori #374 : 10. Studeni, 2014., 16:11 »
nemoj pred rudo. dvije dobre utakmice i odma govoriš da će 'zrulat ligu'. naravno, drago mi je što ga je napokon krenulo, no svašta se tu može još dogoditi.
i ovo što se giričeka tiče, to jednostavno nije točno. mislim, 'morao je napraviti' je glupo rečeno, jer nije mogao iz jednostavnog razloga - giriček je oduvijek bio prosječan igrač koji je nba klubovima dobro poslužio za zamjenu nekoga iz prve petorke. dobro,,, odigrao je onu prvu sezonu u orlandu sasvim pristojno, no daleko od toga da je bio najbolji europljanin.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9