nije stvar u lopti ili uvjetima ili ne znam... stvar je u činjenici da je ovo najsavršenija lopta do sada koja se ponaša upravo savršeno. ljudi hejtaju to što su se navikli na nesavršenost svih prijašnjih lopti. ali ono, ne vidim nijemce da se žale. ili argentince. zašto? zato što su cijelu polusezonu proveli igrajući s njom. žale se ostali koji se nisu navikli na nju. lopta je savršena, ali treba navikavanje na njenu savršenost.
A to ti temeljiš na činjenici da si tako čuo/pročitao ili si ju osobno radio?
Daj te spike o savršenosti, to mi jo ko kada su nas uvjeravali da je bolonjski sustav savršen. Al hej, to šta smo se nakon 5 godina navikli na njega ne znači da valja. Mislim, logika ti je u kurcu. Njemci se navikli, pa je, eto, dobra dakle. Ne nije, nego su se navikli, mogli su se isto tako naviknut i na loptu od šmrkalja u pola godine. Nedamise više.
Inače, malo čitam o igri Španjolske. Mene rijetko kad šta zapanji, a ponajmanje je to posjed lopte i gušenje iste. Ali način na koji se španjolci dodaju, križaju, brzina kojom izvedu kontru je meni za jedan veliki

Igraju napamet, praktički malonogometne akcije. Bilo bi šteta da ovakva generacija Španjolske ne osvoji SP
+ ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=1DCe8rIi2Rk