Trenutno sam totalno u Assassins Creed svijetu. Igrao sam jedinicu kada je tek izasla i bila mi je jako monotona i nikada ju nisam zavrsio. Nakon toga nisam odigrao niti jedan nastavak sve dok nije izasla trojka koju sam zaigrao i jos jednom dozivio razocaranje. Igra je bila vrlo dobra ali prica (Connorova) mi je bila jako lose napravljena, a taj setting je jednostavno kao stvoren za super pricu. I sada nekoliko mjeseci kasnije sam odlucio preci cijeli serijal jer nemam trenutno sta za igrati. Krenio sam od jedinice koja mi je sada, 4 godine kasnije zapravo vrlo dobra igra. Neki dan sam zavrsio dvojku koja mi je jedna od najboljih igara ikada trenutno

a sada sam na Brotherhoodu.
Sada priznajem da sam se zeznio sto sam prvo presao trojku jer znam kako zavrsava Desmondova prica ali to mi i nije toliki problem jer mislim da je taj dio zapravo nepotreban. Mozda 3% svake igre ionako provedete kao Desmond ali svaki puta kada me prica prebaci njemu ja si mislim:"daj vrati me Altairu/Eziu/Connoru
I sada dolazimo do Black Flaga. Nadam se da ce ovo biti neki mali ajmo reci "reboot". Nadam se da ce izbaciti to sa animusom i da ce prica iskljucivo biti o novom assassinu. I mislim da bi trebali s te strane otvoriti potpuno novu pricu, odnosno izbaciti
pieces of eden, pricu o prvoj civilizaciji i kraju svijeta jer ionako sada znamo kako to zavrsavaNegdje sam i procitao da su izjavili kako necemo dobiti novog Desmonda nego da cemo taj lik sada biti mi/igraci tako da mislim da i planiraju napraviti nesto u tom stilu. Sto vi mislite o tome?
Ja bih volio jednostavno igru sa glavnim likom piratom/assassinom bez mijesanja proslosti i buducnosti.