HCL.HR

Call Of Duty: Modern Warfare 3

• 124 Odgovora
  • 38264 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Call Of Duty: Modern Warfare 3
« Odgovori #15 : 16. Studeni, 2011., 01:53 »

Podjeljenog sam mišljenja nakon prelaska kampanje za točno 5 sati. Pa idem spomenuti ono čime sam zadvoljan prvo. Oružja i zvukovi istih su fenomenalni. Osjeća se od kud dolaze i iz čega dolaze, te su naprosto prelijepa. Igra ima wow trenutaka na pretek, ali je žalosno da su ti trenuci u sjeni prastarog i zastarjelog engina. Grafika mi se čini lošijom od prva dva MW-a, neznam dal sam subjektivan, ali tamo su mi bilo nemjerljivo bolje palete boja, nekako oštrije teksture i sve nekako uglađenije i ispoliranije.

Ista stvar je i sa misijama. Kod prvog MW-a igra mi nije imala niti jednu manu, pa tako niti jednu lošu misiju. Dok je se kod drugog MW-a to sve nekako razvodnilo, ali opet vrlo bliže svome predhodniku po ugođaju nekom. Dok tu imam osječaj da su htijeli u igru ubacit sve moguće lokacije koje su se sjetili pa su napravili bućkuriš koji sve zadovoljava. Ono što me užasno nervira jest da nisam uopće uživao u igri iako ima vrhunskih trenutaka, a taj osjećaj mi najviše kvari ta brzina svega, od totalnog kaosa, koji se događa svakih 6 sekundi, do toliko neprijatelja da imam osjećaj kao da igram Serious Sama FE.

Da nebi puno toga negativnog rekao, moram pohvalit likove, koji daju poseban šarm tom Modern Warfare-u. Jako mi se sviđaju stealth misije, ali opet nisu ni do koljena misijama iz prvog, pa čak i drugog MW-a. Najviše me oduševila zadnja misija, odlična ideja i spektakularan kraj. Dotakao bi se još samo prve slike, na kojoj se vidi da sam igru prešao za točno u minutu 5 sati. Imao sam osjećaj kao da igram dosta duže, jer sam igrao na tri dana i osjećaj kaosa mi malo produljio igru. Sve više od tih 5 sati bi bilo silovanje i prejerivanje. Za neki realan i zaključan dojam, odigrat ću još jednom igru, ovak isprva ni sam neznam je li me zadovoljila ili ne.

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #16 : 17. Studeni, 2011., 20:53 »
U pet dana Activision je na prodaji igre zaradio 775 milijuna dolara čime je sa trona skinut prošlogodišnji Black Ops. Impresivna brojka, nema šta.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #17 : 17. Studeni, 2011., 20:59 »
 :hihi: :ave:

*

summertime

• *
  • 114
  • Save it for the DA, Chico.
« Odgovori #18 : 17. Studeni, 2011., 23:20 »
MW3 na pc-u izgleda ko govno jebemu :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #19 : 17. Studeni, 2011., 23:25 »
U svakom slučaju lošije ili jednako kao MW iz 2007.  :wildboy:

Neznam kaj da mislim o igri, krenut ću u drugo igranje, odmah poslje BF3 po također drugi put.  :(

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #20 : 18. Studeni, 2011., 08:21 »
Igram trenutno i MW3 i BF3, i tako je brutalna razlika u grafici da je to strašno. Da budem pošten, MW3 izgleda ok, ali ako malo staneš i pogledaš neki objekt, neku teksturu, prupitaš se zašto si dao 1800kn za grafičku. Na konzolama to izgleda ok, ali Na PC-u za jednu igru takvog budžeta, ne izgleda dovoljno dobro jednostavno.

Srećom, gameplay je opet dobar, i režija sp-a je zakon, pa je stvarno zabavna igra.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #21 : 18. Studeni, 2011., 09:57 »
Ajd dobro je, nisam zabrijo.  :ementaler:

« Odgovori #22 : 19. Studeni, 2011., 01:14 »
mozda cu ispast kao cod fan, ali meni igri nista ne fali. sp je  savrsenstvo (doduse kratak ali odlican), spec ops rula a jos je dodan i survival mode. mp jos nisam igrao, ali sudeci po kritikama ljudi koji su igrali mp, odlican je.
dobro : skoro pa sve
lose : ostarjeli grafika i engine
nezz, izgleda da je mw3 nadmasio bf3. in your face, EA!  :mrs:

*

summertime

• *
  • 114
  • Save it for the DA, Chico.
« Odgovori #23 : 19. Studeni, 2011., 01:29 »
ti očito trolaš ;(
bf3 je po svemu bolji od mw3 (možda osim kampanje) i to će potvrditi 80% foruma

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #24 : 19. Studeni, 2011., 01:32 »
po SVEMU osim po kampanji. a kampanja je..50 posto igre. tj 100 ako ne igraš multiplejer ko neki gubitnik.  :mrs:

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #25 : 19. Studeni, 2011., 01:34 »
Ni u mw3 mi kampanja nije nešto bila. Ništa novo viđeno.  :wildboy:

« Odgovori #26 : 19. Studeni, 2011., 01:35 »
ja sam pirat pa jbg ne mogu igrat mp  :wildboy:
nego evo komentara jedne pametne osobe
''bf3: the realism it offers kicks major ass

mw3: fast-paced

mw3: offers a great storyline

bf3: awedome gameplay, goes the whole nine yards

mw3: also goes the whole nine yards

bf3: graphics are great, gives you the sense of a rundown enviorment

mw3: graphics are excellent and clean

bf3: 9/10

mw3: 9/10

both: play them both and love them both, not taking side like all those other bitch fanboys from either group.''

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #27 : 19. Studeni, 2011., 01:38 »
Pa ako tako hvališ taj mw3 onda ga i kupi. Jer nećeš se razočarat, jer mw3 rula!!

« Odgovori #28 : 20. Studeni, 2011., 12:02 »
evo mogu reci da sam jako ugodno iznenadjen survival modom. jednostavno, konstantna akcija, hrpa neprijatelja, run&gun samo  :ave: 
bolje od single playera.

s druge strane osim svih dosadasnjih pljuvanja, zvukovi oruzja su mi precudni. ko da zabijas cavao u zid.

jos nisam uspio promjeniti fov, ako netko zna, molim upute.

mw3 kao besplatan dlc koji nije od activisiona, posluzit ce svrsi, preporucam  :thumbs:  ona skuplja verzija debelo je precjenjena sto se tice cijene i ocjena

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #29 : 21. Studeni, 2011., 23:04 »
Poceo kampanju danas. Ovako visoki nivo produkcije nisam vidio na PC-u odavno.

Ali prokleto je linearna igra, ko da HODAS PO LINIJI :hiha2:
« Zadnja izmjena: 22. Studeni, 2011., 10:14 dibek »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9