HCL.HR

Što sve trenirate?

• 258 Odgovora
  • 71059 Hitova
*

Ben

• *
  • 67
Re: Šta sve trenirate?
« Odgovori #75 : 04. Studeni, 2008., 22:32 »
A koliko te koštao? I gdje si točno kupio? :)

« Odgovori #76 : 04. Studeni, 2008., 22:40 »
ne znam jel sam se hvalio  :(

bio u kadetskoj repki u košarci,jedan od boljih šutera u državi,bio u zagrebu i maksimiru,onda otišo  igrat za seniore i potpiso neki ugovor koji vrijedi do moje 24 godine(tad sam imao oko 16 godina)  :tired: i tak jebali me s tim ugovorima kad sam htio otić iz kluba,pa su me na klupu stavili jer sam htio otić i nisu mi dali da uopće igram. tak sve mi se to skupa zgadilo i odustao...

*

Damien

• **
  • 272
  • kurwa^.^
« Odgovori #77 : 04. Studeni, 2008., 23:00 »
košarka  :hug

« Odgovori #78 : 05. Studeni, 2008., 00:25 »
A koliko te koštao? I gdje si točno kupio? :)

120 kuna, naručeno priko kluba  :wildboy:

*

noob

• *
  • 43
« Odgovori #79 : 22. Prosinac, 2008., 01:05 »
Balun 3 godine :D

« Odgovori #80 : 22. Prosinac, 2008., 03:30 »
bio u kadetskoj repki u košarci,jedan od boljih šutera u državi,bio u zagrebu i maksimiru,onda otišo  igrat za seniore i potpiso neki ugovor koji vrijedi do moje 24 godine(tad sam imao oko 16 godina)  :tired: i tak jebali me s tim ugovorima kad sam htio otić iz kluba,pa su me na klupu stavili jer sam htio otić i nisu mi dali da uopće igram. tak sve mi se to skupa zgadilo i odustao...

zaš si htio otić? zbog ugovora?

*

des3iny

• 1387
  • xD xD xD
« Odgovori #81 : 22. Prosinac, 2008., 11:34 »
Stvarno, je mi mogu mišići atrofirati ako u prosjeku 14 sati dnevno sjedim, 6-8 spavam i ovo ostalo je rendom?
I tako par mjeseci.

A?  :wildboy:

oda, veoma. s tim da ak imaš sporiji metabolizam ćeš vrlo vjerojatno lagano dobijat na kilaži...

ja sad 4 mjeseca niš nemrem radit jer sam na oporavku od parcijalne rupture mišića lista na nozi i lagano se proširujem  :loludara:

« Odgovori #82 : 22. Prosinac, 2008., 12:28 »

zaš si htio otić? zbog ugovora?
ma ne,htio sam otić u neki jači klub u hrvatskoj ,a mogao sam otić i u inozemstvo al eto na kraju sve propalo  :(

*

pilip

• 1590
« Odgovori #83 : 22. Prosinac, 2008., 16:17 »
Trenirao plivanje k'o klinac, pred par godina Tajlandski boks (@netko tko je pricao o Savateu na pocetku - mogao si lakse reci da je to varijacija Tajlandskog boksa, odn slicniji njemu nego boksu, s tom razlikom (glavna razlika) da je savate brutalno brz na nogama i fokus je gotovo iskljucivo na nogama. a sto se tice treninga, tkao se trenira dosta borilackih vjestina, pa tako i Tajlandski i Kick boxing), a inace cijeli zivot na biciklu. Nije da je "sluzbeni trening" tj nisam u nekom klubu ili sl., ali prijedjem bome u jednom danu od 30-ak do jedno 70km samo vozikajuci se :mrgreen:

A ko je reko nes drugacije? :b_ae:

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #84 : 08. Veljača, 2009., 15:17 »
ostavljam se plivanja ubrzo, treba mi neki kul sport novi a da ne oduzima previse vremena, prijedlozi?

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #85 : 08. Veljača, 2009., 15:21 »
Klošarka ;DDDDDD

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #86 : 08. Veljača, 2009., 15:49 »
Ićemo na marjan trčat skupa  :wildboy:

« Odgovori #87 : 08. Veljača, 2009., 16:04 »
ostavljam se plivanja ubrzo, treba mi neki kul sport novi a da ne oduzima previse vremena, prijedlozi?

:ementaler:

« Odgovori #88 : 19. Lipanj, 2009., 22:08 »
Košarka, no ovo mi je zadnja sezona.
Noge me više ne služe a samo mi je 14... :hiha2:

*

DarX

• 1358
« Odgovori #89 : 19. Lipanj, 2009., 22:33 »
šteta

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9