dali je netko probao DayZero?
http://zombies.nu/buduci da mydayz gasi servere. bacili smo se u potragu za vanilla serverima, ali osim mydayza takvih servera nema, ali nasli samo zato ovaj gore navedeni mod...
ovako bi trebao izgledati dayz pravi barem sto se tice zombija... dobro sto se tice malo custom loot tabela, i dosta dodatnih oruzja, DMRova nema kao na mydayz serverima, nije cisti vanilla server...
dakle zombiji, osim naravno sto su jos bagoviti, lupanje kroz zid itd... ima ih na tone, ne mozes im vise pobjeci tako da zapnu kroz drvo, sto je po meni odlicno, jako su brzi, ne sponaju se vise tako da izlaze iz kuca i krecu prema van naselja, vec se sponaju na rubu naselja, te se takodjer sponaju i u zgradama i to ne 2-3 po zgradi, vec 5-7 komada po zgradi... i ima ih doslovno svugdje.
ubijanje zombija u recimo elektru, s necim bez SD-a nema sanse... zombiji dolaze i samo dolaze, i tu recimo sad u elektru neki PVP mislim da nema sanse...
i to mi se svidja da je vise naglasak na prezivljavanje, evo od sponanja pa nekih 20 min igranja, potrosio sam nekih 10 painkillera, i isto toliko zavoja...