OMG !
Sad kad vidim da su Oranje zgazili Španiju žao mi je ko pesu kaj sam jučer šljako a gledo i plako na onom sranju od tekme s Brazilom.
Trebo sam se mijenjat opet lol

Enivej da ja nabacim koji dojam iako kasnim u temi.
U vezi CRO vs BRA : Dakle jebenog penala nije bilo i jebenog kontakta skoro pa nije bilo, čista simulacija dal postoji ITKO na ovom svijetu da vjeruje da je stari Pjer Luigi tamo da nebi popušio žuti za simulaciju onaj smrad Fred il ko god je već pao. Kakvo smeće od baleta a ne nogometa. Užas al onak zvučim navijački nabrijano al uvijek kad igraju naši pokušavam bit objektivan bez ikakvog nacionalnog ponosa itd i realno nemam kaj srat jer p od penala nije bilo. Faul Olića je diskutabilan i vjerujem da bi ga 90% dosudilo, al penal ne bi 90% sudaca ni pomislilo. Da ne velim da se specijalne kamere najavljuju godinama i onda ti dođe utakmica koju gleda cijeli svijet i vidiš da je itekako vrijeme za kamere a smećare suce sve u penziju.
Svakom se dogodi previd al ne na jebenom svj prvenstvu, koliko još finala mora biti poput onih s Englezima di se dan danas ne zna jel lopta prešla crtu itd. Onak jedno je nogomet drugogo je očita MEGA greška. Onak na faking svjetskom. Onak uz svu tehnologiju današnjice kad možemo zumirat na buhu koja se zaljepila za loptu ? Dajte molim vas više NBA pravilo i bok i kome to na svijetu smeta ? Jedino debelim preplaćenim smećarima u Fifi jer hej slobodno se današnje balerine od nogometaša bacakaju po pet min u bolovima al pazi nekih 20 sekundi da se prevrti replay bi citiram "uništio fluidnost nogometa i neprekidnost utakmice" :tired:
Mater vam jebem.
Nadalje Kovač <3
Prvi put u životu se slažem s nekim izbornikom na presici. Poznavajući naše Štimce, Bariće i čak i Biliće lately svi su srali govna na presici. Čovjek je dobro reko. Krađa, jebena krađa i da imamo muda kao nacija i repka pokupili bi prnje i otišli doma, zahvalili se Brazilcima a pokazali srednjak Fifi i bok. I rekli na odlasku : Ovo vam je za Šimunića i sve one jadne Brazilce kaj ste prisilno preselili d abi izgradili smeće od nezavršenog stadiona koje će se nakon prvenstva jedva koristit. Al naravno da ne jer Milanović i Severina puše sve moguće kurčine po Brazilu.
Olić: odi u kurac, srčan, borben al radit finte na našoj polovici

I da mu je bar koja prošla nek frajer zgubi skoro svaku loptu, daj ono gubi se u penziju.
Ne bi ništa više komentirao osim upitao @Freddy-a jel on gledo istu jebenu tekmu ????
Koji jebeni Kovačić najsvjetlija točka pa frajer je izvađen na poluvremenu zar misliš da bi najsvjetliju točku itko vadio na poluvremenu ?
I kažeš nitko nije niš pucao. Modrićeva bomba ? Perišićev super šut koji je Ceazr odlično skinuo ? Jesu to bile akcije zadnjih 5 min al smo pucali jebemu otvori oči.
Realno mogli smo nekako jedva izvuć X al neka minimalna pobjeda od 2:1 ili 1:0 za Brazil je bilo i za očekivat
ovak smo popušili Nagasaki