HCL.HR

Anketa

Hrvatska će na ovom Euru

Uzeti jedino zlato koje joj fali
Dogurati do polufinala
Ispasti u ranoj fazi te razigravati

Rukomet: Euro 2010 Austria

• 155 Odgovora
  • 19185 Hitova
*

Mr.T

• 2878
Odg: Rukomet: Euro 2010 Austria
« Odgovori #15 : 16. Siječanj, 2010., 14:23 »
daj prestani bičvajnat  :hiha2: :hihi:

*

konjina

• 1034
« Odgovori #16 : 16. Siječanj, 2010., 14:25 »
oprosti, ali zašto bi ikog moralo biti briga za rukomet, sport bez ikakve tradicije, kojeg nitko ne prati na klupskoj razini? a sad bi trebo gledat nekakvo prvenstvo samo zato jer hrvatska igra na njemu. jea rajt.

sport bez tradicije kojeg nitko ne prati?  :tired:
preloše

EDIT: istina našu ligu rjetko ko prati, ali to je do naše lige, a ne sporta općenito.

« Odgovori #17 : 16. Siječanj, 2010., 14:27 »

inače ne kužim baš ljude koji automatski omalovažavaju sportove u kojima smo dobri. jebote, mi smo narod koji po svemu mora srat. ako smo u nečemu dobri onda je taj sport bezveze, a ako smo loši onda je sport jeben, ali mi sišemo kitu. govorim općenito, da se netko ne osjeća prozvanim jel.

da, poslije 3.mjesta u francuskoj svi s urekla da je nogomet sranje i prestali ga gledat, igrat i trenirat.
 :clap:

dosadan sport je dosadan. meni osobno jel. ko i košarka. :( pecto koševa/golova po utakmici i retardirane akcije, probijanje kroz ljude doslovno.
za igrat druga stvar, al za gledat, bezveze. nogomet > ljetne olimpijske > ostalo

automobilizam zanemarujem ode.

« Odgovori #18 : 16. Siječanj, 2010., 14:29 »
oprosti, ali zašto bi ikog moralo biti briga za rukomet, sport bez ikakve tradicije, kojeg nitko ne prati na klupskoj razini? a sad bi trebo gledat nekakvo prvenstvo samo zato jer hrvatska igra na njemu. jea rajt.

sport bez tradicije kojeg nitko ne prati?  :tired:
preloše

EDIT: istina našu ligu rjetko ko prati, ali to je do naše lige, a ne sporta općenito.

ti pratiš ostale rukometne lige?

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #19 : 16. Siječanj, 2010., 14:32 »
Po čemu je to nogomet toliko zanimljiviji od rukometa ili košarke recimo? Eventualno padne par golova i to je sve zanimljivo što se ima za vidit. A u rukometu je konstantna akcija, napadi i golovi, ono di ćeš zanimljiviju igru.

:tired:

*

konjina

• 1034
« Odgovori #20 : 16. Siječanj, 2010., 14:34 »
pa ajmo reć da znam ko je prvak njemačke, francuske i španjolske i od jačih klubova, ko se gdje nalazi. da pratim kao gledam, ne, jer nemam gdje.

da, poslije 3.mjesta u francuskoj svi s urekla da je nogomet sranje i prestali ga gledat, igrat i trenirat.
 :clap:

nogomet spada u ovu drugu kategoriju. onu gdje je sport dobar, a mi sišemo kitu. jer budimo realni, osim tog 3. mjesta u francuskoj, na svim prvenstvima imamo prevelika očekivanja pa seremo po reprezentaciji kad ispadnemo u skupini.

« Odgovori #21 : 16. Siječanj, 2010., 14:36 »
Po čemu je to nogomet toliko zanimljiviji od rukometa ili košarke recimo? Eventualno padne par golova i to je sve zanimljivo što se ima za vidit. A u rukometu je konstantna akcija, napadi i golovi, ono di ćeš zanimljiviju igru.

:tired:

upravo zato. kad se nešto u nogometu dogodi onda je to posebno. kad netko zabije gol u rukometu - to je samo još jedan gol. akcija je bezlična i konstantno ponavljajuća. nema varijacija nit uzbuđenja, osim u apsolutnom rezultatskom smislu.

nogomet spada u ovu drugu kategoriju. onu gdje je sport dobar, a mi sišemo kitu. jer budimo realni, osim tog 3. mjesta u francuskoj, na svim prvenstvima imamo prevelika očekivanja pa seremo po reprezentaciji kad ispadnemo u skupini.

i zato je kul kad nekog pobjedimo. jer ono, nije teško igrat samo protiv njemačke il kog već ko je dobar u rukometu.

*

Armor

• 3814
« Odgovori #22 : 16. Siječanj, 2010., 14:40 »
@solidus, potpuno je nevažno tvoje hejtanje, budi siguran da ima dosta ljudi koji itekako prate rukomet...
"Bez povijesti" - http://hr.wikipedia.org/wiki/Povijest_rukometa_u_Hrvatskoj

+ '90-e kad je Zagreb, tj. Badel 1862 rulal po Europi, doba Saračevića, Ćavara, Matoševića itd... :tired:
http://hr.wikipedia.org/wiki/RK_Croatia_Osiguranje_Zagreb

+ Podravka, koja je također bila prvak Europe...

Tolko o povijesti i poveznicama s rukometom.
Uostalom, ko te tjera da ga gledaš i da za bilo kog navijaš.
« Zadnja izmjena: 16. Siječanj, 2010., 14:59 Armor »

*

konjina

• 1034
« Odgovori #23 : 16. Siječanj, 2010., 14:41 »
gle, kad kažeš za rukomet nešto kao "akcija je bezlična i konstantno ponavljajuća. nema varijacija nit uzbuđenja, osim u apsolutnom rezultatskom smislu." onda je očito da ne pratiš taj sport uopće. ono pogledao si 3 utakmice i to površno.

« Odgovori #24 : 16. Siječanj, 2010., 14:42 »
 :hihi:

*

konjina

• 1034
« Odgovori #25 : 16. Siječanj, 2010., 14:46 »
 :2116:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #26 : 16. Siječanj, 2010., 15:59 »
ma kaj ga slušate. taj nije pogledao jednu tekmu ikojeg sporta ikad na kugli zemaljskoj osim nogometa. a po svemu sere.

« Odgovori #27 : 16. Siječanj, 2010., 16:07 »
nabroji 5 rukometnih tekmi koje si gledao a da nisu hrvati igrali ili zauvijek šuti.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #28 : 16. Siječanj, 2010., 16:13 »
ok. kad ti nabrojiš 5 tekmi koje si gledao da su hrvati igrali, ja ću nabrojat pet ostalih. ili zauvijek šuti.  :piva:

« Odgovori #29 : 16. Siječanj, 2010., 16:15 »
gledao sam ih i više od pet, i sve su bile dosadne.

nisi pogledao ništa više tekmi od mene tako da ono. ne pravi se znalac kad te isto tako boli kurac za rukomet.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9