HCL.HR

ArmA 2 CO - DayZ

• 564 Odgovora
  • 121872 Hitova
Odg: ArmA 2 CO - DayZ - [gameplay]
« Odgovori #480 : 28. Prosinac, 2012., 10:39 »
Nisam ni rekao da igra izlazi ove godine lol.

Ali da svejedno ti je dali uzmes mod ili standalone. Arma 2 kao sama igra je prezabavna kada se navikneš na engine. Stvarno nije puno 15 eura za te dvije igre + hrpa modova koje igra nudi.

« Odgovori #481 : 02. Siječanj, 2013., 17:34 »
DECKI DAJ AKO NEKO MOZE DAMI TO SREDI NA LAPTOPU DA IGRAM, JER JA NEMAM TE KREDITNE KARTICE.......ITD, JA TI PLATIM NADJEMO SE ODEMO DO TEBE TO MI SVE SREDIS I TO JE TO.......FAKAT BI VOLIO TO IGRAT........ AKO MI TKO MOZE "POMOC"I SREDIT + INSTALIRAT SVE DA TO LIJEPO RADI, PLATIM MU BEZ BEDA!!! NEKA MI SE JAVI NA MOB.. 0915109833 HVALA IZ ZAGREBA SAM.........n. ZAGREB

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #482 : 02. Siječanj, 2013., 21:47 »
Za početak bi mogao ne pisat velikim slovima, jer to označava deranje.

« Odgovori #483 : 03. Siječanj, 2013., 11:23 »
ma ne derem se ja nikad....... nego mi je pokvarena tipka od caps-locka.........:(

« Odgovori #484 : 04. Siječanj, 2013., 22:55 »
e pozz imam jedno pitanje dali se moze kako arma 2 sa dayz modom igrati preko tungle-a ili hamachi-a a da se pritom ne treba kupovat arma ao i nezz kak se zove ova druga ekspanzija

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #485 : 04. Siječanj, 2013., 23:07 »
Mislim da je moguće, ali budući da ovdje ne promoviramo piratstvo niti išta srodno tome, odgovor možeš dobiti jedino na pm ako je već netko tako igrao.

*

koken44

• *
  • 135
  • HCL Fan :)
    • Termor Games
« Odgovori #486 : 05. Siječanj, 2013., 18:39 »
Može se isprobao sam, ali ne preporučam jer ti treba minimalno 2-3h da sve posložiš i na kraju pola servera ti ne bude radilo...
Tako da se isplati kupiti :)
Preporučam da i ne pokušavaš. :piva:

@snowblind
Znam da sam napravio suprotno onome što si napisao, ali neka nisam ništa loše rekao.
« Zadnja izmjena: 05. Siječanj, 2013., 18:41 koken44 »

« Odgovori #487 : 05. Siječanj, 2013., 20:06 »
Može se isprobao sam, ali ne preporučam jer ti treba minimalno 2-3h da sve posložiš i na kraju pola servera ti ne bude radilo...
Tako da se isplati kupiti :)
Preporučam da i ne pokušavaš. :piva:

@snowblind
Znam da sam napravio suprotno onome što si napisao, ali neka nisam ništa loše rekao.

Ma nema veze ako pola servera ne bude radilo ja sam sa jednim kolegom pokusavao da napravim ali nismo na kraju uspili ma ja bi samo igro na jednom serveru meni dost samo ako uspijem napravit da ja i moj kolega ga mozemo igrat i to je to

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #488 : 05. Siječanj, 2013., 20:14 »
Ako već toliko želiš igrati zar nije lakše jednostavno kupiti OA?

« Odgovori #489 : 07. Siječanj, 2013., 20:04 »
Uz to dobiješ još hrpu drugih modova koji su predobri.

*

nooir

• n00b
  • 2
« Odgovori #490 : 08. Siječanj, 2013., 16:34 »
Igra je bila 70 kuna, ako van je to teško dat za par stotina sati igre, koja je nešto savršeno, onda se pokopajte...

osjećaj kad zaustavite npr auto, kamion ili cijeli konvoj i porokate ekipu je neprocjenjiv.. Ili samo jednog lika kad spotate i roknete ga... Isto kao i kad pomognete nekome, nešto što ni jedna druga igra nema...

« Odgovori #491 : 20. Siječanj, 2013., 21:09 »
osjećaj kad zaustavite npr auto, kamion ili cijeli konvoj i porokate ekipu je neprocjenjiv.. Ili samo jednog lika kad spotate i roknete ga... Isto kao i kad pomognete nekome, nešto što ni jedna druga igra nema...

Ima Minecraft? :mrgreen:
Sad sam baš zagrijan za to, ali se još predomišljam dali je vrijedno toga da kupim. Jer igrao bi samo DayZ mod, a ne Arma2.
A neki su mi rekli da se samo radi DayZ ne isplati kupiti.
Sad sam u dilemi. :(

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #492 : 20. Siječanj, 2013., 21:24 »
Ne kupuj čekaj DayZ Standalone. Tako sam ja odlucio jer bih i ja zelio igrati samo DayZ, ali sa druge strane Arma II je fantastična igra sa puno, puno zanimljivih modova.  Pa ako želiš jednu kvalitetnu FPS igru sa dobrim modovima kupi Armu II ali ako želiš DayZ sacekaj mnogo bolju verziju moda DayZ a ta bolja verzija je dolazeći DayZ Standalone.

« Odgovori #493 : 20. Siječanj, 2013., 21:28 »
Ma to je u izradi, tko zna kad će to izaći. :(

« Odgovori #494 : 20. Siječanj, 2013., 21:32 »
Ma to je u izradi, tko zna kad će to izaći. :(

ovih dana krece zatvoreno testiranje za oko 1000 testera odabranih vecinom od strane communitya, tako da ce uskoro izaci alpha...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9