HCL.HR

ArmA 2 CO - DayZ

• 564 Odgovora
  • 121932 Hitova
*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
Odg: ArmA 2 CO - DayZ - [gameplay]
« Odgovori #285 : 27. Lipanj, 2012., 21:13 »
Prepostavljam da si djuro_zero?  :winknkiss: Malo bolje sam ti pročitao nick pa shvatio da si to ti.  :hiha:

« Odgovori #286 : 27. Lipanj, 2012., 21:16 »
Prepostavljam da si djuro_zero?  :winknkiss: Malo bolje sam ti pročitao nick pa shvatio da si to ti.  :hiha:

yep, ajde kupi armu pa da igras s nama dayz ;)

« Odgovori #287 : 28. Lipanj, 2012., 16:17 »
Kako mrzim kad naidem na lika i on nema oruzje i kazem mu da ga necu ubit. Ne prode ni 20 sekundi idem niz stepenice lik dode sa strojnicom i mene ubije.(Od sad i ja postajem bandit :evil:) Igram s braticem i ako neko hoce igrati s nama da napravimo nekakvu bandu da se borimo protiv te gamadi neka mi se javi u poruke  :thumbs:

EDIT:Tek sam poceo igrati jedino sta znam napraviti je otici u crkvu i pomoliti se bogu da me neki razbojnik ne ubije.
« Zadnja izmjena: 28. Lipanj, 2012., 17:16 Parkus4 »

*

Tegla

• *
  • 96
  • Rizlu imam, licnu kartu nemam
« Odgovori #288 : 28. Lipanj, 2012., 23:42 »
Kako mrzim kad naidem na lika i on nema oruzje i kazem mu da ga necu ubit. Ne prode ni 20 sekundi idem niz stepenice lik dode sa strojnicom i mene ubije.(Od sad i ja postajem bandit :evil:) Igram s braticem i ako neko hoce igrati s nama da napravimo nekakvu bandu da se borimo protiv te gamadi neka mi se javi u poruke  :thumbs:

EDIT:Tek sam poceo igrati jedino sta znam napraviti je otici u crkvu i pomoliti se bogu da me neki razbojnik ne ubije.

Aj za 2 tjedna kad naucis kako i sto nesto funkcionira mozes s nama?
Banditi naravno ;)

« Odgovori #289 : 29. Lipanj, 2012., 11:35 »
Kako mrzim kad naidem na lika i on nema oruzje i kazem mu da ga necu ubit. Ne prode ni 20 sekundi idem niz stepenice lik dode sa strojnicom i mene ubije.(Od sad i ja postajem bandit :evil:) Igram s braticem i ako neko hoce igrati s nama da napravimo nekakvu bandu da se borimo protiv te gamadi neka mi se javi u poruke  :thumbs:

Banditi naravno ;)

Hehe ma dosta sam ja toga razumio,ali sta mi to vrijedi kad sam meka srca pa me razbojnici ubiju :D

*

Tegla

• *
  • 96
« Odgovori #290 : 29. Lipanj, 2012., 13:43 »

Banditi naravno ;)

Hehe ma dosta sam ja toga razumio,ali sta mi to vrijedi kad sam meka srca pa me razbojnici ubiju :D

Nemoj oklijevati samo, pucaj prvi :)

« Odgovori #291 : 29. Lipanj, 2012., 16:15 »
Evo ti jedan flowchart.

Dišu li? -> Da -> Neprijatelji su; ubij
            -> Ne -> ok, samo nastavi

« Odgovori #292 : 29. Lipanj, 2012., 17:57 »
Koji ste vi banditi ovdje e   :mrgreen:

« Odgovori #293 : 30. Lipanj, 2012., 13:08 »
Jednostavno ne shvaćam zašto ljudi ne dođu na grupni chat na steamu. Ima nas dosta koji igramo gotovo svaki dan, i na TS smo tako da slobodno dođite, što više to bolje.  :clap:

« Odgovori #294 : 30. Lipanj, 2012., 13:12 »
Jednostavno ne shvaćam zašto ljudi ne dođu na grupni chat na steamu. Ima nas dosta koji igramo gotovo svaki dan, i na TS smo tako da slobodno dođite, što više to bolje.  :clap:

baš to domi, nas nekoliko igramo svaki dan i odlična smo ekipa, daleko je bolje igrati kao tim nego igrati sam...

*

Tegla

• *
  • 96
« Odgovori #295 : 01. Srpanj, 2012., 16:43 »
Koji ste vi banditi ovdje e   :mrgreen:

friendly?  \:D/

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #296 : 01. Srpanj, 2012., 19:41 »
Uzeti ArmA 2: OA ili CO?
Jel nedostatak HD grafike kod DayZ-a ili je sasvim okej igrati s Arrowheadom?

« Odgovori #297 : 01. Srpanj, 2012., 22:42 »
Sasvim okej je igrat s Arrowheadom.

*

Tegla

• *
  • 96
« Odgovori #298 : 02. Srpanj, 2012., 12:59 »
Zasto ljudi toliko na grafiku pate? Odlicno izgleda igra

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #299 : 02. Srpanj, 2012., 14:00 »
DayZ povlači samo mapu, dok se ostatak moda vrti na OA, tako da ne moraš kupovati CO. No ako budeš htio i druge modove probati koji zahtjevaju da imaš cijelu Armu 2 onda ih nećeš moć koristiti ako imaš free verziju jel.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9