HCL.HR

ArmA 2 CO - DayZ

• 564 Odgovora
  • 121935 Hitova
Odg: ArmA 2 CO - DayZ - [gameplay]
« Odgovori #330 : 09. Srpanj, 2012., 17:30 »
Biti će muka. Nemoj na taj komp. A2CO/DayZ ipak zahtjeva jači...podosta.

« Odgovori #331 : 09. Srpanj, 2012., 17:33 »
OK,hvala na odgovoru.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #332 : 09. Srpanj, 2012., 17:58 »
Mislim da ti je grafička preslaba i malo rama imaš.

« Odgovori #333 : 09. Srpanj, 2012., 20:52 »
jel trebam kupovat ArmA 2 i Operation Arrowhead ili je dovoljan samo Operation Arrowhead?
jako volim igre i filmove sa zombijima pa si namjeravam ovo uzet :D

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #334 : 09. Srpanj, 2012., 20:57 »
Možeš imati kombinaciju ArmA 2 free + Arrowhead.

« Odgovori #335 : 09. Srpanj, 2012., 22:20 »

ne baš, ova igra jede najviše procesor, imam grafu od 1gb, ali i amd-a sa 6 jezgri pa mi igra leti na sve maksimalno pojacano...

Meni jede oko 3-8% procesora i stalno izmedju 800-1,5Gb rama(ddr3 1600), mislim da bi ti procesor jos i progutao no nabavi si rama... uvijek i neke stvari mozes smanjiti u igri, tako da prema procjeni moci ces igrati...

« Odgovori #336 : 10. Srpanj, 2012., 00:12 »
Ako staviš sve na low, izgledat će ti isto, al jesti više procesor nego grafu. Sjebano je s Armom. :wildboy:

Btw, nemojte apdejtat igru još dok ne srede probleme. Ljudi masovno ostaju bez itema, posebice L85 i kod mijenjanja odjeće gube se itemi.

« Odgovori #337 : 10. Srpanj, 2012., 08:13 »
Here are the 1.7.2 patch notes.

Changelog:
* [FIXED]   Infected hear perfectly through objects (noise reduced by 50% through an object)
* [FIXED]   Animal bodies despawn way too fast (now despawn automatically after 2 minutes)
* [FIXED]   Corrupted update data causes people to spawn in debug forest (now will not save corrupted position data)
* [FIXED]   States where animal might stop walking around (now should walk around more)
* [FIXED]   Animal AI routines consuming large amounts of FPS (now in line with Infected AI routines, reduced FPS usage)
* [NEW]    Player Syncing system replaced (increased performance and ammo quantity tracking)
* [FIXED]   Error reports are almost invisible (has now been fixed)
* [FIXED]   Daylight calculations causing slight FPS issue
* [NEW]    Visibility now smoothly alters based on sun, moon, cloud, rain, and fog state
* [NEW]    Aubility now dampened in rain and increased by fog
* [FIXED]   Object cleanup causing significant (huge) performance issue on servers (reduced by up to 50%, means more players + zombies possible)
* [FIXED]   Use of “allMissionObjects” causing performance issue on clients (new engine command “entities” used to improve FPS on clients)
* [FIXED]   Too easy to break legs due to infected (reduced probability of leg damage, reduced amount of leg damage)
* [FIXED]   Inspection of dead bodies does not work (fix only applies with ArmA2 Beta 94033 and above)
* [NEW] Exponent driven probability introduced into visibility calculation
* [FIXED]   Hatchet/Crowbar requires reloading ( https://dev-heaven.net/issues/34903 )
* [FIXED]   Unlimited Wire fence/Sandbag/Tank Trap Bug ( https://dev-heaven.net/issues/34283 )
* [FIXED]   Duplication Exploit on object pickup ( https://dev-heaven.net/issues/34031 )
* [FIXED]   Not full magazines disappear when you reconnect ( https://dev-heaven.net/issues/33998 )
* [NEW]    Set Bear Traps that break player and infected legs, kills animals, when activated
* [NEW]    Authentication process streamlined with new ArmA2 Beta commands (publicVariableServer and publicVariableClient)
* [NEW] Authentication for duplicate IDs supportive of the new beta patch (ArmAX users)

[IZVOR]

« Odgovori #338 : 10. Srpanj, 2012., 12:43 »

ne baš, ova igra jede najviše procesor, imam grafu od 1gb, ali i amd-a sa 6 jezgri pa mi igra leti na sve maksimalno pojacano...

Meni jede oko 3-8% procesora i stalno izmedju 800-1,5Gb rama(ddr3 1600), mislim da bi ti procesor jos i progutao no nabavi si rama... uvijek i neke stvari mozes smanjiti u igri, tako da prema procjeni moci ces igrati...
Znači ako samo nadogradim RAM-e,moći ću igrati?
Možeš li dati nekakvu preporuku?

« Odgovori #339 : 10. Srpanj, 2012., 14:50 »

Znači ako samo nadogradim RAM-e,moći ću igrati?
Možeš li dati nekakvu preporuku?

a kupi tip rama koji vec koristis, 2gb ti nece biti skupa...

« Odgovori #340 : 10. Srpanj, 2012., 16:57 »
OK,puno hvala na pomoći. :)

« Odgovori #341 : 10. Srpanj, 2012., 18:01 »

Ljudi masovno ostaju bez itema, posebice L85 i kod mijenjanja odjeće gube se itemi.

:wildboy: :wildboy:

Očekuje se hotfix danas čim forum ponovno proradi, nadam se da budu sve sredili.

« Odgovori #342 : 10. Srpanj, 2012., 18:03 »

Ljudi masovno ostaju bez itema, posebice L85 i kod mijenjanja odjeće gube se itemi.

:wildboy: :wildboy:

Očekuje se hotfix danas čim forum ponovno proradi, nadam se da budu sve sredili.

a zato mene amar danas pita danas jel imam gps, mora da je izgubio stvari :D

« Odgovori #343 : 10. Srpanj, 2012., 18:04 »
ok domi  :clap: :clap: :clap: :clap:

*

n00b

• 609
« Odgovori #344 : 11. Srpanj, 2012., 23:27 »
Ne mogu IGRAT.

Instalirao sve po uputama, bla. Pokrenuo ko Combined operations. Spojim se na neki server. I taman u trenu kad (mislim) bi trebao početi igrati pojavi se LOADING. Koji traje zauvijek. Čuju se ptičice u pozadini i neki drugi SFX, al loading traje li ga traje. I onda zvukovi stanu. Loading screen ostane.

Probao sam preko beta patcha onaj shortkat opet isto.

Probao sam reinstalirati igru i opet ponoviti postupak, opet ništa. Mislim, imam osjećaj da sam sve dobro napravio jer sve u biti šljaka kako piše, al sam dio spajanja u ekšli igru ništa. Drajvere nove stavio od grafičke, komp je dovoljno jak da gura tu igru, nemam pojma zašto ne radi.

Neki propust sam napravio il nešto...?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9