HCL.HR

NBA - Where amazing happens

• 1081 Odgovora
  • 176866 Hitova
Odg: NBA
« Odgovori #345 : 02. Studeni, 2014., 21:55 »
Al pričaš smeća.
Nezz ne kužim kako najbolja liga na svijetu može biti smješna/nebitna u odnosu na gotovo amatersku razinu košarke u europi?
U biti ni nemoj odgovorit, jer mi je retardirano ulazit uopće u raspravu. Pretvaraš se u Ramzu, pls dont.

Cole..... :wildboy::wildboy::wildboy::wildboy::wildboy:
Dajte prestanite sa tim sranjem i veličanjem svega što je produkt USa.
USAfanboys yey....
Isto tako vidim da nemaš pojma o košarci osim povremenog gledanja NBA i igranja 2k serijala čim nazivaš EU košarku amaterskom? Usporedi malo EU košarku i NBA i vidjet ćeš kako je obrana u NBAu smiješna, ako je uopće mogu nazvat obrana jer zapravo obrane ne postoji. Zato i svaka utakmica i završava sa preko 100+ poena. Pls nemoj više govorit gluposti, ok si osoba inale, barem koliko te ja doživljavam na forumu ali si ovdje izjavio takvu glupost ....

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #346 : 02. Studeni, 2014., 23:26 »
Pa ljudi igraju napadačku košarku i zar to nije dobra stvar? Kad vidim neku uktakmicu u Evropi koja završi 60:55 i koji bi normalan gledalac trošio svoje vrijeme na tu dobru taktiku i odbranu kada može gledati nba spektakl od 120:115 uz pregršt atraktivnih poteza? Inače navijam za Warriorse koji uvijek igraju za koš više :approve.

*

Ramza

• **
  • 218
« Odgovori #347 : 03. Studeni, 2014., 00:47 »
Dobro, za neobrazovane i neuke jasno je zašto su određene stvari privlačne pogotovo kad su u formi spektakla, ali to ne govori puno o samoj igri već o ekonomskoj isplativosti sporta i načinima na koji se prodaje (što konkretno i ubija košarkaški dio u NBAu).

Mislim, NBA jest najbolja liga iz xy razloga, ali govoriti da su druge lige amaterske pored svih neozbiljnosti kakve se vide u NBAu je iznimno glupo. Al kao i u topicu o nogometu, zbilja nema svrhe da itko raspravlja s vama o tome.

« Odgovori #348 : 03. Studeni, 2014., 01:19 »
:D

« Odgovori #349 : 03. Studeni, 2014., 01:30 »
Pajko ti uopće nemoj ni postat ionako ti je 85% komentara trolerski bezvezni izrazi

Molim vas nemojte ulaziti uopće u usporedbu eu i NBA košarke jer ima nemali broj drugačijih pravila. I usporedbe nemaju smisla.
Nitko nije USA fan ako vam je takva djetinjasta optužba argument dajte molim vas ponovite ne srednju, ne osnovnu nego vrtić :tired:
I zašto ne bi bio poznavaoc NBA-a  ako recimo igra 2k serijal ? Stari moj baš zbog 2k serijala još tam šta ja znam 2007 sam znao svaki rooster svakog jebenog tima napamet i znam ih dan danas i govorio ekipi koja se kladi svaki dan tkom kolko ima prosjek koševa lol. Nije da će te naučiti 2k igrat košarku ali eto za upamtit bazu podataka igrača može bit dobar jer hej isto kao i Fifa i Pes nisu izmislili igrače i njihova obilježja nego su stvarni igrači.

NBA je donekle baziran na marketingu i spektaklu al kao event te noći ne kao tekma. Ima svega od nagradnih na poluvremenu do američkog veličanja svega i svačega, swaganja pa do spektakularnih koncerata šta ja znam, al to nema jebene veze s košarkom kao takvom jer kad se krene igrat to nije koncert nego košarka. A to što crnci mogu zakucat 25 puta na tekmi u alley oop stilu a u europi 2 puta po tekmi, šta ja znam možda ste jalni, fali vam atraktivnosti :hiha:

Citat:
ali to ne govori puno o samoj igri već o ekonomskoj isplativosti sporta i načinima na koji se prodaje
Kakav je ovo komentar ? Fuca je kao bolja ? Bilo koji drugi sport je kao bolji ? Sve je danas biznis i spektakl ne kužim šta se čudite kao pura dreku. Oš reć da je plaća u CR7 ekonomski isplativija ?

I vama je čupanje nepovezanih stavki poput ekonomske isplativosti tog sporta valjan argument. Jesus :geek:

Ovom rabbitu neću ni odgovorit išta jer čovjek valjda i sam shvaća kolki je tard.

A o tome kako je obrana smiješna u NBA-u neću jer nema smisla baš nikakvog objašnjavat išta lol
od neusporedivo jačeg intenziteta teretana dio treninga, jačih ozljeda, uvelike većeg broja blokada i ukradenih lopti negu u eu itd itd al ajd obrana je smiješna u pravu ste...

« Zadnja izmjena: 03. Studeni, 2014., 01:37 MaliMicek »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #350 : 03. Studeni, 2014., 04:03 »
Zato što misle da znaju, a neznaju.
Igrao sam košarku 4 godine, tako da ne crpim znanje samo iz igrica lol.
Zašto svaki igrač koji dođe u NBA ligu mora popraviti igru u obrani? Zato što se ona igra u europi bolje? xD
Okej. To je sve što ću reć. I dalje se smatrajte za pametnijim lol.

Tamo je 48 minuta tekma i tamo igraju ritmom 2 tekme dan za dan, pa slobodan, pa tekma, pa dva dana slobodno.
Jedino što priznam da se obrana igra donekle sa slabijim intenzitetom radi umora i čuvanja od ozljeda.

No nitko neželi reć da je pola taktičkih zamisli koje postoje vezano za obranu ili napad tvorevina NBA lige i njihovog shvaćanja košakre.
Nemojte biti smješni i branit euro košarku koja je stvarno jako dobra, ali zato što ima svoje standarde i pravila.
U EU nema trošenja lopti, riskantnih napada ili nerezonskih šuteva. Dok je NBA liga upravo napravila košarkaške legende zbog trošenja lopti, riskantnih poteza i takvih koševa.
Splash.

Ono što priznam euro košarci da je dala igrače koji su izmjenili NBA košarku i učinili ju boljom i nepredvidljivijom.
« Zadnja izmjena: 03. Studeni, 2014., 04:06 Cole »

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #351 : 03. Studeni, 2014., 09:22 »
Dobro, za neobrazovane i neuke jasno je zašto su određene stvari privlačne pogotovo kad su u formi spektakla, ali to ne govori puno o samoj igri već o ekonomskoj isplativosti sporta i načinima na koji se prodaje (što konkretno i ubija košarkaški dio u NBAu).
Prije svega glupo ti je da obrazovanijim ljudima od sebe govoriš da su neobrazovani i neuki jer to odmah na početku ubija kredibilitet bilo čega što ćeš kasnije napisat. A što se tiče ovoga da ubija košarkaški dio u nba, pa de malo uključiš taj mozak matere ti. Ako išta ubija košarku (a i većinu ostalih sportova) je defanzivna taktika i ziheraška igra jer svaki sport je po prirodi napadački, svi klinci koji igraju iz ljubavi sport igraju napadački i tek kada se počnu baviti profesionalno treneri ih počnu ograničavat taktičkim zamislima i time ubijaju srž svakog sporta i od njih prave sportske radnike.  Niko ne spori da je nba veliki showbiz spektakl koji generira ogromne prihode ali ne vidim razlog što bi to ubijalo košarkaški dio u NBA-u kad je njihova košarka najprirodnija tj. najbliža uličnoj (koja se igra isključivo iz ljubavi). Ali Ramza ne bi bio Ramza da ne mora uvijek nešto kontrirat i pravit se pametan, ne znam jel ti uopće pratiš sportove ili si od nekog profesionalnog košarkaškog djelatnika (koji košarku ne posmatra kao sport nego kao zanimanje) nešto pročitao pa sad ovdje prosipaš neku filozofiju? 

*

Tomz

• *
  • 66
« Odgovori #352 : 03. Studeni, 2014., 13:23 »
-
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2015., 23:03 Tomz »

« Odgovori #353 : 03. Studeni, 2014., 13:57 »
I opet ispadaš glup jer ni NBA ni EU liga nisu loši kao crnogorski šestoligaše čak ni u usporedbi jedno s drugim.

Čekaj ! Zašto uopće raspravljamo s ljudima koji pogledaju 2 NBA utakmice u cijeloj sezoni ? I općenito s botovima koji odgovoraju sa Inb4 i rekt lol
kolko imate godina ? 7 ?

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #354 : 03. Studeni, 2014., 14:09 »
ej micek asu daj molim te nauči se izražavati i pisati pls jako mi je neugodno čitati tvoje postove

I zašto ne bi bio poznavaoc NBA-a  ako recimo igra 2k serijal ? Stari moj baš zbog 2k serijala još tam šta ja znam 2007 sam znao svaki rooster svakog jebenog tima napamet i znam ih dan danas i govorio ekipi koja se kladi svaki dan tkom kolko ima prosjek koševa lol. Nije da će te naučiti 2k igrat košarku ali eto za upamtit bazu podataka igrača može bit dobar jer hej isto kao i Fifa i Pes nisu izmislili igrače i njihova obilježja nego su stvarni igrači.

a da, slažem se tu s tobom potpuno. imam 300h u call of dutyu, sljedeći put kad srbi krenu na hrvatsku ja ću biti general hrvatske vojske

Zato što misle da znaju, a neznaju.
Igrao sam košarku 4 godine, tako da ne crpim znanje samo iz igrica lol.
Zašto svaki igrač koji dođe u NBA ligu mora popraviti igru u obrani? Zato što se ona igra u europi bolje? xD
Okej. To je sve što ću reć. I dalje se smatrajte za pametnijim lol.

ja ne mislim da znam, ja ZNAM. nez evo rendom dokazi: igram košarku već 8 godina, bio sam na brojnim seminarima u kojima su bili >velikani< exyu košarke kao i neki sadašnji stručnjaci, trenutno igram u drugoj ligi države (koja je doduše smiješna osim par ekipa, ali svejedno ima dosta kvalitetne košarke) i svoje znanje sam pokupio od velikog broja ljudi koji imaju ogromno košarkaško znanje i iskustvo.

svaki igrač koji dođe u nba uglavnom ne mora popraviti igru u obrani nego poraditi na svojim fizikalijama jer 80% nba lige čine nabildane dvometarske crnčuge izrazitih atletskih sposobnosti koje euro rookieji teško čuvaju i poboljšanjem atletskih sposobnosti lakše će se prilagoditi atraktivnoj run n gun košarci u kojoj fokus nije na timskoj igri i složenim akcijima već na izolaciji i jednostavnom pick n rollu.

Nemojte biti smješni i branit euro košarku koja je stvarno jako dobra, ali zato što ima svoje standarde i pravila.
U EU nema trošenja lopti, riskantnih napada ili nerezonskih šuteva. Dok je NBA liga upravo napravila košarkaške legende zbog trošenja lopti, riskantnih poteza i takvih koševa.
Splash.

znači odjednom euro košarka više nije amaterska, nego je stvarno jako dobra? stari moj odluči se više,,

« Odgovori #355 : 03. Studeni, 2014., 14:33 »
I opet ispadaš glup jer ni NBA ni EU liga nisu loši kao crnogorski šestoligaše čak ni u usporedbi jedno s drugim.

Čekaj ! Zašto uopće raspravljamo s ljudima koji pogledaju 2 NBA utakmice u cijeloj sezoni ? I općenito s botovima koji odgovoraju sa Inb4 i rekt lol
kolko imate godina ? 7 ?

+1
« Zadnja izmjena: 03. Studeni, 2014., 14:35 Nasty Rabbit »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #356 : 03. Studeni, 2014., 17:00 »
Frajeru, ama baš svaki igrač koji dođe u NBA ima problema s obranom i to je bespredmetna činjenica.
Nisam informaciju izvukao iz šupka nego pričao sam s bivšim NBA igračem s kojim sam si i inače dobar, zato pls give up.
EU košarka je dobra, ali je u usporedbi sa NBA ligom smješna i drugorazredna, što neznači da je amaterizam, no da je bolja i da se tu bolje i kvalitetnije igra su smeća.
Ono što nije smeće i što je činjenica, da europski stil kada se spoji s američkim tvori jedan novi stil protiv kojih ostale momčadi onda nema riješenja.

Otvori si sad google i upiši si razlike između eu i nba košarke i izaći će ti pet, šest jako dobrih članaka gdje je fino objašnjeno točno što znači NBA, a što EU košarka.
Isto tako i mješanje te dvije tvorevine. Zato izvuci glavu iz pjeska i probaj shvatiti da iako imaš znanje u koje ne sumnjam da je dobro, ipak probaš prihvatit da NBA nije bezglavi nepadi i pik n jebeni rol.
Najbolji primjer ti je 2K jebeni naslov u kojem imaš valjda 50 kombinacija i vrsti napada, pa ako ih ta igra ima, onda ih očito IRL liga, momčadi, igrači koriste.
Nije sve u snazi.

*

Tomz

• *
  • 66
« Odgovori #357 : 03. Studeni, 2014., 19:44 »
-
« Zadnja izmjena: 15. Siječanj, 2015., 23:04 Tomz »

« Odgovori #358 : 03. Studeni, 2014., 19:47 »
Cole, s kojim NBA igračem se družiš? :mrgreen:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #359 : 03. Studeni, 2014., 21:15 »
Bivšim!
Njegovo ime se nesmije povlaćit po internetovima.

:hiha: :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9