HCL.HR

Battlefield 4

• 340 Odgovora
  • 125519 Hitova
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #285 : 02. Rujan, 2014., 13:35 »
mene zanima da li je battlefield 4 na ps3 isto ko i medium na pc-u ili low ili nešto drugo??

medium

« Odgovori #286 : 04. Listopad, 2014., 15:03 »
Pozdrav ljudi!
Otvorili smo HR server, pa ako ima voljnih za napucavanje s lokalnom ekipom, upadajte! \:D/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/bea79fa4-211e-4dfd-81c6-91408e125fab/Gerijatrija-Noob-friendly-No-rules-Fair-admins/

Have fun and good luck!

« Odgovori #287 : 07. Studeni, 2014., 15:16 »
Evo koga zanima 168 h:P8) besplatnog B4.. vise na linku ispod
http://appygamer.mobilesrepublic.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=3&articleid=31490950

Sent from my S5 using Tapatalk

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #288 : 08. Studeni, 2014., 16:37 »
Igram malo kampanju opet.
Neznam dal je to do izvrsnog Advance Warfigtera, no sada mi je kampanja još gora nego prije.
Toliko bugova i nedovršenosti da je to strašno. Likovi i priča su živi horor.

COD je ove godine SP odradio stvarno tehnički impresivno i sa stilom.
Ovdje mi je jedino genijalan osjećaj pucanja i manipuliranje rate of fireom. Plus zvukovi kao i u BF3 su jednostavno savršenstvo.
Prisilit ću se završit kampanju kad je već besplatna ovaj tjedan i više vjerovatno nikad neću igru pokrenut.

BF3 kampanja mi je daleko bolja i uzbudljivija. Tamo se čak ne sjećam da sam imao nekakvih ozbiljnijih bugova.
Uglavnom MP dijelom sam razočaran i to jako. BF3 mi je tu puno bolje legao.

Tu je previše problema s tehničke strane i nemogu se natjerat da dalje probavam.
Do kraja kampanje bi sigurno možda i još srušio ocijenu igre, no dajem joj tek šesticu zbog savršene audiovizualne prezentacije.
To mi jedino ovdje valja.

Battlefield 4 problem
« Odgovori #289 : 09. Studeni, 2014., 14:08 »
Ovako, budući da je BF4 na Originu na Game Time, instaliram ga noćas, jutros stavim grafiku na medium i upalim MP da igram.I sad se ingame svako malo pojavi lag (cca svakih 10 s). Rekoh dobro, smanjim postavke na low i opet pokrenem i opet ista stvar. Odem provjerit hoće li biti isto i u SP, i vidi čuda, hoće. U MP frameovi budu iznad 60 na low, a iznad 40 na medium i onda se svakih 10 s spuste na 0 i tako bude pola sekunde i vrati se onda opet na iznad 40/60. Isto tako i u SP. E, sad me zanima je li to do mog PC-ja, internet veze ili do igrice. Kontam si da je najmanje do PC-ja jer se lag pojavi i kad stojim na mjestu i kad se mičem. Specifikacije PC (laptop): Intel Pentium 2020M @ 2.40 GHz, 4 GB RAM, nVidia GeForce GT 740M 2 GB, Windows 8.1. Brzina interneta je 12~16 Mbps. I znam da da su specsi ispod minimuma, ali svejedno mogu pokrenit igru. Ako netko zna u čemu je problem, bio bih jako zahvalan da mi pomogne da iskoristim ovih preostalih 6 besplatnih dana.

*

PhSxX!

• 728
  • You see
Odg: Battlefield 4 problem
« Odgovori #290 : 09. Studeni, 2014., 15:35 »
Do PCa ti je, pogotovo jer je to laptop...

Odg: Battlefield 4 problem
« Odgovori #291 : 10. Studeni, 2014., 00:08 »
na svakom laptopu laga bf4 mani se laptopa. kupi racunar.

« Odgovori #292 : 08. Prosinac, 2014., 00:27 »
Pozz ljudi, nov sam sto se tice igranja battlefielda pa me zanima samo ako mi mozete odgocoriti na jedno,vjerojatno vama glupo pitanje,ali me ful zanima. Ako kupim battlefield 4 final stand sto je kao prosirenje koliko sam shvatio,dobivam nove mape,oruzja i tako,dali je to kao sasvim novi battelfield,tj dali onda imam samo te mape iz te igrice ili imam i one iz original battelfielda,tj onog prvog bez tih prosirenja tih ostalih stvari,dali mogu igrat s ljudima koji nemaju ta prosirenja,tj samo one prvobitne mape?

« Odgovori #293 : 08. Prosinac, 2014., 06:06 »
Moras prvo kupit obican bf kako si ga ti nazvo original a poslije mozem kupovat ekspazije. Npr ako kupis samo final stand nece ti radit ili bilo koji drugi dlc, a ispalti ti se sad kupit za neki 350kn cca na originu bf premium tako bis dobio igru i sve dlc-ove plus jos neke sitne prednosti kao premium clan

« Odgovori #294 : 08. Prosinac, 2014., 11:35 »
Ok,hvala puno ;)

« Odgovori #295 : 13. Prosinac, 2014., 04:07 »
Postoje hrvatski serveri?

« Odgovori #296 : 20. Veljača, 2015., 16:09 »
Jeli ima iko HRV klan za ps3?

*

kEEp1337

• *
  • 58
  • Hey, let's go bowling !
Battlefield 4 problem sa jezikom u igri.
« Odgovori #297 : 18. Ožujak, 2015., 16:09 »
Nedavno sam kupio bf4 na originu , da odigram multiplayer a i singleplayera , i kada sam kupio igru i poceo da je skidam izaslo mi je koji jezik odabrati , i u ponudjenim opcijama bilo je samo Poljski i Ruski jezik , nigdje Engleskog ili nekog drugog jezika nije bilo , kontam , hajde nema veze , nacicu na internetu language download za bf4 i popravicu , danas sam instalirao igru , pokrenuo je i sve ide bez problem i mp i sp , ali je problem taj jezik , na ruskom mi je i to mi bas smeta , nasao sam na netu engleski jezik za bf4 , i te fajlove stavim u bf4 a ruski jezik izbrisem , i sada kada hocu da pokrenem igra nece , zapadnem na onome loading screenu , ali kad izbrisem engleski jezik , i vratim ruske fajlove u bf4 , ne zaglavim na tom loading screenu nego mi nakon 2-3 sekunde odma me pusti u igru , a sa engleskim jezikom cekao sam po 5 minuta i nista , i dalje to cekanje.....Da li je neko imao slicnih iskustava za ovime i zna li ko kako da se rijesim ruskog jezika
« Zadnja izmjena: 18. Ožujak, 2015., 16:18 kEEp1337 »

*

Hrv4tin4

• Gost
Odg: Battlefield 4 problem sa jezikom u igri.
« Odgovori #298 : 18. Ožujak, 2015., 16:33 »
Kupio si baš od Origina ili si kupio key za Origin?

Vjerojatno dok si kupovao regija ti je bila podešena za istočnu Europu ili ako si kupovao key za Origin kupio si Rusku verziju koja je jeftinija

*

kEEp1337

• *
  • 58
  • Hey, let's go bowling !
Odg: Battlefield 4 problem sa jezikom u igri.
« Odgovori #299 : 18. Ožujak, 2015., 16:53 »
Ne znam stvarno da li je ruska verzija ili ne , uglavnom zaglavio sam na ruskom jeziku , i evo mucim se po internetu vec 2 sata da nadjem kakvo rjesenje za to i ne mogu da nadjem , trazio sam po youtubeu , i nasao jedan video i svi pisu u komentarima tog videa da i njima kad instaliraju taj jezik da im zaglavi na loading screenu.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9