Mislim da je smigl upravo u pitanje doveo samo postajanje časopisa (ne samo gamerskih, općenito časopisa) - zamisli užasa - čitati nešto!
Da, pa tko to još radi pobogu

Daj zabrij da imaš skripte za faks u video obliku

Enivej mislio sam izvrijeđat goluma, ali potrošit i samo 7 kalorija na to je previše.
@Cole
Pa, meni je igra sasvim okej za onih sat vremena kaj sam uspio odigrati. Atmosfera je izvrsna mora se priznati iako ne pretjerano strašna kao što sam već rekao, ali to je zbog toga jer u tih sat vremena zapravo ne naletiš na nikakvog protivnika. Mrak svuda. Sviđa mi se što imaš klasični health i psihičko stanje koje kao kada te previše preplaše poludiš. A kada si u mraku ubrzava ti bilo i plašiš se. Dosta čudnih zvukova i vrisaka, taman da ti dignu dlake na šiji. Grafika je čisto u redu ( i više od toga) nemam pojma u čemu smigl priča. Priča je već sve viđeno (junak s amnezijom, zamisli samo tako se i igra zove

ono crap al ajde) pa postepeno otkrivaš šta se događa.
I ne znam što smigl očekuje u horor igri kada spominje da je svugdje mrak. Pa čovječe u napuštenom si dvorcu, šta bi ti disko kugle i čagicu ?
Ne mogu ti nažalost puno više reći jer doista ju nisam nešto posebno igrao, ali mogu ti reć nabavi i probaj sam, mislim da će ti biti igra okej.
Ja isto nemam nešto vremena, ali na kompu je i završit ću je uskoro.