HCL.HR

ArmA 2 CO - DayZ

• 564 Odgovora
  • 122256 Hitova
*

SkullCrusheR

• *
  • 16
  • Jakim, poraz je lekcija, ne pad !
Odg: ArmA 2 CO - DayZ - [gameplay]
« Odgovori #405 : 27. Srpanj, 2012., 15:49 »
OK, pomoć, opet.

Jučer sam igrao na US 5 serveru i sad kad sam htio ući mi je javilo da imam "lošu verziju". Pogledao sam onu stranicu sa Beta Patch-evima i skinuo najnoviji (95310), instalirao i sad kad sam ponovo ušao u igru nemam više servera. Izbrišem US 5 iz filtera, probad DE 24, 25... sve na kojima sam igrao do sad, nema ni jednog. Kad sam probao ući u bilo koji od ovih ponuđenih javlja mi "Battle Eye: Unknown version of the game" i to nakon što uđem u lobby.

Kada više da shvatite da Beta Pečevi i Apdejti nisi isto !

Zadnji put objašnjavam tebi, nema veze što si skino Betu zadnju, to je samo patch kojom krpe ulazak na server i neke sitnice ovi sto rade na Armi a ne na DayZ modu !

Update je to sto ti nazivas "verzija" i on ti je najbitniji, sa njim se igrica mjenja kako to zeli vlasnik DayZ moda, ubacuje neke stvari, brise i mjenja kako zeli, imas na www.dayzmod.com i prati, svako malo izađe novi update koji je neophodno da skineš i instaliras da bi mogao igrati, inace ako ga nemaš neces moci igrati na serverima sa tom verzijom.

Na svakom serveru, pored imena piše koja je verzija.

NPR: trenutno je na snazi verzija 1.7.2.3 i svaki server koji koristi tu verziju zahtjeva da ju imaš i ti inace ne mozes igrati na serveru.
Ubrzo treba izici 1.7.2.4 verzija, sve imaš na toj stranici koju sam ti dao i na hiljadu foruma i tema vam je objasnjena razlika između Bete i Verzije igrice ali vi opet lupate po svom !

Sa novom Betom mozes igrati sve servere koji koriste betu cak i one sa starijom betom dok sa starijom betom ne mozes igrat na serverima sa novijom betom.
Sa jednom verzijom igrice mozes igrati iskljucivo na tom serveru koji koristi istu tu verziju.

Nadam se da sam pomogao, pozdrav.

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #406 : 27. Srpanj, 2012., 17:34 »
Izašao je novi patch za armu ne govorim o beta patchu nego baš patch. Meni ga je steam downloadao automatski.

« Odgovori #407 : 27. Srpanj, 2012., 18:50 »
Chernarus ti je zahtjevniji nego Takistan, tako da je pitanje koliko će se dobro vrtiti. Pogotovo unutar gradova ako bude još ljudi i zombija. Za Armu 2 Free samo to upišu u search i izbaciti će ti.
Upišem u steamu arma II free,ali svejedno mogu downloadati samo demo.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #408 : 27. Srpanj, 2012., 19:09 »
Pa to ti je to onda valjd. Ugl pogledaj prvi post, tamo ima link kako instalirati steam verziju i link za download free verzije.

« Odgovori #409 : 27. Srpanj, 2012., 21:07 »
link je mrtav

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #410 : 27. Srpanj, 2012., 21:28 »
Kako je mrtav kada sam sada probao i radi. Uostalom vjerovatno ima na drugim stranicama za skinuti free verziju ako te već Steam pati.

« Odgovori #411 : 27. Srpanj, 2012., 22:15 »
Na steamu vam je ARMA II FREE = ARMA II DEMO   

tj. ako tražiš armu free samo skini taj demo, to je to   :kava:

« Odgovori #412 : 27. Srpanj, 2012., 23:07 »
OK,hvala

« Odgovori #413 : 28. Srpanj, 2012., 00:34 »
Evo novog dayz updatea: 1.7.2.4

HOTFIX : 26 JULY 2012

Affected addons:
      * dayz_code      1.7.2.4
      * dayz         1.3.2
      * dayz_anim      0.5
      * dayz_server    (server admins only)

Developer's Note:
      * Should be used with Build 95310 and above on 1.62
      * 5 second timeout on disconnect is NOT implemented, as the engine is preventing it currently

Changelog:
      * [NEW]      Respawn button is disabled during DayZ play
      * [NEW]      Optimized authentication process on login
      * [NEW]      Singleplayer mode disabled when DayZ is loaded
      * [NEW]      DayZ Logo and Version Number appear in game when DayZ is loaded
      * [NEW]      Hive now tracks login/logout (to assist in analysis for an ALT+F4 solution)
      * [FIXED]   Infected cannot hear weapon firing (now they actually hear again)
      * [FIXED]   Clothing no longer spawning (now it spawns as it used too)
      * [FIXED]   Tents and items with ID's above 1 million don't syncronize (now it should syncronize, players to confirm)
      * [NEW]      Respawn button is enabled if the player has a fracture
      * [FIXED]   Players switched to non-player skins (by hackers) sync to database (updates no longer saved for objects non-authorized skins)
      * [NEW]      Players spawning in debug area or "water world" will spawn on beach on next login (with their gear)
      * [NEW]      Client will automatically spawn player out of debug and waterworld to last known position
      * [NEW]      Radar removed from helicopter (UH1H will be added back to vehicle spawns)

« Odgovori #414 : 28. Srpanj, 2012., 13:43 »
A najbolje da su skroz slijepi i dekor poput stupova za rasvjetu.
Bolje to nego da me na 50 metara skuzi i pocne ganjat. Jednostavno je frustrirajuce kad cijelu godinu cucis i ides tiho i onda te lik spota.

« Odgovori #415 : 28. Srpanj, 2012., 22:12 »
Ako išta, preslijepi su. Jel se tebi odjednom zamagli vid na 50 metara?

*

sika32

• n00b
  • 1
« Odgovori #416 : 29. Srpanj, 2012., 10:25 »
Pozdrav,

ja sam evo sad svježi član ovdje pa se unaprijed ispričavam ako ovo postam na krivom mjestu...al evo solo igranje Dayz-a koliko je interesantno toliko i ispadne uzalud kada naletite u igri na grupu ljudi koji igraju skupa i onda je to nažalost game over...pa ja bi ovdje ostavio svoju email adresu pa ako je neko zainteresiran možemo skupa odigrati par sati pa da vidimo kako če nam ič...uglavnom evo moje email adrese pa ko je za neka me slobodno add-a na steamu [email protected] unaprijed lijepi pozdrav i ako je ovo krivo mjesto za ovaj moj post ja se ispričavam i moderator ga drage volje neka prebaci,

LP

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #417 : 29. Srpanj, 2012., 10:50 »
Na Steamu imaš HCL DayZ grupu pa se tamo dodaj i samo pogledaj tko kada igra. Aktivnih igrača ima tako da ne bi ti trebao biti problem pridružiti se nekome.

*

hoffa

• **
  • 192
« Odgovori #418 : 31. Srpanj, 2012., 17:05 »
Jebemti ovaj novi update, ginem ko majmun. Zombi me skuži s 50m makar ležim. Al bar je taj dio napetiji. I oni grafički glitchevi su katastrofa. Već 2 puta sam spawnao kod Kamenke i nema šanse da nešta lootam oko Balote, jer imam osjećaj ko da gledam ježa u leđa.
A neki dan sam se konačno spojio na TS, croatian mi je objasnio gdje ste, našo sam mapu taman i ubije me prolazak kroz vrata.  :fpalm: Ostalo mi je malo krvi, slomljena noga i zombi me na neku foru skužio. I više ne mogu spojit 2 dana da sam živ da se opremim za put i krenem prema vama. Valjda budem uspio ovaj mjesec  :mrgreen:

« Odgovori #419 : 02. Kolovoz, 2012., 12:05 »
Ako išta, preslijepi su. Jel se tebi odjednom zamagli vid na 50 metara?
Ako su prije mogli i sada mogu. Btw zombiji su uvijek bili glupi,a u ovoj igri su pametniji nego prosjecni Amerikanac.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9