HCL.HR

Call Of Duty: Modern Warfare 2

• 488 Odgovora
  • 124070 Hitova
Odg: Modern Warfare 2
« Odgovori #285 : 09. Studeni, 2009., 17:41 »
Zaboravio si " ;) pozz".

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #286 : 09. Studeni, 2009., 17:42 »
Zaboravio si " ;) pozz".
počivaj u miru bozijem :D

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #287 : 09. Studeni, 2009., 17:45 »
samo znam da cod2, ona misija s amerima, predzadnja mislim, gdje moraš branit ono brdo neko... jedva sam prošao i na regular. uz pecto reloadanja.

« Odgovori #288 : 09. Studeni, 2009., 17:46 »
To što si ti low pa se neznas snac po prostoru i postavit se nije moj problem, vec tvoj.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #289 : 09. Studeni, 2009., 17:47 »
samo znam da cod2, ona misija s amerima, predzadnja mislim, gdje moraš branit ono brdo neko... jedva sam prošao i na regular. uz pecto reloadanja.
Istina. COD1 na veteran je isto sto i na hardrend, al bez health packova. COD4, COD5 su vrlo lagane igre, jedino sto u cod4 nisam uspio da odradim mile high club (gratis misija), jer nemos rushat a 2 metka mrtav.
A i kad igrate na jacim tezinama vidi se kako ai sucka i kako je previse skriptiran.

« Odgovori #290 : 09. Studeni, 2009., 18:02 »
Neznam, igrao sam MW na veteran i nisam odigrao do kraja jer sam prevuše puta prejako popizdio  :( Zato što mi je stvarno bilo preteško. Da se preći, nije ništa nepremostivo, ali da je prelagano to neznam kakav moraš geek biti za takav osječaj tokom igre na veteran.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #291 : 09. Studeni, 2009., 18:04 »
Neznam, igrao sam MW na veteran i nisam odigrao do kraja jer sam prevuše puta prejako popizdio  :( Zato što mi je stvarno bilo preteško. Da se preći, nije ništa nepremostivo, ali da je prelagano to neznam kakav moraš geek biti za takav osječaj tokom igre na veteran.
Onda ako je cod4 vet. tezak ja sam pro :D

« Odgovori #292 : 09. Studeni, 2009., 19:09 »
igra je odlična na kom god nivou težine je igrali.
meni lično igra godine

« Odgovori #293 : 10. Studeni, 2009., 03:22 »

jel jebeš šta na taj račun?

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #294 : 10. Studeni, 2009., 08:33 »

jel jebeš šta na taj račun?
da alyx

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #295 : 10. Studeni, 2009., 12:13 »
Vjerojatno preseravanje. ;D

Mislim, tko god je igrao MW se sjeća one misije gdje je na kraju narednik ozlijeđen pa se branite u onom napuštenom lunaparku i čekate helikopter. A protivnici samo nadiru.

Uglavnom, ako i jesi prešao na Veteran, to ti sigurno nije bilo LAGANO.
Možeš ti imat savršen aim i štajaznam, al jednostavno je previše protivnika, ti nemaš nikakvu pomoć i osim aima potrebno je i taktiziranje, a i dobra doza sreće. Bar na Veteran.
Ajmo ovako. Uzmes kalas prije nego sto dodes na to podrucje. I kad ti MacMilian kaze da postavis cyclamore postavi ih na  pravo mjesto oko macmiliana. I kada pocmu dolazit samo odes s desne strane pored zgrade i tu idu ko muhe bez glave i samo ih kokas. Bio bug ili ne, meni je to iz prve poslo za rukom.
Tako sam i ja probavao na sve moguće naćine i uspio bi preživit do kraja al onda se nisam više mogo vratit po njega jer bi ga previše njih opkolilo. ALI pošto sam ja pro kemper :hiha: otkrio sam ovaj uberkul lagani način za prelazak te misije.

Znači ostaviš Milana na brdašcu di treba i sakriješ se u prvu onu malu kiosk kućicu. (onu najbližu njemu). I sad ima finta, u kućici se treba dat skroz uz zid, što dalje od ulaza i čučnuti jer inače vas granata ubije. Oni će samo dolazit i bacat beskonačno granata a vi samo stojite kraj ulaza i kad pokoja granata doleti u kućicu brzo je izbacite van i tako sve dok ne dođe heli. Nakon što dođe heli samo se zaletite par koraka iznad po Milana i brzo s njim u heli, vaši vojnici će provajdat kaver. Jedino treba malo tajming kod izlaženja pogodit da vas baš tad granata ne zakači. I to je to, bez borbe i skoro bez ijednog ubijenog rusa se pređe misija.  Isprobano i odigrano na svim težinama.  ;) pozz

« Odgovori #296 : 10. Studeni, 2009., 12:15 »
 :ave: :ave: :ave:

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D

*

Repyh

• **
  • 364
« Odgovori #298 : 10. Studeni, 2009., 17:12 »
igra je odlična na kom god nivou težine je igrali.
meni lično igra godine

Znaci igra gdje je SP nekih 5 sati ti moze uci u kategoriju igra godine?You disappoint me son.

« Odgovori #299 : 10. Studeni, 2009., 17:17 »
prestani ono ;(
« Zadnja izmjena: 10. Studeni, 2009., 18:17 mr_solidus »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9