HCL.HR

Call Of Duty: Modern Warfare 2

• 488 Odgovora
  • 124301 Hitova
*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
Odg: Modern Warfare 2
« Odgovori #360 : 15. Studeni, 2009., 20:11 »
O jebote.  :ave: :ave: :ave:

mw 2 multiplayer
« Odgovori #361 : 15. Studeni, 2009., 20:48 »
evo ja sam kupio original igru modern warfare 2 i htio bi igrati multiplayer ali mi se pojavi conecting to IWNet i to stoji i ne mrda. ako netko zna u čemu je problem neki mi objasni.
imam bežični internet od 54 Mbps

*

Deadwalker

• 2430
  • All the pieces matter
    • HCL
Odg: mw 2 multiplayer
« Odgovori #362 : 15. Studeni, 2009., 20:49 »
Nema veze dal ti je bezicni ili ne. Uglavnom, provjeri si da li ti firewall ima u exception listi MW2 ;)

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #363 : 15. Studeni, 2009., 21:04 »
Pa nemoj srat ono, al ako se znalo već ranije po upisima da traje 5 sati, ako se zna da video od lauša traje 8 minuta, u kojem praktički sve vidiš, normalno da mu je totalno spojlalo igru i da nije imao takav efekt... Ja isto nabavljam igru, praktički nakon recenzije, ali one pismene, nikad video recenzije...

« Odgovori #364 : 15. Studeni, 2009., 21:06 »
Sad oćeš reć da ako je igra kratka, nije moguće napravit rivju koji ne spojla igru?  :tired:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #365 : 15. Studeni, 2009., 21:07 »
Pa moguće je, ali je i to teško, ali ova fakat previše otkirva i da totalno mi je krivo kaj sam neke stvari ranije vidio prije nego probao, pogotovo misija cliffhanger  :wildboy:

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #366 : 15. Studeni, 2009., 21:34 »
inače ne bi stao u obranu Laušu jer je recenzija loša, ali kod modern warfare 2 je takav slučaj da se gotovo sve moglo već vidjet u trailerima. onak, od 18 misija barem njih deset je bilo prikazano u ovom ili onom traileru, manje ili više. tak da je sve već ionako bilo spoilano i prije recenzija.

« Odgovori #367 : 15. Studeni, 2009., 21:42 »
Jej, super logika. Ne gledamo svi sve trejlere. I to možda upravo zbog tog spoilanja.

Od video recenzije bar ne očekujem spoilanje nikakvo.  :wildboy:

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #368 : 15. Studeni, 2009., 21:49 »

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #369 : 15. Studeni, 2009., 22:04 »
Ne znam. Cudno je to, traileri i recenzije.

Upravo skuzio da trailere za blockbuster naslove ala MW2 ne gledam uopce vec duze vrijeme.
Naime, u svom tom hypeu da ljude nabriju na igru, prikazu ju gotovo cijelu. Tuzno mi je to.

Jedan od primjera bi mi bili Final Fantasy igre. Jebo me pas, znao sam sve o likovima i odnosima izmedu njih prije nego sam uopce pipnuo igru. Ujebalo dozivljaj.

MW2 iskreno i ne dozivljavam kao igru sa intenzivnom pricom. Ono, ne kuzim ni sto je ljudima bilo toliko kulno ni u prvom nastavku. Genericka terorist vs vojnici prica i sto vec ne. Kulna mi bila akcija i tako to.
Cuo danas negdje opis tipa igara poput MW2. Explosion fantasy. Mislim da naziv odgovara.

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #370 : 15. Studeni, 2009., 22:43 »
Jej, super logika. Ne gledamo svi sve trejlere. I to možda upravo zbog tog spoilanja.

Od video recenzije bar ne očekujem spoilanje nikakvo.  :wildboy:

Upravo to, ovdje je bilo baš izgovorenih stvari koje se nisu trebale naći u recenziji. Neke dijelove iz njegove recenzije nisam imao prilike saznati iz trailera jer jednostavno nisu prikazene u njima. Slažem se i sa Yuriem koji dobro kaže da promotivne kampanje kroz trailere u NEKIM igrama znaju podosta uništiti doživljaj igranja jer previše otrkiju, jednostavno izbace previše raznoraznih trailera pa je to neminovno, no mislim da u MW2 i nije bio takav slučaj, traileri su bili pametno složeni i da bi saznao neke konkretnije detalje morao si čitati razne previewe, tražiti neke dodatne gameplay videe itd. I i dalje bi imaju dobar filing dok igraš jer bi ti neke stvari bile nepoznate... Iz službenih trailera je dosta toga ostalo nedorečeno, što je naravno pozitivno.

Suma sumarum, Lauš prokletniče :(

*

--HS--

• 875
  • :tired:

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #372 : 16. Studeni, 2009., 11:02 »
i nije bilo previše trailera za mw2 svega dva ili tri, ali je kampanja jako kratka tako da je moralo doći do spoilanja. kad sam krenuo igrat, bilo je onak:

kul ovo je misija iz onog trailera.
pa vidi još jedna, al barem ću vozit snowmobil
i ova isto.
bokte i ovo su prikazali.
ukurac jel ima nešto što već nisam vidio.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #373 : 16. Studeni, 2009., 12:08 »
ukurac jel ima nešto što već nisam vidio.
Ima, kraj :D

*

Repyh

• **
  • 364
Odg: mw 2 multiplayer
« Odgovori #374 : 16. Studeni, 2009., 13:01 »
evo ja sam kupio original igru modern warfare 2 i htio bi igrati multiplayer ali mi se pojavi conecting to IWNet i to stoji i ne mrda. ako netko zna u čemu je problem neki mi objasni.
imam bežični internet od 54 Mbps

Prvi problem je sto si kupio to govno anyway GL with fixing it.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9