HCL.HR

ArmA 2 CO - DayZ

• 564 Odgovora
  • 122138 Hitova
Odg: ArmA 2 CO - DayZ - [gameplay]
« Odgovori #450 : 11. Rujan, 2012., 05:00 »
WTF nemaš s kim ?! Pa zna nas bit i do 10 na TS koji igramo  :wildboy:

baš tako, zadnjih par dana domi, hamby i ja smo cesto na steamu i temaspeaku...

ako jos jetko ne zna podatke:
na steamu grupa: HCL DayZ Grupa
teamspeak: ts.milf-cs.info, soba:  Dayz HCL(lozinka: dayz)

*

Tegla

• *
  • 96
  • Rizlu imam, licnu kartu nemam
« Odgovori #451 : 12. Rujan, 2012., 17:09 »
Uh nije me dugo bilo... Jeste probali nove dayz Takistan ili Utes?

*

MrHrenovka

• n00b
  • 2
« Odgovori #452 : 08. Listopad, 2012., 20:36 »
Pozdrav,

Malo sam gledao na youtube-u snimke gampley-a i mod mi se cini ok, ali sam citao po forumima da nije bas nesto stabilan i da ima brdo hackera na serverima zbog kojih su mnogi dobili global ban.
Sad mene zanima isplatili se davati 15€ za OA ? Mislim, kolika je vjerovatnost da se tako nesto dogodi jer bi onda prakticki bacio novce u vjetar i ostao samo na sp-u .
I druga stvar koja me zanima :$
Vidim da dayz postaje standalone igra i da ce biti razmjerno jeftina, koliko sam shvatio ne vise od 20€, i da izlazi navodno do kraja ove godine. Jel' onda pametnije da se strpim ili nesto ?  :ementaler:

*

Tegla

• *
  • 96
  • Rizlu imam, licnu kartu nemam
« Odgovori #453 : 08. Listopad, 2012., 20:57 »
Pozdrav,

Malo sam gledao na youtube-u snimke gampley-a i mod mi se cini ok, ali sam citao po forumima da nije bas nesto stabilan i da ima brdo hackera na serverima zbog kojih su mnogi dobili global ban.
Sad mene zanima isplatili se davati 15€ za OA ? Mislim, kolika je vjerovatnost da se tako nesto dogodi jer bi onda prakticki bacio novce u vjetar i ostao samo na sp-u .
Vidim da dayz postaje standalone igra i da ce biti razmjerno jeftina, koliko sam shvatio ne vise od 20€, i da izlazi navodno do kraja ove godine. Jel' onda pametnije da se strpim ili nesto ?  :ementaler:[/]

Pa, da te utjesim nisi jedino koji ovako razmislja, reddit je put nlicnih pitanja.
Dakle da, istina je. Serveri su puni script kiddyja koji rade sve od spawnanja oruzja, do teleportiranja igraca sa jedne strane mape na drugu.
Ja sam mozda sretniji pa mi se dogodilo to samo dvaputa, u jednom slucaju sam uspio alt+f4 na vrijeme.

Doduse, nije SVAKI server pun hackera, mozes sigurno igrati na private hive serverima (serverima koji nisu povezani sa glavnim databaseom, ilitiga ne prenosi ti se lik niti na jedan drugi server) ili na serverima sa relativno niskom populacijom (10-15max). Hackeri u vecini slucajeva vise na serverima sa oko 40 igraca tako da si relativno siguran.
Istina je, trebala bi izaci do kraja godine tako da ako ti je 15 eura puno, mozes sacekati igru, ako nije ja bi to ulozio u armu posto je dayz i dalje jako zabavna igra, hackere nije toliko tesko izbjeci, a i dalje mozes igrati armu koja je isto zabavna sama po sebi  :thumbs:

Jos jedna stvar vezana uz engine igre. Toliko hackera ima zato sto je igra radjena kako bi ljudi sami mogli svoje scenarije pisati i engine dopusta svasta, zato svaka budala moze pokrenuti svoju skriptu.
Standalone ce imati poboljsanu verziju engina tako da bi trebalo biti sve u redu :)

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #454 : 08. Listopad, 2012., 21:03 »
Biti će jefitna dok je u alpha verziji. Kasnije će biti skuplja, ali nije još poznato koliko će koštati finalna verzija. Inače alpha se planira za kraj ove godine.

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #455 : 08. Listopad, 2012., 22:20 »
Ja mislim da ti je bolje pričekat alpha verziju.

« Odgovori #456 : 08. Listopad, 2012., 22:34 »
Pozdrav,

Vidim da dayz postaje standalone igra i da ce biti razmjerno jeftina, koliko sam shvatio ne vise od 20€, i da izlazi navodno do kraja ove godine. Jel' onda pametnije da se strpim ili nesto ?  :ementaler:

neces dobiti zbog njih ban, samo ti upropaste igru...

Ja sam jedan od ekipe koja je provela tonu sati na DayZ-u, a danas sam odlucio obrisati Armu2 i Armu2:OA zauvijek, a pokusat cu ti objasniti kako je ti bilo prije ljeta igrati, a kako je sada...
Prije ljeta si igrato chernarus mapu koja je bila jedina u to vrijeme, bilo je vec i onda puno igraca, a ako si nasao češki sniper bio si faca i to si nasao jednom u dva tjedna, necu ni spominjati as50 ili m107 koje danas svaki bot ima. Onda smo se zajedno veselili igrajuci DayZ, mislim na ekipu koja je koristila onda HCL tak i koja i danas jos igra, a vecina nikad nije niti postala u ovoj temi, oni koji tu pisu ili su igrali jako malo ili uopce, no kako to biva spam im je vodilja.

I gdje je onda nastao problem kad je bilo tako dobro?
-Napravio sam od sredine sedmog do negdje sredine osmog malu pauzu zbog obaveza i tada je vec dosta toga bilo izmjenjeno, vec tada su svi imali puno jaca oruzja, lako se dolazilo do svega itd, itd. Tada je vec sam smisao igre bio unisten, no dobro, jos nije bilo puno klinaca sa raznim skriptama koje skidaju s neta, nikako ne prave sami. Tada izlazi i genijalni update gdje su do kraja usrali satore, pa ako si spremio opremu u sator i snimio sator, nakon rastarta oprema bi bila opet tamo i tocno takva kad si ju snimio, znaci mogao si samo staviti u sator i duplati opremu. Sto je najbolje takva se oprema stavljala u Topolka jezero, i svi su samo trcali tamo na toni servera kad te ubiju po opremu i bilo je lako igrati. Svi smo imali AS50 snajper i nebrojeno opreme, radi ilustracije cak smo i mi u jednoj prilici napravili takvu bazu, sa jedno 50-ak AS50 i od svake opreme po toliko komada... Do te opreme se doslo tako sto su je cheateri(skripteri sa skinutim skriptama) kreirali, a kasnije su je s bugom od satora samo svi duplirali.

A kako je onda danas?
-Heh, danas je jos 10 puta gore od prije recimo mjesec dana, premda je izasao 1.7.2.6 update, koji je donio popravak satora, no kao i inace izbacili su zbuganu verziju gdje HUD za informacije ne radi kako treba, tj ako ukljucis debug onda nemos vidjet jesi gladan ili zedan, a ako stavis default ne vidis kolko imas krvi i koliki ti je humanity. Klinaca je previse danas na ovoj igri, nadam se samo da ce kuptii WarZ i da se vise ovdje nece vracati, jer vise nema friendly likova, nego samo pucaj. Public serveri su totalno rasulo i nikako se ne isplati igrati jer vise nemos igrat cak niti servere s manje igraca, a da te netko ne porta u zrak i pogines i izgubis svu opremu. Probali smo skupljat opremu sami ovih dana, bez da uzimamo iz prepunih satora od drugih, no cak i kad stignes pokupit opremu ili te netko porta ili upravlja s tvojim likom pa puca po tvojoj ekipi i slicno.

Zasto brisem igru i odustajem od DayZ moda?
-Nemogucnost vise igranja public servera, a da ti igru ne uniste drugi
-Bezveze zivciranje jer pokusavas normalno igrati, no moroni ne mare za to
-Private hive serveri su okupili opet isto smece od igara, probali smo igrati ovih dana cak i neke na koje te moraju odobriti pa je opet samo dm, nema vise survive igranja, premda se neki serveri tako i zovu pa cak i imaju modificiran mod za to, a i dalje su smece kao public
-Ne vidim bolje  buducnosti za dayz mod, cak i najbolje ekipe imaju svoje sa lozinkom zasticene servere gdje samo oni igraju i ne primaju druge

Odustajem od DayZ-a?
-NE, ako standalone igra bude zasticena od cheatera budem igrao, obavezno cu je kupiti, ali cim se dogodi ovako nesto sa kreiranjem opreme i zajebavanjem igraca nikad vise ne zelim cuti za DayZ

*

MrHrenovka

• n00b
  • 2
« Odgovori #457 : 11. Listopad, 2012., 19:46 »
huh.
evo nakon malo vaganja ipak sam odlucio kupit OA preko steama. Mislim da 15€ ipak nije tolika lova, a i ako bude problema sa dayz modom igrat cu sp koji mi se po youtube snimkama ne cini tako los pa dok ne izade standalone i ako mu cijena bude prihvatljiva :D .
Btw mislio sam pitat sad kad skinem i instaliram to sve .. jel ima netko neki privatni server za preporucit ?  :ementaler: i gdje uopce mogu nac te privatne ?

« Odgovori #458 : 11. Listopad, 2012., 21:08 »
Momak imaš grupu na steamu HCL DayZ Grupa.
teamspeak: ts.milf-cs.info, soba:  Dayz HCL(lozinka: dayz)
javiš se pa će ti neko objasniti ako bude kakvih problema  :winknkiss: :winknkiss:

*

SkullCrusheR

• *
  • 16
  • Jakim, poraz je lekcija, ne pad !
« Odgovori #459 : 14. Listopad, 2012., 14:32 »
Šta ovdje svi nešto nagađaju i pametuju ko da Auto uzimaju a ne igricu -.- nemojte solit pamet već ljepo kupite igru, ako vam je puno dati 15 eura onda nemojte ni kupovati i to je to.

Igram DayZ bukvalno odkad postoji i igram ju i sada i men je savršena posebno jer ima mnogo mapa razliciti, igra je jebeno zarazna i realisticna a tih 15 eura je mnogo jeftina igra u odnosu na druge i na to koliko ce te sati za njom provesti, igrivost je takva da ti ne moze dosaditi, nikakve banove neces dobit zbog nekog drugog vec samo ako pokusavas cheatati (znam iz svog iskustva, 2 cd-keya sam sjebo s tim).

Dakle, ako hocete kupovat onda kupite, nemojte solit pamet molim vas,nama puca k**** za vašom pricom o tome da vam je zao dati 15 e i tome slicno, imate ljepo naš team speak i steam grupu pa ko voli nek izvoli .

Poz.

Uh nije me dugo bilo... Jeste probali nove dayz Takistan ili Utes?

To su stare mape već.
Chernarus, Lingor, Takistan, Utes, Fallujah, Panthera i 3 su jos u izradi.

« Zadnja izmjena: 14. Listopad, 2012., 14:37 SkullCrusheR »

*

Mamija

• *
  • 6
  • www.webstudiom.net
    • Web Studio M
« Odgovori #460 : 10. Studeni, 2012., 21:11 »
Pozdrav ljudi,

Skoro smo ja i jos par prijatelja otvorili DayZ server (Private Hive), ima Battleye i AntiHax tako da nema hakera, ubacili smo isto vise vozila :)

Svi su dobro došli!

(NOVI) IP: 217.198.139.106:2302

TS: 62.104.20.184:10043

Slika sa servera LOL
« Zadnja izmjena: 27. Studeni, 2012., 23:24 Mamija »

« Odgovori #461 : 02. Prosinac, 2012., 19:54 »
Evo poceo sam ponovno igrati s dvojicom frendova pa ako nam se netko zeli pridruziti neka me doda na steamu. Igramo vecinom navecer ili kada se dogovorimo, Koristimo team speak.

Steam

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #462 : 23. Prosinac, 2012., 18:16 »
Zna li neko kada tocno izlazi standalone?

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #463 : 23. Prosinac, 2012., 19:18 »
Nema nikakvih informacija još.

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #464 : 23. Prosinac, 2012., 19:23 »
Pa da li mi se isplati cekati standalone ili kupiti sad?I kad bi informacije mogle stici?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9