Screenshot kolekcija - sladite oči:
http://imgur.com/a/W9h0p#MeUqfE9Grad je predivan, nenormalno gust i detaljan.
Sam auto je težak 160 mb, povećali su poligon count u apsolutno svemu. Navodno da likovi imaju višestruko više poligona nego sam okoliš Arkham Asyluma. Mislim da je iz screenshota očito da je riječ o maksimalno modificiranom U3 pokretaču. Izgledat će bolje od Arkham Cityja i Originsa, ali neće baš pomicati granice. Logično je, zato što su morali zadržati vizualni stil i dizajn u duhu ostatka serijala. Također, smatram da će Arkham Knight koji po svemu sudeći izgleda odlično, biti savršeno optimiziran, a to je na kraju dana najvažnije kada je riječ o dinamičnoj igri s otvorenim svijetom.

Evo ga i novi lik iskrojen samo za Arkham Knight - po njemu je i dobila igra ime:

Postoji mnogo teorija o njegovom identitetu - od kloniranja Jokera i križanja njegovog DNA s Bruce Waynom (pošto je u AC DLC-u bilo posvuda natpisa Cadmus) pa sve do Jasona Todda i Husha. Osobno mislim da neće biti ništa tako očito, ali riječ je o liku s kojim smo se već susreli. Oko njega će se vrtiti taj veliki PLOT TWIST. :)
Inače, za one koji ne znaju, Jason Todd je bio drugi Robin. Pod nesretnim okolnostima pao je u ruke Jokera koji ga je zatim isprebijao do smrti - poznato kao The Death in the Family. U principu, nitko ga nije volio kao lika i narod koji je pratio Batman stripove u to vrijeme je izglasao da ga se ubije. Naravno, Ras al Ghul ga je zatim oživio u jednom od njegovih Lazarus jezera koje ste imali prilike vidjeti u Cityju. Jason se vratio poremečen, ali zapravo se ispostavilo da je to dio njegovog karaktera oduvijek. U principu, uvijek je bio arogantan i problematičan, a njegov odnos s Batmanom je odnos sina koji ne može doseći očevu razinu. Nikada zapravo nije bio posebno talentiran, ne kao Dick Grayson ilitiga prvi Robin. Jason je razvio komplekse i veliku mržnju prema Bat obitelji, krivio je Brucea za svoju smrt i nikada mu nije oprostio što je ostavio Jokera na životu.
U nedavnom serijalu stripova u kojem je Bruce navodno mrtav, Jason i Dick se bore za Batmanov plašt. Jason nosi posebno odijelo, koristi pištolje i ubija negativce. Prozvao se boljim Batmanom nego što je Bruce ikada bio zato što je on uistinu "rješavao" problem grada. Naravno, ispostavilo se da su mu metode katastrofalno utjecale na grad, a borbu protiv Nightwinga tj. Dicka je izgubio. Ovako je on u principu izgledao u stripu, što je dosta blizu slici s screenshota.

Evo i mala usporedba likova - Two-Face iz AC vs AK, mislim da je napredak očit: