Podjeljenog sam mišljenja nakon prelaska kampanje za točno 5 sati. Pa idem spomenuti ono čime sam zadvoljan prvo. Oružja i zvukovi istih su fenomenalni. Osjeća se od kud dolaze i iz čega dolaze, te su naprosto prelijepa. Igra ima wow trenutaka na pretek, ali je žalosno da su ti trenuci u sjeni prastarog i zastarjelog engina. Grafika mi se čini lošijom od prva dva MW-a, neznam dal sam subjektivan, ali tamo su mi bilo nemjerljivo bolje palete boja, nekako oštrije teksture i sve nekako uglađenije i ispoliranije.
Ista stvar je i sa misijama. Kod prvog MW-a igra mi nije imala niti jednu manu, pa tako niti jednu lošu misiju. Dok je se kod drugog MW-a to sve nekako razvodnilo, ali opet vrlo bliže svome predhodniku po ugođaju nekom. Dok tu imam osječaj da su htijeli u igru ubacit sve moguće lokacije koje su se sjetili pa su napravili bućkuriš koji sve zadovoljava. Ono što me užasno nervira jest da nisam uopće uživao u igri iako ima vrhunskih trenutaka, a taj osjećaj mi najviše kvari ta brzina svega, od totalnog kaosa, koji se događa svakih 6 sekundi, do toliko neprijatelja da imam osjećaj kao da igram Serious Sama FE.
Da nebi puno toga negativnog rekao, moram pohvalit likove, koji daju poseban šarm tom Modern Warfare-u. Jako mi se sviđaju stealth misije, ali opet nisu ni do koljena misijama iz prvog, pa čak i drugog MW-a. Najviše me oduševila zadnja misija, odlična ideja i spektakularan kraj. Dotakao bi se još samo prve slike, na kojoj se vidi da sam igru prešao za točno u minutu 5 sati. Imao sam osjećaj kao da igram dosta duže, jer sam igrao na tri dana i osjećaj kaosa mi malo produljio igru. Sve više od tih 5 sati bi bilo silovanje i prejerivanje. Za neki realan i zaključan dojam, odigrat ću još jednom igru, ovak isprva ni sam neznam je li me zadovoljila ili ne.