Šta mi se upravo dogodilo, ja nisam mogo vjerovat

Sinoć navečer sam konačno našo kartu. Ne služi mi baš bez kompasa, al bar otprilike se mogu orijentirat. Danas je takav lag na tom istom serveru da je to strašno (DE 250, čini mi se), probao sam malo igrat da vidim oće proć, al ne. I naravno, u svom tom trzanju nisam ni skužio da hodam pored zombija (u Electru sam bio, taman na rubu grada uz obalu) Sva sreća pa sam našao i pištolj sinoć.
Ubijem tog koji me napadao, ali lag je prevelik da bi mogao bit precizan, pa trošim previše municije (imao sam 2 maga). Ti pucnjevi su privukli još 2 zombija i ubijem ih nekak sve, ali sad krvarim. A nemam više zavoja, jer sam jedini već potrošio.
Dosta brzo krvarim, ne mogu to zaustavit, i odlučim trčat po gradu dok ne nađem bolnicu. Na neku foru nisam naletio ni na jednog zombija, ušao sam u par kuća, ali jedina zanimljiva stvar koju sam našao je šator. Krenem dublje u grad i kod crkve me okruži par zombija. Jedan me vidio, na brzinu sam uletio unutra, upucao ga, okrenem se prema unutrašnjosti crkve i protrnem - vidim lika kako čući kraj oltara i cilja prema meni.
Brzo sam stao iza nekog stupa, mlatim po tipkovnici da nađem pravi chat i pišem ko sumanut "friendly, dont shoot, i have only a gun with few bullets, a need blood can you help?"
Lik ne odgovara.
Opet pišem "Dont shoot me, im friendly. I'll look up and come out of my cover, then drop my gun, can you help me with some blood or food?"
on opet ništa. Izađem ja ipak pred njega (mogu ili van među zombije s par metaka, ili čekati do sutra da on odgovori ili me napadne, tad je krvarenje već samo prestalo, na oko 5000), ciljam u plafon, ispustim pištolj, a on se ni ne miče.
Nakon nekog vremena lik izbaci blood bag na pod i napiše mi kao "its on the floor". Nisam mogo vjerovat, pogotovo šta ljudi pišu da ti nitko više ne pomaže, em šta je imao i pušku na ramenu, mogo me ubit samo tako. (kasnije sam skužio da je i on slab s mecima, a ime mu je bilo Ruben, ili nešto slično) Uzmem ja to, al skužim da si ne mogu sam dat transfuziju. A igra lagga i meni i njemu

Nekak se sporazumimo, ja mu vratim blood bag i bacim i šator na pod, kao u znak zahvale za pomoć. Kad skupim nešto opreme, znam gdje je otprilike, idem po njega opet, ionak mi sad ne treba, a ako me imao namjeru ubit kasnije, možda ga to odobrovolji. I kak sam bacio to na pod, on je pokupio blood bag i napiše mi "behind"
Okrenem se, a ono još jedan lik ulazi unutra. za njim puže polumrtvi zombi. Opet pišem "dont shoot, were friendly, close the door so we can kill the zombie", nešto sam tako natrkeljao na brzinu. mogu si mislit kolko su slušalice i mikrofon super stvar u takvim slučajevima. Tek sam kasnije skužio, ali lik čim je ušo, pokupio je moj pištolj s ulaza.
Zatvori on vrata crkve, ja se sakrijem iza klupa jer imam samo sjekiru i čekam... al ova dvojica ne pucaju. Odaberem sjekiru, repetiram ju :lol: i ubijem zombija sam dok pizde gledaju.
I tu je počela prava frka. Ovi dvojica se naganjaju po crkvi i pucaju (u mojem pištolju su bila još 3-4 metka). Sakrijem se iza stupa opet i pišem "stop shooting for fucks sake, zombies are out there". (btw, jel mogu zombiji otvorit vrata?) Na što prestaje pucnjava i dođe chat od Rubena "bastard shot me". Al upucao je i Ruben njega, jer ovaj krvari očito. I onda lom - skužim da niti jedan nema metaka i počnem naganjat ovog padobranca sjekirom :lol: Udario sam ga par puta, dok nije zapeo negdje u kutu - i tu sam ga umlatio do kraja. 20tak udaraca sigurno. Kak je umro, skužim da mi se vratila boja u igru. Dok sam ja ovoga mlatio, Ruben mi je davao transfuziju

Onda je bacio još dva paketa na pod, jedan za mene, a jedan da ja njemu dam transfuziju, pokupio moj šator koji sam mu dao, ja sam lootao padobranca da si uzmem nazad pištolj i skužim da lik ima nešto hrane, sokova, 2 prazne flaše vode, 2 baklje i još jednu transfuziju. Tako da sad imam nešto lijekova i hrane i vode za preživjeti neko vrijeme. Zahvalio sam mom prijatelju Rubenu na pomoći, on mi je rekao da čeka frenda, na što sam ja njemu rekao da mi je previše lagga i da ću se odlogirati, pa ako spawnam tamo dok još budu unutra, nek me ne ubiju. Valjda neće biti netko drugi