HCL.HR

Call Of Duty: Modern Warfare 2

• 488 Odgovora
  • 124496 Hitova
*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
Odg: Modern Warfare 2
« Odgovori #270 : 06. Studeni, 2009., 15:07 »

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #271 : 06. Studeni, 2009., 15:13 »
LOL kolko nabrijavanja na 3 sata igranja.

Ko kupi igru, svaka mu čast.  :thumbs:

Već se vidim kak skidam igru, instaliram, igram 1 dan, 2 maksimalno i uninstaliram.

« Odgovori #272 : 06. Studeni, 2009., 15:33 »
u čemu je mrtvi problem s tim  :wildboy:

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #273 : 06. Studeni, 2009., 15:34 »
Želim par sati više igre. Wtf  :wildboy:

« Odgovori #274 : 06. Studeni, 2009., 15:37 »
zašto, onda bi bila monotona. totalno paše da je kratka i onak....eksplozivna. neznam koji da pridjev upotrijebim  :wildboy:

i onak, skinut ćeš je s neta. kk bičaš  :wildboy:

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #275 : 06. Studeni, 2009., 15:40 »

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #276 : 09. Studeni, 2009., 13:08 »
11 GB za trosatnu kampanju  :wildboy:

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #277 : 09. Studeni, 2009., 13:45 »
11 GB za trosatnu kampanju  :wildboy:
Dobro odvuče se malo kad igras na veteran (a ja bi da ima jos teze od veteran, ono one shot one kill, a cod4 mi je bio prelagan na veteran).

« Odgovori #278 : 09. Studeni, 2009., 15:41 »
Meni nije jasno dali je to neko preseravanje ili sam ja noobčina kojem jedinom nije lagano igrati na Veteran COD ili Top player PES  :(

Dali je tko skinuo jedan od pecto miliona codova koji kruže netom?

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #279 : 09. Studeni, 2009., 16:14 »
Meni nije jasno dali je to neko preseravanje ili sam ja noobčina kojem jedinom nije lagano igrati na Veteran COD ili Top player PES  :(

Dali je tko skinuo jedan od pecto miliona codova koji kruže netom?
Nebudi smjesan, COD na veteran je laksi od GRAW/OPF2 na Easy.
I mene zanima isto, torentasi da li ste probali vec?

« Odgovori #280 : 09. Studeni, 2009., 16:15 »
Vjerojatno preseravanje. ;D

Mislim, tko god je igrao MW se sjeća one misije gdje je na kraju narednik ozlijeđen pa se branite u onom napuštenom lunaparku i čekate helikopter. A protivnici samo nadiru.

Uglavnom, ako i jesi prešao na Veteran, to ti sigurno nije bilo LAGANO.
Možeš ti imat savršen aim i štajaznam, al jednostavno je previše protivnika, ti nemaš nikakvu pomoć i osim aima potrebno je i taktiziranje, a i dobra doza sreće. Bar na Veteran.

*

konjina

• 1034
« Odgovori #281 : 09. Studeni, 2009., 16:32 »
ta snajperska misija mi je valjda najbolja misija ikad napravljena za neki FPS.  :approve

al problem kod coda je što uvijek znaš od kuda će ti doć neprijatelj. tako da, kolko god teška misija bila, ankon par pokušaja ju prođeš bez problema jer doslovno znaš od kuda će ti doletit likovi

« Odgovori #282 : 09. Studeni, 2009., 16:42 »
Pa znaš i ovdje, dolaze sprijeda i lijevo iz helikoptera. Al opet, kolko god ti točno znao kad će ti gdje doći, jednostavno ih je previše da bi ih stigao sve ubiti a da ti se ne približe. A kad ti se njih dvoje-troje približi, u govnima si praktički. Moraš se izvlačit. ;D

*

--HS--

• 875
  • :tired:
« Odgovori #283 : 09. Studeni, 2009., 17:19 »
11.5 GB za pc ..

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #284 : 09. Studeni, 2009., 17:30 »
Vjerojatno preseravanje. ;D

Mislim, tko god je igrao MW se sjeća one misije gdje je na kraju narednik ozlijeđen pa se branite u onom napuštenom lunaparku i čekate helikopter. A protivnici samo nadiru.

Uglavnom, ako i jesi prešao na Veteran, to ti sigurno nije bilo LAGANO.
Možeš ti imat savršen aim i štajaznam, al jednostavno je previše protivnika, ti nemaš nikakvu pomoć i osim aima potrebno je i taktiziranje, a i dobra doza sreće. Bar na Veteran.
Ajmo ovako. Uzmes kalas prije nego sto dodes na to podrucje. I kad ti MacMilian kaze da postavis cyclamore postavi ih na  pravo mjesto oko macmiliana. I kada pocmu dolazit samo odes s desne strane pored zgrade i tu idu ko muhe bez glave i samo ih kokas. Bio bug ili ne, meni je to iz prve poslo za rukom.
Najteza misija je predzadnja, kada trebas unutar 6 ili 7min uploadat podatke nekakve, tu ih ima ko rusa, samo naprjed jurisaju.
To što si ti low pa se neznas snac po prostoru i postavit se nije moj problem, vec tvoj.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9