HCL.HR

ArmA 2 CO - DayZ

• 564 Odgovora
  • 122137 Hitova
*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
Odg: ArmA 2 CO - DayZ - [gameplay]
« Odgovori #465 : 23. Prosinac, 2012., 23:22 »
Pa pročitaj malo dojmove o modu pa si sam odluči. Ne bih znao kada će informacije o izlasku alpha verzije igre doći.

« Odgovori #466 : 26. Prosinac, 2012., 10:19 »
Zadnja informacija je prvi mjesec ali nije službena pa ono.

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #467 : 27. Prosinac, 2012., 14:32 »
Da li se isplati kupiti igru na steamu s obzirom da je upravo sada cijena opala za 50%?I naravno dobijam i igru Arma II i fantasnican DayZ mod.I zelio sam pitat da li ce mod biti toliko igriv kada izadje standalone?

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #468 : 27. Prosinac, 2012., 14:46 »
Ako ti se igra DayZ kupi, ako ti se ne igra nemoj kupiti. Vrlo jednostavno. Ovo drugo pitanje ti uopće ne razumijem.

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #469 : 27. Prosinac, 2012., 14:56 »
Pa mislio sam kad izadje samostalna(standalone)igra DayZ da li ce vlasnici moda dobit igru besplatno ili tako nesto.I da li ce DayZ kao Armin mod ostat igriv kada izadje Standalone?

« Odgovori #470 : 27. Prosinac, 2012., 15:59 »
DayZ mod će najnormalnije ostati aktivan i igriv te će se i dalje djelomično razvijati.

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #471 : 27. Prosinac, 2012., 16:05 »
A neznam u dilemi sam da li da kupim sad ili da čekam standalone.Moze te mi oko toga pomoc?

« Odgovori #472 : 27. Prosinac, 2012., 16:51 »
U mod budu stavljali sve patcheve koji budu isli na standalone. Ustvari mod ce biti testing site za standalone, barem je tako rocket rekao :D

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #473 : 27. Prosinac, 2012., 16:59 »
Znaci standalone nece biti bolji od moda?

« Odgovori #474 : 27. Prosinac, 2012., 17:21 »
U mod budu stavljali sve patcheve koji budu isli na standalone. Ustvari mod ce biti testing site za standalone, barem je tako rocket rekao :D

www.dayzgame.com - i nemoj vise lupat...

Veze day standalone nece imat sa daljenjim razvojem dayz moda za koji se brine community. Cak i da zele stavljati iste stvari to jednostavno nece biti moguce jer se u standaloneu planira sve raditi na server sideu...

nece dayz mod biti niti blizu po mogucnostima kakve ce imati standalone...

Isto tako informacijac da ce izaci u prvom nije istinita, sam rocket je stavio na facebooku ili twitteru da ce sigurno kasniti, cak i nekoliko mjeseci ukoliko na vrijeme ne rijese neke kljucne probleme na koje su naisli...

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #475 : 27. Prosinac, 2012., 17:53 »
Hvala vam svima.Zakljucio sam da je bolje cekati standalone pa makar i kasnio tih par mjeseci.

« Odgovori #476 : 27. Prosinac, 2012., 20:29 »

www.dayzgame.com - i nemoj vise lupat...

Veze day standalone nece imat sa daljenjim razvojem dayz moda za koji se brine community. Cak i da zele stavljati iste stvari to jednostavno nece biti moguce jer se u standaloneu planira sve raditi na server sideu...

nece dayz mod biti niti blizu po mogucnostima kakve ce imati standalone...

Isto tako informacijac da ce izaci u prvom nije istinita, sam rocket je stavio na facebooku ili twitteru da ce sigurno kasniti, cak i nekoliko mjeseci ukoliko na vrijeme ne rijese neke kljucne probleme na koje su naisli...

Napravio jeIAmA na redditu i tamo je osobno iznesao te informacija tako da ne lupam. I kao što sam rekao vec su stavili neke manje feature u mod da vide kako rade.

Igra je prvobitno trebala izaci ove godine ali su odgodili dok se sve ne zavrsi. Sam rocket je izjavio da se nada da ce biti gotovo u prvom mjesecu. Zato sam i rekao da nije sluzbena informacija. Molim te da naucis citat prije odgovranja. Hvala

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #477 : 27. Prosinac, 2012., 20:35 »
I kome ja sad da vjerujem.

« Odgovori #478 : 27. Prosinac, 2012., 21:13 »
Vjeruj kome hoćeš, standalone ne izlazi sigurno ove godine a kad će izać nezna se točno i to je to. Ak ti se igra ( a vidim da da), uzmi sad Armu i piči po Dayz-u i svim ostalim brutalnim modovima koje igra nudi.

*

Dishonored

• **
  • 223
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #479 : 27. Prosinac, 2012., 21:23 »
HVALA ;)!!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9