Evo igram nekakvih pet sati i malo je reć koliko sam oduševljen. Mislim da ću se hvalospijeve sačuvat za ukupan dojam i in-depth review. Čak nisam toliko bio ni podlegao hype trainu ovih ljudi koji sada igraju, nego me nagovorio doktor da moram igrat i evo igram preko njegovog računa dok on spava ili radi xD. Strah me bilo te borbe, jer mi je izgledala užasno ovako na videu. No kada si u njoj, to je najveći napredak u ovom serijalu. Kompleksna, kompaktna intuitivna i odlično izgleda. Neću puno pričat o stvarima koje su me oduševile; to ostavljam za kasnije. Igru sam stavio na high detalje i lock na 30 FPS-a, jer bolje i uglađenije od ovoga nisam mogao. Uvijek stuttera prvih par minuta, a onda više nema problema. Valjda dok se sve učita i onda leti. Dobio sam full jaku želju uz ovo gledat neke filmove o Egiptu i toj kulturi, pa će se nać nešto da skroz uđem u taj setting. Zasada mi nejde kao doktoru što se tiče hvatanja screensa, valjda sam sa spuštanjem na high detalje puno izgubio na kvaliteti prikaza kod hvatanja tako kvalitetnih slika u photomodeu. Vidim si zagarantiranih 100 sati u igri.