HCL.HR

Assassin's Creed IV: Black Flag

• 330 Odgovora
  • 114953 Hitova
*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed IV: Black Flag
« Odgovori #91 : 14. Svibanj, 2013., 00:06 »
Fantatičan video.  :approve

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven

« Odgovori #93 : 15. Svibanj, 2013., 22:40 »
Ovo je već fora video. Al moram reć da nisam tolko uzbuđen za ovaj nastavak kolko sam bil za AC3 :ementaler:

*

The one

• **
  • 545
  • BMW<3
« Odgovori #94 : 17. Svibanj, 2013., 14:43 »
Ma nisam ni ja toliko uzbudjen sto ce izaci.....volim Ac serijal iako 3 nastavak nisam odigrao ali kada skupim love odigrat cu ga sigurno a Ac Iv ne mogu nista reci za njega dok ne vidim neki gameplay ne mogu zakljuciti na osnovu trailera.

« Odgovori #95 : 18. Svibanj, 2013., 11:20 »
Do sada mi je bilo onako svejedno za igru ali nakon ovog trailera Under The Back Flag mi je hajp narastao i sada jedva cekam! :D

*

The one

• **
  • 545
  • BMW<3

« Odgovori #97 : 11. Lipanj, 2013., 14:39 »
Kao što sam naglasio ranije, ne sviđa mi se. To neko trčkaranje po šumi po meni oduzima čar onog pravog AC štiha u gradu. Gameplay ako ne identičan, onda skoro pa identičan prijašnjim igrama, a bome isto i vrijedi za grafiku. Sad kad su gotovi sa glavnim story arcom, za priču sam dosta nezainteresiran. Previše forsiraju te naslove svake godine...

« Odgovori #98 : 11. Lipanj, 2013., 14:44 »
Slažem se previše se forsiraju i samo gutaju pare s time. Treba uzet nekoliko godina pauze i napravit odličnu igru! :mrgreen:

« Odgovori #99 : 11. Lipanj, 2013., 15:06 »
Meni izgleda super i jedva čekam zaigrati :kava:

*

The one

• **
  • 545
  • BMW<3
« Odgovori #100 : 12. Lipanj, 2013., 12:13 »
+1

« Odgovori #101 : 13. Lipanj, 2013., 17:10 »
Ovo izgleda predobro, svida mi se taj glatki prijelaz sa kopna na brod, onda morska bitka i opet skakanje na drugi brod i borba macevima. :D

Svida mi se i ovaj dio u sumi, vjerojatno ce se tu naci i pokoji hram, kada se na to sve nadoda i ronjenje podvodnim svijetom sve nekako dodaje dozu mistike. Ma jedva cekam ovo! :clap:

EDIT: I hvala bogu da Edward nece biti ni malo nalik Connoru, jednom od najdosadnijih glavnih likova.
« Zadnja izmjena: 13. Lipanj, 2013., 17:13 maxim.x »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #102 : 13. Lipanj, 2013., 17:49 »
Pogledao do dijela s brodom, dalje si nisam htio spojlat. Izgleda da su popravili stealth, što je dosta bio tragično izveden u AC lll.
Fan sam cijelog serijala pa ću sigurno igrat i Black Flag, no kao i u slučaju trojke ne vjerujem da će donjesti neke novine toliko friške da bi se moglo reć da je serijalo evoluirao.

Neka poprave stvari koje nevaljaju i većina će biti zadovoljna.
Osobno bi htio da se maknu borbe koje uključuju 15+ neprijatelja koje smaraju zadnjih par nastavaka.

I nadam se da nebudu izmišljavali toplu vodu sa alternativnom povješću u sadašnjem vremenu.

« Odgovori #103 : 13. Lipanj, 2013., 19:03 »
neka se vise usredotoce na stealth. uistinu ga ima sve manje i manje, fali mi onaj stealth iz AC II

« Odgovori #104 : 13. Lipanj, 2013., 19:17 »
Neka poprave stvari koje nevaljaju i većina će biti zadovoljna.

Dovraga, pa ja bih te odmah uzeo za game designera! :mrgreen:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9