Pajko ti uopće nemoj ni postat ionako ti je 85% komentara trolerski bezvezni izrazi
Molim vas nemojte ulaziti uopće u usporedbu eu i NBA košarke jer ima nemali broj drugačijih pravila. I usporedbe nemaju smisla.
Nitko nije USA fan ako vam je takva djetinjasta optužba argument dajte molim vas ponovite ne srednju, ne osnovnu nego vrtić :tired:
I zašto ne bi bio poznavaoc NBA-a ako recimo igra 2k serijal ? Stari moj baš zbog 2k serijala još tam šta ja znam 2007 sam znao svaki rooster svakog jebenog tima napamet i znam ih dan danas i govorio ekipi koja se kladi svaki dan tkom kolko ima prosjek koševa lol. Nije da će te naučiti 2k igrat košarku ali eto za upamtit bazu podataka igrača može bit dobar jer hej isto kao i Fifa i Pes nisu izmislili igrače i njihova obilježja nego su stvarni igrači.
NBA je donekle baziran na marketingu i spektaklu al kao event te noći ne kao tekma. Ima svega od nagradnih na poluvremenu do američkog veličanja svega i svačega, swaganja pa do spektakularnih koncerata šta ja znam, al to nema jebene veze s košarkom kao takvom jer kad se krene igrat to nije koncert nego košarka. A to što crnci mogu zakucat 25 puta na tekmi u alley oop stilu a u europi 2 puta po tekmi, šta ja znam možda ste jalni, fali vam atraktivnosti

ali to ne govori puno o samoj igri već o ekonomskoj isplativosti sporta i načinima na koji se prodaje
Kakav je ovo komentar ? Fuca je kao bolja ? Bilo koji drugi sport je kao bolji ? Sve je danas biznis i spektakl ne kužim šta se čudite kao pura dreku. Oš reć da je plaća u CR7 ekonomski isplativija ?
I vama je čupanje nepovezanih stavki poput ekonomske isplativosti tog sporta valjan argument. Jesus

Ovom rabbitu neću ni odgovorit išta jer čovjek valjda i sam shvaća kolki je tard.
A o tome kako je obrana smiješna u NBA-u neću jer nema smisla baš nikakvog objašnjavat išta lol
od neusporedivo jačeg intenziteta teretana dio treninga, jačih ozljeda, uvelike većeg broja blokada i ukradenih lopti negu u eu itd itd al ajd obrana je smiješna u pravu ste...