HCL.HR

Assassin's Creed III

• 522 Odgovora
  • 126587 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Assassin's Creed III
« Odgovori #210 : 05. Lipanj, 2012., 22:17 »
Nevjerujem.
Nema šanse.  :hiha:

« Odgovori #211 : 05. Lipanj, 2012., 22:22 »
Jedino ako su nešto mjenjali, ali rekli su kad su najavili AC3 da će bit zadnji pošto je igra bila zamišljena kao trilogija, a priča bi trebala završiti sa ovim nastavkom i to sam 90% da znam na koji način, ali ne i kako. :loludara: :loludara:

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #212 : 05. Lipanj, 2012., 22:30 »
Trilogija koja broji već četiri igre. Nema šanse da je ovo zadnje od Assassin's Creeda.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #213 : 05. Lipanj, 2012., 22:31 »
Igra nije zamišljena kao trilogija. Malo ridikulno s ozbirom da je ovo peta igra po redu.
Dokle god će igra biti isplativa Ubisoftu će izlazit, mogao si to naučit već. Koji serijal su ugasili? Forsiranje nekih (nepotrebnih) je pak druga rasprava.

« Odgovori #214 : 05. Lipanj, 2012., 22:40 »
Oni iz Ubisofta su još kad je izašo prvi AC rekli da će biti trilogija. Kad su najavili AC3 su rekli da će biti zadnji AC kao što su i rekli, a onda su još pojasnili da AC:B i AC:R spadaju pod drugi dio pa je to kao trilogija. Ali gledajte ja isto mislim da neće ovo bit zanji AC tj. nadam se jer obožavam AC, ali ako će se držat onoga što su rekli prije 6mj onda ovo je zadnji AC. Uglavnom sve ćemo saznati nakon što izađe AC3. ;)

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #215 : 05. Lipanj, 2012., 22:41 »
Već sad se sve zna.
Ko tebe informira.  :solidus: :wildboy:

« Odgovori #216 : 05. Lipanj, 2012., 22:43 »
Mene Ubisoft. :P I sljepo im vjerujem dok se ne pokaže drugačije, a to ćemo vidjet kad saznamo kako završava AC3. :)

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #217 : 05. Lipanj, 2012., 22:44 »
Igra nije zamišljena kao trilogija. Malo ridikulno s ozbirom da je ovo peta igra po redu.
Dokle god će igra biti isplativa Ubisoftu će izlazit, mogao si to naučit već. Koji serijal su ugasili? Forsiranje nekih (nepotrebnih) je pak druga rasprava.

Svaćaš ovo?

« Odgovori #218 : 05. Lipanj, 2012., 23:00 »
Gle ja sam ti sve napiso i pojasnio kako to UBISOFT govori. Ne ja nego UBISOFT. Jel ti to shvaćaš?
Da se mene pita ja bi da igra izlazi svake godine i što se mene tiče nemoraju ništa mjenjat osim mjesta radnje, misija i par novosti ubacit i to je to!

« Odgovori #219 : 06. Lipanj, 2012., 18:19 »
Malo se zahuktala rasprava,ali ja sam ziher da ovo nije ni blizu kraja AC-a... :piva:

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #220 : 07. Lipanj, 2012., 12:01 »
Ja i dalje ne vjerujem kako ljudi mogu padati na AC serijal kad postaje takvo govno.
Pogotovo ovaj trejler u kojm on pobija cijelu >>armiju<< i di neprijatelji relodaju pušku dva dana čekajući da ih naš assassin zakolje.
Patetično.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #221 : 07. Lipanj, 2012., 12:02 »
Naporan si s hejtanjem svega živoga.

« Odgovori #222 : 07. Lipanj, 2012., 13:22 »
Ja i dalje ne vjerujem kako ljudi mogu padati na AC serijal kad postaje takvo govno.
Pogotovo ovaj trejler u kojm on pobija cijelu >>armiju<< i di neprijatelji relodaju pušku dva dana čekajući da ih naš assassin zakolje.
Patetično.

Kad neznaš bolje šuti, ili bar čitaj što su ljudi prije tebe pisali! :bonk:

« Odgovori #223 : 07. Lipanj, 2012., 13:25 »
Patetično.
pajkec, ovo ce te opustit

imam velika ocekivanja od ove igre. nekako mi je glupo u trejleru, kao sto mnogi govore, to sto se zaleti na 100 njih i uspije ubit komandera. ali briga me za trejler, vazno da je igra dobra :)
« Zadnja izmjena: 07. Lipanj, 2012., 13:27 kmarkecGamer »

« Odgovori #224 : 07. Lipanj, 2012., 13:30 »
Dobro trailer je u tom djelu nerealan, to su ovako malo za publiku. :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9