Ja nezz jesam ja najsretniji igrač ovog AC ili šta.
Dosada imao samo jedan manji glitch koji je bio najnevažniji ikad u odnosu na ove koje viđam po netu.
Da imam iste frustracije kao ostali vjerovatno nebih ni igrao igru do krpanja.
Nego odigrao možda najbolju misiju u AC serijalu, makar je side misija, odnosno coop koju sam odlučio solo obaviti.
Najteža misija ikad valjda. Igrao sam ju sveukupno 4 sata sa ponavljanjima. Radi se o Party Palace misiji, gdje je cilj infilrtrirati se u ogromno imanje i ukrast zlato.
Isto tako što manje stealtha to manje novaca i nagrade dobijete na kraju. U zadnjem pokušaju sam uspio riješit sve da me nitko ne vidi i taj pokušaj je trajao točno 55 minuta.
Strašno nešto koliko je dobro napravljena ta misija i općenito kudikamo teže je riješavat tako komplicirane misije.

Naizgled je jednostavna. Krovovi su puni puškara, a postoje čini mi se dva prozora na koje se može infiltrirati na imanje.
Problem leži u tome što na oba prozora su čuvari, a tajming je presudan, jer često patrola sa ground levela pogleda prema prozorima, tako da sam morao biti vrlo brz.
Ovo je idealno za coop riješavanje, no postaje pravi izazov za solo misiju.
Ne ulazite u nju bez svih gadgeta koje možete imat na raspolaganju.
Mislim da je presudan i beserk i cherry bomb. Nevjerovatan posao na AI-u, odnosno savršeno posloženim neprijateljima na mapi.
Igra je ogromna, kada uzmemo kompleksnost samo ove side misije. Riješavanje iste maksimalnim stealthom rezultiralo je finom nagradom.

Imam 25 sati u igri i tek sam zagrebao površinu.
Oduševljen sam što više se smara sa posterima po gradu, skidanjem wanted nivoa.
Nakon toliko sati u igri još se nemogu načuditi koliko je Paris savršen.
Baš vrh vrhova.