osim što je dosadilo nakon tri ubojstva?
nastavci su rulali raznovrsnošću. one war machines misije za da vincija u brotherhoodu su bile zanimljive. raidanje grobnica onih, itd.
znam da je dosta toga bilo sporedni sadržaj, ali u nekim segmentima više je rulalo nego glavni quest.
pa nije bas dosadilo realno, svaki je lik kojeg si ubio je imao svoju pricu. istini za volju dosadili su sporedni kvestovi koji su vodili do njega, pogotovo ono retardirano skupljanje zastavica na vrijeme. AC2 je bolja igra sadrzajem i kvalitetom, ali u AC1 vise se osjecas kao asasin, medju ostalom i zbog razdoblja u kojem se igra odvija. altair>>>>ezio. i nikako ne mogu progurati da se ezio ljubaka po gradu, kupuje i ima drustveni zivot, da, to sve obogacuje igru u puno smisla, ali altair je ono ,elita

, hladnokrvni ubojica da izvrsava zadatke i na kraju donese ono krvavo pero kao dokaz, kuzis, jednostavno, osjecaj. a desmond, bolje da nije uopce ubacen niti u jedan AC...
jer po tom mogu napraviti AC i staviti u razdoblje ww2. i nazvati ga saboteur. AC mi je vise onako, krizari, misterije, razdoblje vjerskih ratova. mislim, to je meni subjektivno sve, nista ne kazem da ostalima nije bolji neki drugi AC