RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Prepostavljam da si djuro_zero? :winknkiss: Malo bolje sam ti pročitao nick pa shvatio da si to ti.
Kako mrzim kad naidem na lika i on nema oruzje i kazem mu da ga necu ubit. Ne prode ni 20 sekundi idem niz stepenice lik dode sa strojnicom i mene ubije.(Od sad i ja postajem bandit :evil:) Igram s braticem i ako neko hoce igrati s nama da napravimo nekakvu bandu da se borimo protiv te gamadi neka mi se javi u poruke EDIT:Tek sam poceo igrati jedino sta znam napraviti je otici u crkvu i pomoliti se bogu da me neki razbojnik ne ubije.
Citat: Parkus4 - 28. Lipanj, 2012., 16:17Kako mrzim kad naidem na lika i on nema oruzje i kazem mu da ga necu ubit. Ne prode ni 20 sekundi idem niz stepenice lik dode sa strojnicom i mene ubije.(Od sad i ja postajem bandit :evil:) Igram s braticem i ako neko hoce igrati s nama da napravimo nekakvu bandu da se borimo protiv te gamadi neka mi se javi u poruke EDIT:Tek sam poceo igrati jedino sta znam napraviti je otici u crkvu i pomoliti se bogu da me neki razbojnik ne ubije.Aj za 2 tjedna kad naucis kako i sto nesto funkcionira mozes s nama?Banditi naravno
Citat: Tegla - 28. Lipanj, 2012., 23:42Citat: Parkus4 - 28. Lipanj, 2012., 16:17Kako mrzim kad naidem na lika i on nema oruzje i kazem mu da ga necu ubit. Ne prode ni 20 sekundi idem niz stepenice lik dode sa strojnicom i mene ubije.(Od sad i ja postajem bandit :evil:) Igram s braticem i ako neko hoce igrati s nama da napravimo nekakvu bandu da se borimo protiv te gamadi neka mi se javi u poruke EDIT:Tek sam poceo igrati jedino sta znam napraviti je otici u crkvu i pomoliti se bogu da me neki razbojnik ne ubije.Aj za 2 tjedna kad naucis kako i sto nesto funkcionira mozes s nama?Banditi naravno Hehe ma dosta sam ja toga razumio,ali sta mi to vrijedi kad sam meka srca pa me razbojnici ubiju
Jednostavno ne shvaćam zašto ljudi ne dođu na grupni chat na steamu. Ima nas dosta koji igramo gotovo svaki dan, i na TS smo tako da slobodno dođite, što više to bolje.
Koji ste vi banditi ovdje e