cut
Ae istina. Sudio sam po jednoj od prvih scena, a kasnije vidio kako ostali likovi izgledaju.
Pogotovo kad dođe scena gdje Arno ima bradu.
Opet sudiš nakon sat vremena i onda češ jedan dan si dat vremena i proć igru i bit će 9/10 
Vjerovatno. xD
Nezz nisam naletio niti na jedan bug i meni ova verzija radi skroz dobro.
Nije fluidno kao niti jedan u serijalu, no nije da mi radi kao što ostali pišu po netu.
Tu i tamo frame drop, no svjedeno ne opravdavam tehničku i neispoliranu katastrofu. To si jedan AAA naslov stvarno nebi trebao dopuštati.
Nakon što sam bio u prvom danđenu, igra mi se drastično popravila.
Mogu priznat da je grafički stvarno pun pogodak i zato je neoprostivo da igra nije dobro optimizirana i da taj kod nije bolje napisan.
Tisuće NPC-a na ulicama stvarno impresivno izgleda, interijeri i eksterijeri također. One neravnine na ulicama i općenito teksture su izvanredne.
Paris je baš čudo, prelijep je i predivno prenešen u igru. Baš gledao jedan video uspredbe od IGN-a koliko je autentičan.
Side misije se zasada totalno razlikuju od prijašnjih i baš me zanima koliko dugo će to ići.
Likovi stvarno dobro izgledaju i dosta dobro je odrađen lip sync.
Nažalost htio sam ovo igrat s francuskim jezikom, no to će pričekat drugi prolaz.
Dosta mi je impresivno što ima toliko kuća i vila za pretražit.
Parkour je dosta uznapredovao. Jedino što mi se ne sviđaju oni skokovi u daljinu, predugački su pa dosta neprirodno izgleda.
Isto tako kastomizacija i promjena loadouta unutar gameplaya mi je također pravi pogodak. Zato što mogu unutar bitke promjeniti taktiku i odabrat oružje koje mi najviše paše.
Uvijek me živcirao taj njihov koncept kako upgradad sebe i oružja, ovo je puno brže i to pozdravljam.
Isto tako više nema glupih komentara na ulici gle ovog panja kak se penje ili onih kretena što su nas zaustavljali po ulici da im dodjelimo koji novčić.
Dojmovi su dosta dobri, ako zanemarim sve ono što ne valjda sa današnjom industrijom igara, Ubisoftom i njihovom politikom i realizacijom proizvoda koji bi trebali biti završeni.
Skroz razumijem ekipu koja biča oko toga svega. Ipak platit 60€ poluproizvod koji ti radi, odnosno varira između 20-40FPS, dok korisnik ima GPU od 600+€ je stvarno za svaku osudu.
Žalosno je vjerovatno da su igru odgodili i na godinu dana, da nebi previše uspijeli oko optimizacije i performansi, jer je problem očito u kodu, jer meni osobno niti jedna igra s aktualnom konfiguracijom nije radil kak spada.