HCL.HR

Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010; South Africa

  • 407 Odgovora
  • 33305 Hitova
*

Mansky Hunt

  • **
  • 254
  • BOGOTACSVEMIRA
    • mAc-O-mAtic SoundCl!ck
Odg: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010; South Africa
« Odgovori #405 : 17. Srpanj, 2010., 02:16 »
Skinuo si me u milimetar. Totalno sam "amsterdamska hodajuća biljna ljekarna i sranje" il štogod i bijesan sam na sve osim na mamu jer mi daje pare da idem lokat u subotu. I sve to si izvukao samo iz mog posta o jučerašnjoj utakmici. Genijalno, zaposli se u policiji il nešto. Odlično profiliraš ljude. Osim što nisam nikad bio u Amsterdamu, ne pušim travu i ne pijem alkohol. ;D

Utakmice se obično i komentiraju nakon što se odigraju. Jel nakon svake utakmice ikad kažeš da se može bacati sva pamet svijeta jer je utakmica ionako gotova? Nisam nikog ni pokušao vrijeđati u svom postu, al hej, ja sam taj koji je bijesan i pametujem, iako ti očito sav iziritiran vrijeđaš i izazivaš bezveze već drugi put.

A izgleda da ti i pomoć u čitanju treba. Gdje sam ja rekao da je udarac u prsa čisti nogomet ili da nije zaslužio crveni? To je bez problema mogao biti crveni.
Ali ako, kao cole, tvrdiš da osim tog udarca sudac nije napravio ni jednu grešku, onda stvarno nemamo što raspravljati. Već prva neosporiva greška je korner taman prije odlučujućeg gola. A bilo je još dosta grešaka. Oštetio je nekoliko puta i jedne i druge. Ne kažem da bi Nizozemska pobijedila da je suđenje bilo savršeno, već da bi utakmica vjerojatno bila drugačija.

I kao što rekoh, Nizozemska je igrala grubo i nesportski u nekoliko situacija, ali 14 žutih kartona je daleko previše za jednu utakmicu. Od 22 igrača na terenu, 14 ih je imalo žuti karton. Jej.

Lako je pričati kad je rat gotov. Ostavi te svoje forumske fore i štajaznam šta za doma,care,e.
A ti,Depresijo,nađi novo zanimanje.Uvlačimseudupedabudemforumašimakulinemavezeštosamtotalnosjeban više ne pali,sori,care,e.

Hej mister Mamamijekurva, a da odjebes iz topica? :)

Fore na mamu su onako:

Google some punchlines.
Frajeru,e.Bogu internetova.

Odg: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010; South Africa
« Odgovori #406 : 17. Srpanj, 2010., 07:45 »
Ti vjeruješ da ti je kurac duži za metar nakon svakog ",e" ili kaj?

*

Blaster32

  • ******
  • 6492
  • RIP HRVY ;(
Odg: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010; South Africa
« Odgovori #407 : 17. Srpanj, 2010., 10:02 »
 :fpalm:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9