HCL.HR

Call Of Duty: Modern Warfare 2

• 488 Odgovora
  • 124167 Hitova
*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
Odg: Modern Warfare 2
« Odgovori #405 : 20. Studeni, 2009., 16:45 »
lagana je dosta.

bullshit. misija u de jaineiru je jedna od najtežih cod misija, ako ne i među najtežim misijama uopće.
i kasnije kad bježiš do helikoptera tamo pri kraju s ghostom, ne može bit lagano da ga jebeš.

« Odgovori #406 : 20. Studeni, 2009., 16:46 »
Možda tebi, ali on je pro  ;) pozz.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #407 : 20. Studeni, 2009., 17:03 »
lagana je dosta.

bullshit. misija u de jaineiru je jedna od najtežih cod misija, ako ne i među najtežim misijama uopće.
i kasnije kad bježiš do helikoptera tamo pri kraju s ghostom, ne može bit lagano da ga jebeš.
2 act 3 misija, nisam jos dosao dotlen, mada sumnjam da ce bit tesko. OP:DR je tezi puno, jos pogotovo nema nikakvog sejva.

« Odgovori #408 : 21. Studeni, 2009., 01:21 »
lol, nisam ni taka sp još  ;) jel napet kako se priča?

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #409 : 21. Studeni, 2009., 07:44 »
lol, nisam ni taka sp još  ;) jel napet kako se priča?
vrlo, extra mi je ono s priceom po prvi puta.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #410 : 21. Studeni, 2009., 09:53 »
Eto zavrsih i ja Modern Warfare 2. Ukupni dojam je odličan. Presao sam cjelu na veteran, te 1440x900 extra i sve on bez aa. Graficki igra je solidna, negdje izgleda osrednje negdje zalosno (teren, teksture na nekim djelivoima, poput kamena, vidljivi prelazi izmedu objekata, modeli likova..), kao posljedica toga je malena zahtjevnost.
Priča i gameplay su vrlo dobri, fizika i zvuk pusaka su puno promjenjeni u odnosu na COD4, fizikalni engine je bolji, moguce je razjenit sa granatama i metcima neke objekte (male kutijce, kaslune i sl.). MP nisam proba, SP je vrlo, vrlo solidan. Ipak malo losij od COD4 po atmosferi.

*

konjina

• 1034
« Odgovori #411 : 21. Studeni, 2009., 10:15 »
Graficki igra je solidna, negdje izgleda osrednje negdje zalosno (teren, teksture na nekim djelivoima, poput kamena, vidljivi prelazi izmedu objekata, modeli likova..)

kaj ti briješ  :tired:  :tired:
jel, ti si igrao barem jedno 50 igara koje imaju bolju grafiku od ove pa ti je ova srednje žalosna. :tired: :tired: :tired:

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #412 : 21. Studeni, 2009., 10:18 »
Graficki igra je solidna, negdje izgleda osrednje negdje zalosno (teren, teksture na nekim djelivoima, poput kamena, vidljivi prelazi izmedu objekata, modeli likova..)

kaj ti briješ  :tired:  :tired:
jel, ti si igrao barem jedno 50 igara koje imaju bolju grafiku od ove pa ti je ova srednje žalosna. :tired: :tired: :tired:

Pogledaj vodu, pogledaj modele likova, (njihovo lice), teren/pod je obicna normal mapa... Engine je vidno zastario samo je premazan shaderima pa su efekti dobri.

*

konjina

• 1034
« Odgovori #413 : 21. Studeni, 2009., 10:35 »
pa dobro, nabroji mi onda tu ogromnu masu igara koje imaju bolju grafiku od ove.
kolko god da je ovo šta si ti rekao točno, ovo je i dalje igra koja je, što se tiče grafike, u top 5 pucačina valjda ikad.
ali ti si prefekcionist, pa tvoje istančano oko pati i na najsitnije detalje što je dovoljno da po tvom standardu ova igra ima srednje žalosnu grafiku.  :tired:

grafika možda nije perfektna, ali je u najmanju ruku dobra.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #414 : 21. Studeni, 2009., 10:42 »
pa dobro, nabroji mi onda tu ogromnu masu igara koje imaju bolju grafiku od ove.
kolko god da je ovo šta si ti rekao točno, ovo je i dalje igra koja je, što se tiče grafike, u top 5 pucačina valjda ikad.
ali ti si prefekcionist, pa tvoje istančano oko pati i na najsitnije detalje što je dovoljno da po tvom standardu ova igra ima srednje žalosnu grafiku.  :tired:

grafika možda nije perfektna, ali je u najmanju ruku dobra.
Igra izgleda osrednje, nije lose. Ali da izgleda odlično - definitivno ne. Sjene su obične shadows mapping (nema promjene volumena), i kao sto sam vec naveo teren, modeli likova, voda. Mada je osvjetljenje bolje neg u COD4, sada nebljesti sve na sve strane sa zlatnog ak-47, collision detection je isto nesto bolji,  i to je to. 3/5 bih dao za grafiku. Ako se ti neslazes s menom, to nije moj problem, vec tvoj.
5 igara koje ljepše izgledaju? OK. Crysis, Crysis Warhead, Far Cry 2, Bioshock, čak i Call of Juarez Bound in blood izgleda ljepše, kao i 70% drugih UT3 based igara.
Meni i HL2;EP2 izgleda bolje od MW2.
« Zadnja izmjena: 21. Studeni, 2009., 10:46 Tola »

*

konjina

• 1034
« Odgovori #415 : 21. Studeni, 2009., 11:00 »
a sad bi reko nešto za far cry 2 i bioshock al neću. neda mi se nabrajt njihove grafičke propuste.
i da, naravno da se ne slažem s TEBOM jer je ovo dobra grafika, nikako osrednja. ustvari, u odnosu na COD4, grafika je i jedina konkretna stvar po čemu je ova igra bolja.

*

--HS--

• 875
  • :tired:
« Odgovori #416 : 21. Studeni, 2009., 11:05 »
War in Iraq

tola sjene su malo lose,shaderi isto, a collision detection je u krajnju ruku zajeban,  je tak ?  :hiha2:
Obama moglo je to i bolje  :thumbs:
« Zadnja izmjena: 21. Studeni, 2009., 11:15 --HS-- »

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #417 : 21. Studeni, 2009., 11:09 »
War in Iraq

(Klikni za pregled slike.)

tola sjene su malo lose,shaderi isto, a collision detection je u krajnju ruku zajevan,  je tak ?  :hiha2:
Obama moglo je to i bolje  :thumbs:
a lol
odkud ti ova slika?
ja u igri nisam naletio ni na takvo sto.

*

konjina

• 1034
« Odgovori #418 : 21. Studeni, 2009., 11:11 »

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #419 : 21. Studeni, 2009., 11:22 »
Bolje i prastari HL2 izgleda.
Nemogu vise slika stavit od MW2 jer mi svaka prelazi 1MB.
« Zadnja izmjena: 21. Studeni, 2009., 11:29 Tola »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9