Ako imaš ArmA 2 Free da, ako imaš cijelu ArmA 2 onda će ti i ostali modovi raditi koji zahtjevaju obje igre.
Da, da, kužim to. DayZ zahtjeva OA, pa će radit bez problema, ali neki od modova neće jer trebaju obje igre, to sam pitao. A sad stvarno sramota, al ja bi molio da mi netko objasni kako mijenjati oružje

Pokrenuo sam trening, tj. bootcamp i krenuo od početka, drugi dio je target practice. Pokupim pištolj i ne znam ga izabrat da mi život ovisi o tome. Kontrole nisam dirao, pod toggle piše "F", pod switch weapon nema ništa. Uđem u (G) gear, kliknem na pištolj, nema promjene nikakve. Kliknem rearm, opet se ništa ne događa. Na kraju sam ispustio i pištolj i automat, pokupio pištolj da ga odmah uzme u ruke i onda ostalo. Znam da je glupo pitanje, ali ja pojma nemam kak to napraviti i kako promjeniti oružje, ili baratati stvarima u gear "izborniku".
Edit: možda ovome nije mjesto ovdje, al ako nije problem neka ostane ako mi netko odgovori, da ne tražim okolo. Imao sam barem i ovaj prvi dio vezan uz instalaciju DayZ-a