HCL.HR

Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014

• 402 Odgovora
  • 69825 Hitova
*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014
« Odgovori #180 : 15. Lipanj, 2014., 01:11 »
Talijani iskusno uzeše 3 boda :approve. Samo se nadam da Prandelli neće u svim utakmicama igrat samo sa 1 napadačem (Balom), bili bi mnogo atraktivniji za gledat da mu upare nekog od brzonogih Cercija, Immobilea ili Insignea. Bit će zanimljivo u narednom kolu vidjet imal Urugvaj snage da pobijede Engleze i poprave situaciju. Očekivao sam da će Urugvaj lagano uzet 1. mjesto, zajebaše odmah na početku ali još uvijek se nadam da će oni uz Italiju ići dalje.

« Odgovori #181 : 15. Lipanj, 2014., 01:14 »
OMG !

Sad kad vidim da su Oranje zgazili Španiju žao mi je ko pesu kaj sam jučer šljako a gledo i plako na onom sranju od tekme s Brazilom.
Trebo sam se mijenjat opet lol :wildboy:

Enivej da ja nabacim koji dojam iako kasnim u temi.
U vezi CRO vs BRA : Dakle jebenog penala nije bilo i jebenog kontakta skoro pa nije bilo, čista simulacija dal postoji ITKO na ovom svijetu da vjeruje da je stari Pjer Luigi tamo da nebi popušio žuti za simulaciju onaj smrad Fred il ko god je već pao. Kakvo smeće od baleta a ne nogometa. Užas al onak zvučim navijački nabrijano al uvijek kad igraju naši pokušavam bit objektivan bez ikakvog nacionalnog ponosa itd i realno nemam kaj srat jer  p od penala nije bilo. Faul Olića je diskutabilan i vjerujem da bi ga 90% dosudilo, al penal ne bi 90% sudaca ni pomislilo. Da ne velim da se specijalne kamere najavljuju godinama i onda ti dođe utakmica koju gleda cijeli svijet i vidiš da je itekako vrijeme za kamere a smećare suce sve u penziju.
Svakom se dogodi previd al ne na jebenom svj prvenstvu, koliko još finala mora biti poput onih s Englezima di se dan danas ne zna jel lopta prešla crtu itd. Onak jedno je nogomet drugogo je očita MEGA greška. Onak na faking svjetskom. Onak uz svu tehnologiju današnjice kad možemo zumirat na buhu koja se zaljepila za loptu ? Dajte molim vas više NBA pravilo i bok i kome to na svijetu smeta ? Jedino debelim preplaćenim smećarima u Fifi jer hej slobodno se današnje balerine od nogometaša bacakaju po pet min u bolovima al pazi nekih 20 sekundi da se prevrti replay bi citiram "uništio fluidnost nogometa i neprekidnost utakmice" :tired:
Mater vam jebem.

Nadalje Kovač <3
Prvi put u životu se slažem s nekim izbornikom na presici. Poznavajući naše Štimce, Bariće i čak i Biliće lately svi su srali govna na presici. Čovjek je dobro reko. Krađa, jebena krađa i da imamo muda kao nacija i repka pokupili bi prnje i otišli doma, zahvalili se Brazilcima a pokazali srednjak Fifi i bok. I rekli na odlasku : Ovo vam je za Šimunića i sve one jadne Brazilce kaj ste prisilno preselili d abi izgradili smeće od nezavršenog stadiona koje će se nakon prvenstva jedva koristit. Al naravno da ne jer Milanović i Severina puše sve moguće kurčine po Brazilu.

Olić: odi u kurac, srčan, borben al radit finte na našoj polovici :wildboy: I da mu je bar koja prošla nek frajer zgubi skoro svaku loptu, daj ono gubi se u penziju.
Ne bi ništa više komentirao osim upitao @Freddy-a jel on gledo istu jebenu tekmu ????

Koji jebeni Kovačić najsvjetlija točka pa frajer je izvađen na poluvremenu zar misliš da bi najsvjetliju točku itko vadio na poluvremenu ?
I kažeš nitko nije niš pucao. Modrićeva bomba ? Perišićev super šut koji je Ceazr odlično skinuo ? Jesu to bile akcije zadnjih 5 min al smo pucali jebemu otvori oči.
Realno mogli smo nekako jedva izvuć X al neka minimalna pobjeda od  2:1 ili 1:0 za Brazil je bilo i za očekivat

ovak smo popušili Nagasaki

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #182 : 15. Lipanj, 2014., 01:21 »
Engleska - Italija 1:2

Odlična utakmica, taljani i napadački nogomet Prandellia su me ponovo osvojili.
Engleska također jako dobra iako u nastavku kompletno izgubili snage.
Izgleda da će taj Manao biti pravi pakao svima...

Ovo je vjerovatno i dosada najbolja utakmica prvenstva, unatoč golijadi Nizozemaca i Španjolaca.
No najveće iznenađenje definitivno Kostarika, za koju bi rekao da će Urugvaj nakantat najmanje tri razlike, ali eto i to se dogodilo i svaka im čast.

Da se vratim malo na taljane. Ovaj Pirlo!? Pa taj lik je BOG.
Čovjek ne trči, ne pokriva defanzivno niti jednog igrača, ne trči prema suparničkom igraču koji gradi napada čak i ako se nalazi dva metra od njega.
I tako sa svojom vizijom i čudesnim dodirom uspijeva biti BOG na terenu.
To nikada nisam vidio u niti jednom sportu.

Kao da imaš playmakera u NBA ligi koji igra s jednom rukom i jednom nogom.

:ave:

« Odgovori #183 : 15. Lipanj, 2014., 01:55 »
Slažem se sa svime Cole, Pirlo rastura unatoč godinama (ona greda u 93-oj minuti :ave:). Bio sam malo skeptičan kad sam vidio da Buffon ne brani al Sirigu ga je dostojno zamijenio, lik je branio vrhunski. Italija mi je uz Hrvatsku uvijek favorit.

:kava:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #184 : 15. Lipanj, 2014., 08:51 »
@Micek

Ono sam napisao na poluvremenu. I dalje sam uvjeren da sve sto sam rekao stoji. Uostalom, sve sto sam rekao se i ostvarilo tako da sam zadovoljan svojim komentarom.

Vidim sad jedino da nisam napisao ono sto sam govorio cijelo vrijeme, da mi je uzasno zao sto barem jedan od Rakitic-Modric para isao naprijed. Kad se to napokon dogodilo zadnjih 5 minuta bili smo opasni. Jedinih pet mimuta u tekmi kad smo bas bili opasnost o Brazilcima nije bilo svejedno.

Nadam se samo da ce Kovacic opet startat. Puno obecaje.

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #185 : 15. Lipanj, 2014., 09:04 »
Samljeli su ih i ponizili igrom. Da je bilo malo sreće dobili bi još tolko komada.

http://www.fifa.com/worldcup/matches/round=255931/match=300186510/statistics.html

jedino u čemu se može reć da su ih samljeli jest broj prekršaja koji je bio 18-5 sa strane Nizozemaca.
« Zadnja izmjena: 15. Lipanj, 2014., 09:09 wyzard »

*

Crosby

• **
  • 272
« Odgovori #186 : 15. Lipanj, 2014., 09:22 »
Dobro je, vracaju se u ekipu 2 izvrsna igraca.

ahahahaha

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bQx8rPSvgzk[/youtube]

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #187 : 15. Lipanj, 2014., 13:15 »

Da, pogotovo cijelo drugo poluvrijeme u kojem je Engleska cijelo vrijeme napadala, a Italija imala dvije-tri kontre.

« Odgovori #188 : 15. Lipanj, 2014., 14:10 »
Pa normalno da su se branili kad su imali rezultat, nije bilo potrebe za nepotrebnim riskiranjem....

*

pilip

• 1598
« Odgovori #189 : 15. Lipanj, 2014., 16:14 »
Engleska - Italija 1:2

Engleska također jako dobra iako u nastavku kompletno izgubili snage.
Izgleda da će taj Manao biti pravi pakao svima...

Ovo je vjerovatno i dosada najbolja utakmica prvenstva, unatoč golijadi Nizozemaca i Španjolaca.
No najveće iznenađenje definitivno Kostarika, za koju bi rekao da će Urugvaj nakantat najmanje tri razlike, ali eto i to se dogodilo i svaka im čast.

Da se vratim malo na taljane. Ovaj Pirlo!? Pa taj lik je BOG.
Čovjek ne trči, ne pokriva defanzivno niti jednog igrača, ne trči prema suparničkom igraču koji gradi napada čak i ako se nalazi dva metra od njega.
I tako sa svojom vizijom i čudesnim dodirom uspijeva biti BOG na terenu.
To nikada nisam vidio u niti jednom sportu.

Kao da imaš playmakera u NBA ligi koji igra s jednom rukom i jednom nogom.

:ave:

Govorim to već dulje vrijeme. Dosta pratim talijansku ligu zbog Arena sporta lol. Ali frajer tako igra i u Juveu i rula. Nešto nevjerojatno lol. Tip igra klasični MC i trči realno tri metra 360 stupnjeva lol. I onda dođe 90+ i zabije slobodnjak u ralje. :hiha: :hihi: Kao i jučer. Nezz, onaj tupavi golman krene lijevo, a lopa felš desno. Genijalno.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #191 : 15. Lipanj, 2014., 20:23 »
Strava.

Samljeli su ih i ponizili igrom. Da je bilo malo sreće dobili bi još tolko komada.

http://www.fifa.com/worldcup/matches/round=255931/match=300186510/statistics.html

jedino u čemu se može reć da su ih samljeli jest broj prekršaja koji je bio 18-5 sa strane Nizozemaca.

Ajde molim te pogledaj ponovo full sažetke utakmice.

:tired:

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #192 : 15. Lipanj, 2014., 20:33 »
Koja su vaša predviđanja za zmajeve večeras? :hiha:

Ja bih rekao da će se zmajevi svim screm borit večeras, i da znaju jebeno iznenadit kad se najmanje nada, a nekako im ide pod ruku da to najčešće pozitivno urade kada igraju protiv nekoga tko je objektivno jači i miljama iskusniji. Ne znam stvarno, neralno je očekivat nerješeno ili čak pobjedu, al nekako sam baš uzbuđen jer imam neku intuiciju da bi BiH mogla čudo uradit noćas.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #193 : 15. Lipanj, 2014., 20:39 »
2:2

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #194 : 15. Lipanj, 2014., 20:40 »
Volio bih da pobjede onu govnastu ekipu, ali realno flopat će i to jako :( Nez, gledao sam ih prvu utakmicu protiv Argentine, to je izgledalo kao da srednjoškolci igraju protiv osnovnoškolaca :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9