RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Repyh - 17. Srpanj, 2009., 23:43Citat: fixif - 10. Prosinac, 2008., 14:03je igra je dosta polished,,a i mora biti ak misli ostvariti ikakav profit pokraj wow čudovišta.... zasad sa koreanskih foruma dolaze samo pritužbe na botove..taj problem se navodno intenzivno rješava...nadam se..neću da me spamaju ko kurvu zadnju u chatu ili da me ometaju dok igram..nego vi koji mislite igrat bilo bi ok da se hrvati nasele na jedan server,pošto mislim da nas ne bude baš puno, čisto iz gušta igranja..mislim da to bilo okMa vjeruj mi iako izvlacim brojeve iz guzice, ali mislim da WoW ima bar 2-4 miliona ljudi (ja sam jedan od njih) koji ga igraju jer vole MMOve i samo im se to igra a WoW trpe jer nema nista kvalitetnije na trzistu atm.Ima puno MMO igara koje su puno kvalitetnije od WoWa. Npr. Warhammer Online ili EVE Online...
Citat: fixif - 10. Prosinac, 2008., 14:03je igra je dosta polished,,a i mora biti ak misli ostvariti ikakav profit pokraj wow čudovišta.... zasad sa koreanskih foruma dolaze samo pritužbe na botove..taj problem se navodno intenzivno rješava...nadam se..neću da me spamaju ko kurvu zadnju u chatu ili da me ometaju dok igram..nego vi koji mislite igrat bilo bi ok da se hrvati nasele na jedan server,pošto mislim da nas ne bude baš puno, čisto iz gušta igranja..mislim da to bilo okMa vjeruj mi iako izvlacim brojeve iz guzice, ali mislim da WoW ima bar 2-4 miliona ljudi (ja sam jedan od njih) koji ga igraju jer vole MMOve i samo im se to igra a WoW trpe jer nema nista kvalitetnije na trzistu atm.
je igra je dosta polished,,a i mora biti ak misli ostvariti ikakav profit pokraj wow čudovišta.... zasad sa koreanskih foruma dolaze samo pritužbe na botove..taj problem se navodno intenzivno rješava...nadam se..neću da me spamaju ko kurvu zadnju u chatu ili da me ometaju dok igram..nego vi koji mislite igrat bilo bi ok da se hrvati nasele na jedan server,pošto mislim da nas ne bude baš puno, čisto iz gušta igranja..mislim da to bilo ok
Citat: netko - 18. Srpanj, 2009., 10:50Citat: Repyh - 17. Srpanj, 2009., 23:43Citat: fixif - 10. Prosinac, 2008., 14:03je igra je dosta polished,,a i mora biti ak misli ostvariti ikakav profit pokraj wow čudovišta.... zasad sa koreanskih foruma dolaze samo pritužbe na botove..taj problem se navodno intenzivno rješava...nadam se..neću da me spamaju ko kurvu zadnju u chatu ili da me ometaju dok igram..nego vi koji mislite igrat bilo bi ok da se hrvati nasele na jedan server,pošto mislim da nas ne bude baš puno, čisto iz gušta igranja..mislim da to bilo okMa vjeruj mi iako izvlacim brojeve iz guzice, ali mislim da WoW ima bar 2-4 miliona ljudi (ja sam jedan od njih) koji ga igraju jer vole MMOve i samo im se to igra a WoW trpe jer nema nista kvalitetnije na trzistu atm.Ima puno MMO igara koje su puno kvalitetnije od WoWa. Npr. Warhammer Online ili EVE Online...Ok pogresno sam se izrazio mozda ne kvalitetnijih ali da mi gameplay odgovara,warhammer sam kupio first day kad je out bio i igra je ok skroz nema sta ali naprosto me nije privukla da produzim nakon prvoga mjeseca kad je istekao.EVE sam isto igrao i nije mi legla ne mislim da ne valja daleko od toga i community je prva liga ne kao vecina retarda u WoWu ali eto ista stvar kao sa WARom nije me privukla.
evo nasaoi sam jedan super tutorial kako igrati kinesku verziju s engleskim jezikom, sada skidam igru koja je velika više od 6GB
ok, veceras malo zaigram pa ti se javim.
dodao sam te za frendaodigrao sada do 5lvlaNe kuzim jednu stvar: mogu li se nekako dodjeljivati atribute pointsi ili se oni automatski distribuiraju??
Ne, ne mislim na talente, nego strenght, agility, stamina koji direktno utjecu na damage, hit points itd.
adiktivna stvar
Nešto tipa jako zarazno.