Započeo ovo prije koji dan i mogu reći da sam ugodno iznenađen viđenim. Napredak u odnosu na jedinicu je vidljiv gotovo u svim aspektima igre.
Implementacija turn-based sistema na world mapi je odličan dodatak.
Manje mape sa više šore i manjim brojem itema/spellova za pokupit (od kojih je dobar broj u jedinici bio beskoristan) znače brže napredovanje u igri i manje izgubljenog vremena na lutanje uokolo. Treba dobro pripaziti pri mjenjanju setova itema (chestova) i s razumjevanjem pročitati opise jer neki od setova ne samo da daju slabije bonuse nego vas mogu i dokrajčiti (npr "self-combustion" set koji sam bezveze pokupio me pretvorio u pepeo za par sekundi)
Zapravo potpisujem sve što je snowblind napisao u projašnjem postu. Osim ovog da ima igra nudi samo 5 klasa

Zapravo ima 5x5 igrivih klasa jer kako igra prolazi tako se "mage tierovi" otključavaju, a svaka ta bazična klasa se diže na novu razinu sa novim setom jačih spellova, tako da na kraju ispada da postoji 25 igrivih klasa što je zbilja jako puno varijacija.
Još nisam skužio kako se Demonica može pobjediti na world mapi, za sada samo bježim u krug sa resistance ljudima i gradim građevine kad dobijem prostora za disanje. Uz to ne kužim ni kako srušiti ona impassable polja na world mapi? Pisalo je nešto da sa resistance likom treba doći do tog polja pa nešto nešto a ja neznam što. Dosta bitnih građevina mi se skriva iza tih polja.
I čini mi se da je igra na defaultnim postavkama težine dosta teža nego jedinica. Desetak pokušaja mi je trebalo da prođem svega par soba u Overlordovoj utvrdi i otključam tier 2 klase, iako mi je onaj advisor odavno počeo govoriti da sam spreman za to (168% danger level je bio).